משתפים טיפים לעסקים!

Alexsushi

New member
משתפים טיפים לעסקים!

לאחרונה הושק באתר "תפוז עסקים" - אינדקס העסקים החדש של תפוז, המקשר בין אוכלוסיית הגולשים באתר לבין בעלי עסק קטנים ובינוניים.
אתם מוזמנים להתרשם מהממשק החדש: [URL]http://biz.tapuz.co.il/[/URL]

אז את השבוע, לכבוד השקת "תפוז עסקים", נציין בכל האתר בסימן קידום עסקים קטנים ובינוניים!

שתפו אותנו ביוזמות שהצליחו לחיזוק העסק שלכם!

טיפ קטן שלי - כנסים וארועים

חיפוש קצרצר בגוגל יביא אתכם לאתרים שמתמחים בכנסים וארועים לתחום שבו אתם פועלים.
בכנסים אלו תמצאו את המתחרים שלכם ותוכלו להבין טוב יותר את התחום ובד"כ גם את הלקוחות שלכם.

לדעת מה חושבים עליכם - לדבר עם הלקוחות

לרב אנחנו טרודים בחיי היום יום ובמרדף אחר לקוחות, מתן שרות ולנסות למכור.
אנחנו מנסים להשתפר לרב על סמך מה שאנחנו חושבים.

אחד הדברים הכי חכמים שיצא לנו לעשות זה לשאול את הלקוחות עלינו לא צריך חברת סקרים או כל מיני לקוחות סמיים למיניהם.
לפעמים פשוט לשבת ולדבר.
תתפלאו לראות כמה לקוחות מוכנים לדבר, מה גם שזה מחמיא להם.

המון בהצלחה

1SAGI

New member
להפסיק להתנהל ולהתחיל לנהל - תכנון שבועי

השוטף בפעילות העסקית פשוט הורג את הזמן ומוציא מהפוקוס, כמנהל בחברה מצאתי את עצמי כל הזמן רק מגיב לדברים ומכבה שרפות ובקושי מוצא זמן לפיתוח.
לכן התחלתי עם תכנון שבועי, כל יום חמישי את השעתיים האחרונות אני מקדיש לסיכום שבוע והגדרת יעדים לשבוע החדש.
ביום ראשון בבוקר יש ישיבת צוות ובה מגדירים את התוכנית לשבוע.

נכון, הכיבוי שרפות לא נגמר, אבל עכשיו יש לנו קו מנחה, אפילו ברמה השבועית, ויש תחושה לאן הולכים, עשה את החיים הרבה יותר קלים, וגם לאנשים תחתי יש מושג מה קורה, הם התחילו להגדיל ראש ולקחת אחריות על המשימות.

MayaSecurity

New member
ליצור ערך מוסף

כשאני מוודא שללקוח יש את כל מה שהוא צריך (גם אם הוא לא ביקש את זה במפורש), אני יוצר קשרים שין בני אדם ולא רק בין ספק ללקוח.
בעולם האבטחה ואבטחת מידע הלקוח רוצה להרגיש בטוח אבל לא תמיד יודע לפרוט את הרצון לדרישות קונקרטיות. בהרבה מקומות ניתן לתת פיתרון ייחודי ללקוח שהוא אולי לא לפי הספר וכנראה גם לא הרווחי ביותר אבל זהו פיתרון טוב שיוצר לקוח מרוצה ושגריר של העסק למשך שנים

/www.facebook.com/Maya.Sec" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/Maya.Sec" target="_blank" rel="nofollow">מיה סקיוריטי

למעלה