משתמשי ראפטיבה לשעבר

avizuki

New member
משתמשי ראפטיבה לשעבר

לכל החברים בפורום אשר קיבלו בעבר טיפול בראפטיבה. אני קיבלתי טיפול בראפטיבה במשך שנה וחצי עד אוגוסט 2008 כשאז הסתבר לי שנפגעתי מזיהום כלשהו בכליות והחלטתי אז על דעת עצמי להפסיק את הטיפול בראפטיבה, זאת למרות המלצת נציגת החברה המייבאת בארץ שלא להפסיק את השימוש בתרופה. לפי טענתה אז השתמשו בתרופה כ 50,000 חולים בעולם ולאף אחד לא היו סימפטומים של פגיעה בכליות. חדשיים לאחר מכן התרופה הורדה מהמדפים על ידי משרד הבריאות לאחר שדבר זה נעשה עוד קודם בארה"ב עקב 3 מקרי מוות שהוכחו כקשורים ישירות לזיהום שנגרם משימוש בתרופה! המחשבה שלי היתה שראפטיבה מורידה את היכולת החיסונית וזה חושף אותי לכל מיני מזיקין. מאז ועד היום המצב שלי השתפר למזלי, עד חזרה כמעט למצב הבריאות המקורי. אני מבקש ממי שגם טופל בראפטיבה בתקופה דומה פחות או יותר, ואולי גם נפגע בצורה זו או אחרת מתופעות הלוואי של התרופה, ומוכן לשתף אותי בנתונים אלו, ליצור קשר או פה באתר או ישירות לכתובת האימייל שלי [email protected] במידה ונמצא עוד משתמשי ראפטיבה שחלו כתוצאה משימוש בתרופה, ככל הידוע להם, נוכל להגיש ביחד תביעה ייצוגית נגד הגוף המתאים. אבי צוקרמן.

למעלה