משתמש חדש בלינוקס

משתמש חדש בלינוקס

שבוע טוב לכולכם אני רוצה להקין את הלינוק השאלה שלי היא כדאי לי בכלל להתקין אותה או שזה מסובך מאוד ומהיכן אני מורד את הלינוקס שאלה אחרונה הלינוקס יכול לעבוד כדפדפן נוסף לאקספלורר?

ezaton

New member
לא ידעתי שלינוקס הוא דפדפן

ביית"ר, למדנו משהו חדש! לינוקס הוא מערכת הפעלה. תחשוב על מערכת שאתה טוען, נגיד, חלונות, והיא כל המערכת שלך. אין אז אקספלורר, כי אקספלורר רץ על חלונות, ואילו לינוקס היא "מה שדברים רצים עליה". אם תוכל להשתמש בה בתור דפדפן... אני לא יודע. לא נוסף, זה בטוח, כי אז אקספלורר לא ממש יהיה נגיש לך. Ez

ברוך הבא

אם אתה מתעב מחשבים, אל תתקין לינוקס. בעצם, צבע את המחשב בכחול של מסכי השגיאה של חלונות, הוצא את הסוללה וזרוק לים. וברצינות - לינוקס זו מערכת הפעלה. לא "תכנה". אם אתה נהנה ממחשבים, רוצה משהו מעט שונה משל כולם, ולא אוהב לשלם כסף מיותר עבור תוכנות, אז תתקין. להוריד לינוקס ניתן מהרבה מקומות, למשתמש הישראלי היתי ממליץ לנסות באיגלו www.iglu.org.il - יש להם עותק של ההפצות המובילות בגרסאות עדכניות, והסברים נוחים על הוספת תמיכה עברית. הלינוקס הוא לא דפדפן, לכן הוא לא יעבוד כדפדפן נוסף על איכספלורר. זו מערכת הפעלה שניתן להפעיל בה מספר דפדפנים, כאשר אקספלודר הוא לא אחד מהם. מרבית הדפדפנים שתשיג כיום עבור לינוקס מבוססים בעצם על מנוע אחיד (חולקים קוד מקור משותף בשם גרקו), ואחדים מהם ניתן להשיג גם לסביבת חלונות ולהריץ במקביל לאלי, ג´והן ואסתר שחמורוב רוט. הערה: אם יש לך משהו חשוב על המחשב שלך, גבה אותו לפני התקנת הלינוקס. מומלץ בחום לקרוא את ההסברים לפני ההתקנה - התקנות חוזרות אומנם קלות מאוד (ואין מה לפחד, המחשב לא נעלב מזה), אבל מתסכלות למדי (ובדרך כלל מיותרות).

ezaton

New member
סליחה. עצבנו אותי

תקרא למטה, תבין מדוע. בד"כ אני יותר סימפטי...
Ez

עז עז ... מבין אותך כל כך ...

אולי כדאי באתר של מבור להוסיף שו"ת עבור ניוביז? אתה יודע כל השאלות בסגנון "איך אני מריץ לינוקס במקביל לדום?" ... אפשר לצטט ישירות מהפורומים ולחסוך הקלדה

ezaton

New member
דווקא עסקתי ב thread מלמטה...

שבטח עוד מעט יעלה גבוה יותר... עצוב... עצוב. Ez

הראל

New member
צחקתי עד שכאבה לי הבטן ../images/Emo61.gif

בימים טרופים אלו, כאשר אני שומע ששני מטר מבית אחי השמאלני מתפוצץ בית קפה (אחי הימני נפצע לפני חודש), ואני יודע שהוא נוהג לשבת בבית הקפה שליד ... כשחזרתי לכמה שעות חופש ממילואים (כן ! בגילי ! עדיין !) אליהם נקראתי מיד לאחר גמר הסדר. דווקא נהדר היה לקרוא את השאלה המיוחדת של הבחור החדש
צחקתי כמו משוגע. פתאום כל המתח התפוגג. חבר´ה, שלא ישפיע עליכם המצב, קחו את החיים בקלות
יש אנשים שבאמת חושבים שיש בעולם רק "מיקרוסופט". יאללה, תנו חיוך, תמיד יכול להיות גרוע יותר (ואולי גם יהיה)

הראל

New member
מה דעתכם לאסוף בדיחות ? ../images/Emo61.gif

הנה, משימה, הייתי עושה זאת בעצמי, אבל קצת קשה לי מהמילואים שאני לא יודע מתי יגמרו (אני לא בוכה על זה, זה נותן לי הרגשה שאני עדיין צעיר). אפשר לאסוף שאלות כאלו, של מתחילים בתור סדרת בדיחות, אני בטוח שכולם יהנו ...

beitar

New member
שמור על עצמך !

שמור על כולנו וכמובן על עצמך... יותר חשוב מהכל.

באופן אישי .. אני שמח שזה הצחיק ..

אותך .. באופן קצת יותר רציני .. יש כאן כאלו שמתחילים לדפוק את הראש בקיר .. מעצבים . אני שמח שאתה עדיין עושה מילואים (אולי צריך אצלכם איזה מתנדב?).. יש כאלו שהודיעו להם (לא משנה כרגע הסיבות אבל תאמין לי שהן מנהלתיות לחלוטין ) שעדיין לא קוראים להם .. כך שיושבת לה יחידה שלמה בבית וכל מה שהם עושים זה להריץ טלפונים מתוך תקווה שאולי גם להם יקראו.. (וזאת יחידה לוחמת !).. בקיצור , כבר עדיף להתנדב ללגיון הזרים - כי עד שצהל יחליט שהוא קורא לנו ... אנחנו נהיה זקנים ..

למעלה