משתלת בונסאי באיטליה

סן תאי

New member
משתלת בונסאי באיטליה

חזרתי הלילה מנסיעת עבודה לאיטליה. ניצלתי את השבת לפני החזרה ארצה לאיתור משתלת בונסאי ואכן הצלחתי. כשעה וחצי נסיעה מוונציה לכיוון דרום ממוקמת משתלת Vivo bonsai, משתלה משפחתית קטנה מנוהלת ע"י בחור נחמד (Vivo) שאינו מדבר מילה באנגלית..אבל בבונסאי הוא בהחלט מבין כפי שתראו בתמונות.

סן תאי

New member
אדיבות

מאפיינת את כל האיטלקים בהם פגשתי, אבל הבחור הנחמד הזה באמת יצא מגידרו להסביר בסימנים,בציורים ובהרבה איטלקית שאני לא מבין כל דבר שגיליתי בו עניין

סן תאי

New member
חלקה נוספת

דומני שאלו ארזים, אם כי לא הצלחתי להבין ממנו בדיוק במה מדובר

סן תאי

New member
והצצה למחסן.

לסיכום, חוויה מרנינה. ושלא תחשבו שיצאתי בידיים ריקות...אבל זה סיפור לשירשור אחר.

איתן em

New member
משתלה באיטליה-ממש חגיגה,

תאווה לעיניים ומעורר קנאה. רק אתמול כתבתי בפורום מיני - גן על האפשרויות של השגת חומר לבונסאי באירופה,במשתלות ואף ימאדורי, וכרגיל - דברי לא התקבלו כנכונים. אז הנה ההוכחה. איתן

סן תאי

New member
חומר גלם

העצים הגדולים והמיוחדים שבצילומים מקורם כמובן בימאדורי ולא בגידול סידרתי במשתלה.

אולמוס

New member
בונסאי באיטליה

שלום לכולם, אכן מרשים. למרות שבעת ביקורי האחרון באיטליה לפני שנים לא הייתי עדיין בעניני בונסאי- כל החברים מבין אנשי החוג שביקרו שם התרשמו בדרכלל מאוד מהבונסאי באילטיה. יש שם גם אקדמיה בה לומדים את אומנות הבונסאי בהדרכתו של אחד האומנים הידועים באירופה - שמו פרח מזכרוני,(הגיל, הגיל...) אבל יש לו אתר משלו בשפה האיטלקית. מתברר שחלק מעסקי הבונאי - המשתלות המשפחתיות האלה - החלו כתחביב משפחתי שעבר גם לדור הבא וכנראה גם לדור שאחריו.

איתן em

New member
מענין האם ימאדורי משטח ציבורי ,

מונציפאלי,או "ימאדורי" כפי שאני מגדל צמחים לאימון באדמה מספר שנים,ובבוא הזמן מוציא אותם להעתקה בעציצים בהליך הדומה בכל כימאדורי.

למעלה