משתף ביד

Shaycus

New member
משתף ביד

שיחקתי עם חברים אתמול, קאש, סך הכל משחקים בשביל האווירה הכללית ולא יותר מדי בשביל לעשות "קופה חודשית" יש שם אחד שתמיד מעלה, הבליינדים 1/2 והוא 80% מהמקרים מעלה ל5-8 ככה שהוא בהחלט אגרסיבי גם עם A A וגם עם 2 7 בכל אופן הגענו ליד שהוא עשה רייז ל6, אני היחיד שהשווה, בפלופ נפלתי על הזוגיים הכי גבוהים על השולחן, כמובן שאני מעלה באיזה 15, הוא בלי למצמץ משווה בטרן שום דבר מבחינתי אני רואה שיש פלאש דרואו אני מעלה ב30 הוא מתחיל לגמגם קצת ואז במהלך -מאוד- לא אופייני כי סך הכל הוא כן יודע לשחק הוא מחליט לשים את הקלפים על השולחן כדי לראות איך אני מגיב, וכמובן משווה.. לא לשכוח שיש עוד קלף ואני כבר יודע מול מה אני מתמודד.. כמו על צלחת של כסף קיבלתי את הפול האוס שלי שהוא קיבל את הפלאש שלו, לא יכול להיות יותר טוב מזה, אני חושב קצת ועושה אול אין (בערך 80), עכשיו אני מנסה לגרום לו להבין שאני לא אעשה אול אין בלי שאני יודע שאני מנצח כמובן שאני מנסה להתסיס אותו, הוא משווה ואני עושה קופה של איזה 150 ש"ח האמת שאני מאוד מרוצה מצורת המשחק שלי ביד ההיא למרות שברור שהוא שיחק בצורה מטופשת

Shaycus

New member
50 ש"ח

בד"כ מי שעף בשעה-שעתיים ראשונות עושה עוד ריביי של 50-70

shaywh

New member
הוא חשף את היד שלו בטורן? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

eyal5005

New member
רק שתדע שזה מהלך מקובל

במשחקים חובבניים הרבה פעמים גם אצלי עושים את זה בעיקר כדי לבחון את התגובות של היריב אצל אנשים לא מקצוענים שאפשר להפיל אותם בפח .... אבל אם כבר לפתוח אז אחרי הריבר כשהיריב עשה raise ואתה שוקל אם להשוות אז כבר זה לא משנה אם הוא יראה את הקלפים..

Shaycus

New member
בדיוק

שתבין שאני זה שהיה אגרסיבי באותה יד למרות שהוא הבחור האגרסיבי בשולחן ככה שהוא יצא ממש טמבל

eyal5005

New member
יכול להיות..

אבל השאלה היא אם אתה לא מקבל את הפול האוס על הריבר והוא מקבל צבע אז איך אתה משחק.?

Shaycus

New member
שאלה יפה..

אם אני מסתכל עכשיו אחורה על היד אני מכיר את הבנאדם ואני יודע שבין אם אני עושה רייז ובין אם אני עושה צ'ק הוא יעלה לי, לא משנה אם זה לאול אין או למשהו אחר זה למה אני יודע שהצעד הנכון הוא להפנים שהפסדתי את היד הזאת ולעשות צ'ק בידיעה שהוא עושה רייז ואני מתקפל אבל באותו הרגע יש מצב שהייתי עושה טעות ומעלה (זה היה עולה לי ביוקר כמובן) אתה צריך לשאול שאלה אחרת, מה אני עושה אם הוא לא מקבל את הפלאש בריבר, ופה נכנס הקטע שבתור חבר הייתי מעלה קצת כי אני יודע שהוא ישווה רק מתוך סקרנות :) אתמול בלילה שיחקתי שוב הפעם, עם אנשים שאני לא מכיר ולצערי הפסדתי, זה כל כך מתסכל לשחק טוב ולהפסיד, לעשות call טוב עם draw לפלאש ולסטרייט בידיעה שיש לי 14 אאוטס אחרי הפלופ וקרוב ל60% לקחת יד מטורפת של אול אין אבל בסוף להפסיד, המשחק הזה כל כך אכזרי לפעמים שזה הורג אותי

שתי הערות:

1. שים לב שאם אתה עושה צ'ק וחבר שלך מהמר אז הוא די מפגר מאחר ואתה יודע מה יש לו ותשווה רק עם יד יותר טובה. אם אני הייתי במקומך והחבר שלי היה תופס את הפלאש הייתי מוותר על היד ולא מכניס עוד כסף לקופה שאין לי סיכוי לזכות בה. 2. 14 אאוטים זה 50%...

Shaycus

New member
היה לי יותר מ14

היה opened handed straight/flush זאת אומרת 3 קלפים לסטרייט נמוך 3 לסטרייט גבוה עוד 9 לפלאש זה יוצא 15 שזה לפי חישוב 4 & 2 יוצא 60 אחוז (אולי 57) לא רלוונטי לא צריך להיות קטנוניים סך הכל הייתה לי יד טובה והייתי מוביל בהרבה הוא לא לקח אפילו עם זוג what can u do, פשוט השווה ככה על ריק בכל אופן בנוגע ליד עם חבר שלי ברור שאתה צודק אני מדבר על מצב שבו יש לו פלאש והוא לא יודע מה לי יש, אם אין לו פלאש מן הסתם שהוא לא יעלה אם אני אעשה צ'ק ולו אין אפילו זוג אבל איך שאני מכיר אותו גם בלי זוג ו 3 גבוה הוא יכול לעלות, מפגר לפעמים מה לעשות

התכוונתי למצב שבו הוא הראה לך מה יש לו

אפילו אם הוא תפס את הפלאש וחושב ב-99% שיש לו יד יותר טובה ברגע שהוא הראה לך מה יש לו ומהמר אז הוא מפגר בגלל שאתה תתקפל אם הוא מנצח אותך ותענה אם אתה מנצח אותו ולכן להימור שלו אין ערך.

למעלה