משתלה לפרנסת המשפחה
חה- חה

משתלה לפרנסת המשפחה ../images/Emo48.gif חה- חה

היי לילה טוב וחלומות פז, משפחתנו בהנהלת בעלי מחפשים מקור לפרנסה מאחר ועדיין אינו עובד זה זמן רב , ביישובנו שטח חקלאי, קרוב לכביש הראשי- שאלתי היא מה הפוטנציאל לפרנסת המשפחה בכבוד אם בעלי יחליט להשקיע ולהקים שם משתלת צמחים אזורית? קלף 1: knight of cups קלף 2 : judgment קלף 3 : 7 מטבעות קלף 4 : the emperor קלף 5 : 2 מטבעות 6: the hermit קלף סיכום: STRENGTH לתשובתכם אודה באור וברכות אודה ליה

blackcat2

New member
הי אודה ליה../images/Emo20.gif

הפריסה לא היתה פריסת שאלה ועל כן לא ניתן היה לבחון כל קלף בהקשר לחלק השאלה אולם באופן כללי, לאחר מבט על הקלפים, ניכר כי אמנם לא צפוי כישלון חרוץ אולם בהחלט עבודה קשה, לעיתים גם אכזבה נוכח אי מימוש הפוטנציאל, התמודדות עם קשיים ודרישה לתמרון מתמיד. התחושה שלי היא שנדרשת עבודה קשה עד שתחושו שביעות רצון והשאלה היא האם אתם מוכנים למאבק ולהשקעה הזו? תחשבו על זה. בי

הבהרה אם אפשר????../images/Emo92.gif

היי וסופשבוע קסום, לא מבינה , האם צריכה להיות פריסה אחרת לתשובה מדוייקת או ממוקדת יותר? אם כן איך צריך לפרוש? כמה קלפים? אודה על תשובה אור ואהבה אודה ליה

blackcat2

New member
../images/Emo140.gifאהלן

שווה לעשות פריסת שאלה: מה הפוטנציאל לפרנסת המשפחה בכבוד בהקמת משתלת צמחים איזורית בישוב סה"כ 5 קלפים כשקלף הסיכום ייצא אוטומטי. בי

שבת-שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif -פריסה חדשה...

היי אז ככה מה הפוטנציאל לפרנסת המשפחה בכבוד בהקמת משצלת צמחים אזורית ביישוב? קלף 1: 9 מוטות 2: 6 מוטות קלף 3: 2 חרבות קלף 4: 10 חרבות הקלף החמישי 10 מטבעות תודה וברכת בריאות ושלווה אודה ליה

blackcat2

New member
ואגב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האם יש עוד מישהו או מישהי המתכננים לקבל שטח אדמה זה?

ממש מתוקשרות????.../images/Emo141.gif

היי לא , זה שטח חקלאי אפשר אולי להשכירו כי זה חלק מהמשק אך לא ברור אם בעתיד יעבור שם כביש ישראל או רכבת????. למה שאלתך??? האם מישהו יכול לקחת ללא תמורה? המדינה אני חושבת מפצה אם יש שם תוכניות אחרות... מה דעתך? אודה ליה

אם את מעדיפה רק קלף סיכום אז הנה...

שבת-מתוקה חשבתי אולי לא הבנתי אותך אז קלף סיכום שחסר בפריסתי העיקרית 10 מטבעות!!!!!!! לשיכולך מהיכן צריך לנתח אור ואהבה אודה ליה

blackcat2

New member
יקירה../images/Emo29.gif

אחרי ששלפת את הקלפים שכבר יצאו לך בפריסה (9 מטות, 10 חרבות וכו') עליך להוציא קלף נוסף מהחבילה. 10 מטבעות כבר הופיע בפריסה שלך ועל כן הוא לא יכול להיות קלף מסכם. הפריסה צריכה לכלול קלפים ואת הצגת רק 5. עוד קלף אחד בבקשה.

טוב הבנתי ........../images/Emo51.gif

היי קלף הסיכום שיצא לי king of cups אז מקווה עכשיו שלא בילבלתי אותך לגמרי תודה לך יקירה אודה ליה

blackcat2

New member
הי אודה ליה../images/Emo23.gif

מה הפוטנציאל לפרנסת המשפחה בכבוד בהקמת משצלת צמחים אזורית ביישוב? 9 מוטות 6 מוטות 2 חרבות 10 חרבות 10 מטבעות מלך הגביעים הי אודה ליה אני מודה כי אני לא מאד אופטימית לגבי הקמת המשתלה. נראה שיהיה לכם מסובך לקבל את השטח. תקופה מסויימת תיאלצו להמתין עד ההכרעה וגם אז תחושתי היא שתתאכזבו לגלות כי אין זה פשוט כלל. יש פה מספר קלפים שגורמים לי לחוש כי מדובר פה באיזה כוח "משפחתי" שאוחז פה ומקשה על הענין (9 מטות, 10 חרבות אל מול 10 מטבעות ומלך הגביעים). התחושה שלי היא שיש פה איזה קליקה שצריך "לעבור" כדי לזכות בשטח האדמה הזו. אני לא בהכרח מתכוונת למשפחה במובן של קשר דם אלא אולי בעלי כוח או השפעה שיקשו על הענין. הפוטנציאל לפרנסת המשפחה בכבוד בהחלט קיים אולם לטעמי לא במסגרת המשתלה. אשמח לשמוע מה את חושבת והלוואי שאתבדה. בהצלחה על כל פנים. בי

פריסה לאחר הבנות - פורסת בקלפים שלי

היי יותר בריכוז אני לא פורסת ממוחשב אלא בריידר שיש לי והתרכזתי: מה הפוטנציאל לפרנסת המשפחה בכבוד בהקמת משתלת צמחים איזורית ביישוב? 5 קלפים+ סיכום: קלף 1: 7 גביעים קלף 2: צדק קלף3 : 6 חרבות 4: 3 גביעים קלף 5: kung of kups קלף סיכום : 8 גביעים בתקווה לבשורות טובות בכל תחום שלא יהיה אמן סלה אודה ליה

למעלה