משתמטים הדור הבא והאגדה

משתמטים הדור הבא והאגדה

אנחנו המשתמטים הבלתי נשכחים נמצאים ומתרבים בכל רגע ובכל מקום. אנחנו השתמטנו, ילדינו ישתמטו, ילדי ילדינו ישתמטו ואנחנו נהיה הרוב השולט כאן! הפאשיזם שלכם ידוכא עד הסוף ואתם תסתובבו מסכנים ותירקו ארס שהצטבר אצלכם במשך שנים רבות כתוצאה משנאתכם העיוורת כלפי המשתמטים ,כי מה לעשות?! אנחנו חכמים יותר ויודעים בדיוק את מי כדאי לשרת (אם בכלל) ולא נכנעים. התעמולות והדמוגוגיות שלכם לא יביאו לטוב והצדק בסוף יגיע. הדמוקרטיה בסוף תגיע ותחליף את הפאשיזם הנתעב שלכם! וזה יקרה רק כשתהפכו למיעוט זעום ומסכן ותתחננו לחסדינו! רק אז הישועה תגיע! אתם לא תצליחו להכניע אותנו כי אנחנו לא נישבר ולא ניתקפל! כוחנו הוא עצום! אנחנו האגדה אנחנו עילאים אנחנו מעצמה אנחנו הדור הבא!

TNTal6

New member
אידיוט!

פאשיזם?! כזאת צרות עין... אתה יודע מה המצב של המדינה שלנו? מה יקרה לדעתך אם כולם ישתמטו כמוך, וכמו הילדים שלך? אם המשטר היה פאשיסטי, כבר היינו תולים אתכם מזמן חתיכת אגואיסט שחי על חשבון אחרים. כן, חי בזכות אחרים. אנחנו לא פאשיסטים. אנשים צריכים להתגייס לצבא כדי שנישאר בחיים חתיכת ***!!! מתי תבינו שאנחנו באותו צד?

חבל על האנרגיות שאתה משקיע

בלענות לחבורת האנארכיסטים. אני מציעה לכל מי שחושב שצריך לעשות פעולות כנגד המשתמטים שיצטרף לעמותות שפועלות בנושא. וירטואליה זה יופי, אך צריך ללכת לדברים המעשיים. והיום יש לפחות עמותה רצינית אחת שפועלת כנגד אותם משתמטים בדרכים לגיטימיות. מציעה לא לענות לכל אלה שחיים כאן בפרזיטיות ושגאים להיות משתמטים. לא מבינה באלו ערכים קבלו,ומהי דרך החינוך של הוריהם. בושה וחרפה.

TNTal6

New member
אני לא יכול שלא לענות.

זאת פעם ראשונה שאני נכנס לפורום הזה וזה כל כך מעצבן אותי לקרוא את ההודעות האלה בצורה שאפילו לי קשה להבין. אני בסך הכל מלש"ב, שחושב על שירות קרבי למען המולדת, ויש פה אנשים, שלא נראה לי שהם לא אינטיליגנטים, שפשוט חושבים שהם חיים בשוויץ וחושבים שאנחנו משרתים בצבא מתוך פחד מהתגובות. הם מתלוננים שהמדינה לא נתנה להם כלום ופקה פקה ובגלל זה הם לא צריכים להילחם בשבילה. אנשים טיפשים. ההבדל בינינו לבינם הוא שמה שהם מכנים בהודעות שלהם "מדינה" יותר מתאים למושג ממשלה, ואילו אנו מתכוונים במושג מדינה למולדת, להיסטוריה שלה, לתושבים כאן. הביקורת שלהם נובעת מאגואיזם עצום והיא צריכה להיות מופנית כלפי הממשלה. לכולנו יש בקורות כלפי הממשלה. חיילים בשדה הקרב צועקים "יחי אולמרט"?? מתי הם יבינו שאנחנו נלחמים בשביל עצמנו ובשביל התשובים כאן ולא בשביל "המדינה". בחיים שלי לא התעצבנתי ככה מבסך הכל מילים כתובות באינטרנט. בושה וחרפה. זהו. פרקתי קצת עול
ערב נעים לכולם.

Paranoid Eyes

New member
ואני גאה בך שאתה לא מאלה../images/Emo45.gif

אני לא מאמינה שהגענו למצב כזה.

vinney

Well-known member
תגיד לי, בשיעורי אזרחות היית עסוק בלעשן בחצר?

TNTal6

New member
לפי התגובות שלך, אתה זה שהיית עסוק בלעשן בחצר

כנראה שאתה לא מודע למצבנו.

vinney

Well-known member
מודע הרבה יותר טוב ממה שאת חושבת.

ולא, באזרחות דווקא קיבלתי 100. אז אם את רוצה - אני יכול להעביר לך כמה שיעורים.

TNTal6

New member
אני בן- רק שתדע להבא

דבר שני, אחרי שהיתפארת בציוני הבגרות שלך, אתה מוכן להסביר לי למה נראה לך שאנחנו לא במצב של סכנה קיומית?

vinney

Well-known member
למה נראה לך שכן?

אנחנו לא בסכנה קיומית יותר ממה שהיינו לפני 20 שנה. אחוזי הגיוס מאז ועד עכשיו לא השתנו בצורה מהותית. למה דווקא עכשיו צריך לפגוע בכל מי שהצבא החליט שלא לגייס, ואז לא היה צריך ואף דיברו על קיצור שירות חובה? לא ברור לי.

למעלה