ככל שאני מנסה, המזווה אצלי מבולגן.
דיברגנט חדש Well-known member 26/8/24 #4 נכתב ע"י חורזת באהבה: ככל שאני מנסה, המזווה אצלי מבולגן. צפה בקובץ המצורף 114455 לחץ כדי להרחיב... אם זה נחשב אצלך מבולגן, מעניין מה היית חושבת על המזווה שלי
נכתב ע"י חורזת באהבה: ככל שאני מנסה, המזווה אצלי מבולגן. צפה בקובץ המצורף 114455 לחץ כדי להרחיב... אם זה נחשב אצלך מבולגן, מעניין מה היית חושבת על המזווה שלי
ריקי זו אני Well-known member 26/8/24 #2 חחחח... המזווה שלי מבולגן כמו המזווה שלך... רק שאצלי יש נישה מזווה עם דלתות..., לא רואים...
חורזת באהבה Well-known member מנהל 26/8/24 #3 נכתב ע"י ריקי זו אני: חחחח... המזווה שלי מבולגן כמו המזווה שלך... רק שאצלי יש נישה מזווה עם דלתות..., לא רואים... לחץ כדי להרחיב... הדלתות הן הסיבה לאי הקפדה.
נכתב ע"י ריקי זו אני: חחחח... המזווה שלי מבולגן כמו המזווה שלך... רק שאצלי יש נישה מזווה עם דלתות..., לא רואים... לחץ כדי להרחיב... הדלתות הן הסיבה לאי הקפדה.
דיברגנט חדש Well-known member 26/8/24 #5 נכתב ע"י חורזת באהבה: הדלתות הן הסיבה לאי הקפדה. לחץ כדי להרחיב... ברור
חורזת באהבה Well-known member מנהל 26/8/24 #6 נכתב ע"י דיברגנט חדש: ברור לחץ כדי להרחיב... מסתמן שאשאר עם הרצון למזווה מסודר