משתף בניסיון להכין קובה ללא סולת או חיטה
עשיתי היום ניסיון להכין קובות ללא קמח או סולת או חיטה גרוסה (בורגול)
הכנתי בצק מסובין שיבולת שועל (נכון יקר מאד)
לשתי בקערה סובין הוספתי מלח ומים עד כדי קבלת בצק .השארתי לנוח כחצי שעה ומילאת את הכדורים כפי שאני ממלא קובה סולת .יצאו כדורים יפים ויציבים מכאן הבישול של הרוטב רגיל .לי זה היה טעים מאד גם המרקם נאה. אבל יש להוציא את כדורי הקובה בזהירות הם לא יציבים כמו קובה רגילה
למעונינם : סובין שיבולת שועל 50 אינדקס גליקמי ו2 עומס גליקמי למנה
עשיתי היום ניסיון להכין קובות ללא קמח או סולת או חיטה גרוסה (בורגול)
הכנתי בצק מסובין שיבולת שועל (נכון יקר מאד)
לשתי בקערה סובין הוספתי מלח ומים עד כדי קבלת בצק .השארתי לנוח כחצי שעה ומילאת את הכדורים כפי שאני ממלא קובה סולת .יצאו כדורים יפים ויציבים מכאן הבישול של הרוטב רגיל .לי זה היה טעים מאד גם המרקם נאה. אבל יש להוציא את כדורי הקובה בזהירות הם לא יציבים כמו קובה רגילה
למעונינם : סובין שיבולת שועל 50 אינדקס גליקמי ו2 עומס גליקמי למנה