משתפת אותכם במשהו, מעלה דיון נחמד..

משתפת אותכם במשהו, מעלה דיון נחמד..

איש תחת גפנו איש ליד זוגתו עם עלה התאנה לגופו בו נדבר על אהבה אהבה מיוחדת במינה שחווינו אני ואתה שהיתה רצופה לי ולך בעליות תלולות ובמורדות לא קלות זכרונות..של אותה ההתחלה שהציתה בליבנו את אותה תשוקה תשוקה מיוחדת במינה שלא הרבה בעולם חוו אותה אתמול שנכנסת נשברה הבהלהשלי לקראת אותו מפגש שחיכנו לו ללא הפסקה... כל השירים כל הסיפורים כל הצבעים שרקמתי וצבעתי בשבילך הכל התאים לחזותך שאותי הממה..כן תָאָמתה לפנטזיה שלי בהתחלה הייתה מבוכה קלה אך איך שזרמה השיחה בין כולנו מבטים הוחלפו ביננו הרגשתי את אותו מתח באוויר ואת מבטיך שסרקו אותי ללא הפסקה כן אני מודה הייתי בהתחלה די שקטה כאילו לא הסרתי את הקרום מסביבי הייתי עירנית לסביבה אך הייתי מאוד מתוחה וגם זוכרת את אותה דקה שמבטיינו התמזגו וזו היתה הנקודה שרגשתי בדמיוני כאילו אתה נוגע בי..כל כך רציתי אותך לעצמי מבט עינייך החודרות הרצינות שלך הקול הסקסי שלך פשוט בשקט ישבתי ונמסתי היה רגע ששאלת למה את שקטה שקטה הייתי כי פשוט הייתי המומה פעם ראשונה בחיי שהופתעתי לטובה מצפיות גבוהות לפגישה שהוגשמו בטוחה שאף אחד לא הרגיש הפנמתי את כל מה שהרגשתי אבל אתה..לא יודעת איך הרגשת? רציתי כל כך לנשק אותך רציתי כל כך לעטוף אותך בחיבוק חם רציתי כל כך שתאחוז בי מקווה שההפתעה בשבילך היתה כמו בשבילי עכשיו אני יודעת וירטואליות זה לא תמיד סתם כל נהרותי זרמו באותו רגע שראיתיך ונמסו שמבטך נח עלי היתגלתה אלי אהובי בכל מה שספרתי הפכת בחיי להתממשות בשר ודם וזה לא היה חלום הפעם זה היה אמיתי חזרנו הביתה בסוף המפגש המיוחד אני והאיש שלי הלכתי לישון...חשבתי עליך המון נרדמתי...התעוררתי היום... ובערב נפגש שוב בעולם הורטואלי ומקווה למצוא את התשובות לשאלות איך הרגשת?.... ************ לכלונו בדרך כזו או אחרת מתפתחות אהבות או תשוקות וירטואליות על הנט מי שיגיד שלא מתכחש לזאת ממש כך, אנחנו מתקשרים על אנשים בכל מני סוגים של דרכים אם זה בפורומים או בצאט, השאלה היא לאן אנחנו לוקחים את אותה תשוקה או פנטזיה, למשל אצלי לפי מה שקראתם למעלה שזה קרה בצאט קולי עם בחור מקסים שגר בארץ רחוקה בלגיה, ישראלי יהודי שעזב את הארץ והקים לו שם משפחה ועסק לתפארת, במשך שנה התקשקשנו אבל התקרבנו מאוד, מצאנו הרבה משותף, ראינו האחד את השני במצלמה בנט, שוחחנו שעות, לא אלעה אתכם בשקר כן הייתה כימיה מאוד ביננו, אבל ואבל גדול שנינו לא רצינו להרוס את החיים הזוגיים שלנו, אני מאוד אוהבת את בעלי ומשפחתי וכנ"ל הוא..לכן תמיד שמרנו על דיסטאנס מסויים, עד היום אנחנו בקשר מאוד מיוחד וקרוב הוא אדם מאוד מיוחד וקרוב ללבי, נפגשנו לא אחת אבל דאגנו לא להפגש לעולם לבד בכדי לא להסחף, לשמור על פורפורציה בקשר שלנו לא להרוס. מה דעתכם, האם למשהו קרה דבר שכזה בחייו?

Crossface

New member
אני

לי מעולם לא קרה דבר כזה, יש לי כמה קשרים וירטואלים, אבל באף אחד מהם אין משהו רומנטי, מיני או משהו כזה. מעולם לא נפגשתי עם מישהי שפגשתי באינטרנט, אני מעדיף את הקשר עם האנשים האמיתים, אין לי מצלמת אינטרנט ואני גם לא מתכוון לקנות אחת. אני לא שולל שום דבר, יכול להיות שעוד יהיה משהו, אני לא יודע, אבל כרגע, אין ולא היה. אבל אני בן אדם של מגע, אין מה לעשות, אני לא אוכל להתקרב למישהי באינטרנט יותר מדי בלי מגע. אז זה אני וזהו.

קרוסי יקר...ואם..

אוקיי ואם נגיד שזה לא היה כאן בפורום, אני יכולה להסכים איתך למרות שלפעמים אפשר כן לזרום עם מישהו בכתיבה ולפנטז..אבל נגיד שאם כמו שקרה לי, אתה נכנס לתוכנה שהיא למעשה צאט קולי עם כתיבה, ונכון שאין שם מגע אבל אתה שומע את הקול האנושי אתה מנהל עם אותו אדם שיחות שעות רואה אותו מולך במצלמה כמובן, ואתה יודע אחרי שמשוחחים שעות ואף רואים האחד את השני לומדים ממש להכיר ולגעת בשני בדרכים אחרות, ואני מתכוונת לנשמה.. מה אז, נכון שזה לא קורה לכל אחד, אבל אי אפשר לשלול את זה על הסף הרבה דברים קורים ומפתיעים אותנו בחיים ברגעים שאנחנו הכי לא מוכנים
תחשוב על סיטואציה כזו..ואני בטוחה שתסכים איתי, ואגב אנחנו נפגשנו בסוף.

Crossface

New member
ליידי

ראית שכתבתי שאני לא שולל כלום, כי אני לא יודע מה העתיד יביא איתו הכל יכול להשתנות, הכל יכול לקרות. עכשיו, אני גם נכנס לצ'טים (פעם הייתי נכנס יותר) אני חושב שפעם אחת רק פגשתי מישהי שהמשכתי קשר איתה, החלפו אי מיילים והיינו מתכתבים כל יום, היא ישראלית שחיה בארה"ב, עם ארוס שלה. החלפנו תמונות. שיכנעתי אותה גם להתקין ICQ אז היינו מדברים גם ככה. דיברנו על זה שניפגש, נשחק שש-בש וכו' בכל אופן, הקשר התנתק. גם עכשיו אני בקשר עם כמה וירטואלים, זה הכל.

ליידי חכי אני אספר לו..חחח סתם..

לא להקפיץ את הפיוז הקצר.. איפה נעלמת לנו ככה השארת מסר על ה** ונעלמת, לא יפה!

אהה ושכחתי איפה החברה שלך

ההיא עם השירים הנוגעים, משתוקק לקרוא אותה.. שיוווו כמה זמן לא הייתה בפורומים.

שלומי נפלא..../images/Emo25.gif

כותב מהעבודה(העבודה היא חיינו) ועכשיו אחרי שקבלתי הזמנה לכאן "מהמבריזנית" אבקר הרבה במיוחד בערבים שאתפנה, כל כך שמח שאת כאן גם..
ואת מה שלומך, היש חדש תחת השמש החמה?

עבודה תולעת ..אגב הזמנתי ובכוונה

שמתי את הסיפור הזה אני רוצה שיגיב גם(שטינקר חחח
) אגב בלב אישה זו פשוט אישה לשעבר, אתה רואה גם היא פה אני אף פעם לא אומרת סתם! אתה מכיר אותי יופי! איזה כייף שאתה פההההההההה
ותגיד להוא שיבוא גם, או שאני יתקשר לראות למה הוא עוד לא הגיע.

תולעת אחותך הצולעת חחח../images/Emo6.gif

(ואי אני מקווה שאחותך לא כותבת פה שלא תאכל אותי על הפל אחרי זה) גם פה את משתמשת במינוחים האלה חחחח יה קופצנית כמה אנרגיות יש בך יה מלעונה גם בהריון תגידי מה חדש? מה שלום ארפי והילדים? שיווו כמה זמן לא דיברנו.

ועעעעעע עליך מאחותי..גם היא כותבת

פה הלך עליך..חחחחחחח נדבר כבר על הפל..הכל בסדר במישפוחה שלי ואני גודלת יופי..הבטן כבר בחוץ יופי.

טאKילה

New member
woww ליידי בל נגעת בבטן הרכה יאמי..

יושבת מול המחשב, אור המום דולק, קריר, כיסא מסתובב, והעינים מרצדות מול המסך,,,אלוהים עשה שיתן כבר סימן,עשה שיבוא."צאט נשואים נשואות". לא כך חשבתי באותו ערב ראשון של חיים עצמאיים,תמימים ,ובטוחים. גבר זר פולש לחיי,ואני מוצאת עצמי ניסחפת,תחושה ניפלאה,יחסים וירטואלים, משתלטים עלי ובוראים עולמות ,אני נשאת בתוכם למקומות חדשים. תחושה של הרפתקאה עולה בנינו,ניסיון שעוד לא החל,וכבר מבקש להתמצות, מתח באויר. שום היסוס,רק עירנות קפיצית ,גילוי תמהות עצמית ,צחקנית,מתפעמת,,,. צופה בסקרנות בנסיונות ההתקרבות, חשה את נטיית גופו אלי תוך דיבור, הוא אחר ,הוא מסעיר,חביב ומצחיק. בקלילות הבילתי נתפסת של הזרות,הרבה מילים כמו חוטי זהב רקומים על לוח הלב,גולשת אליו כחתולה פראית,בעדינות,רגישות-איטיות. נו כבר,קדימה,אני מעודדת אותו בליבי,נשק אותי,תגע בי,התשוקה מטפטפת לעורקים,ומצטברת בדם. פחד פחד ממה שתמיד שאפתי אליו, פחד להגיע לאותה שבעות פשוטה,יומיומית, עם נפש תאומה... ערב ערב מול מסך,יושבים מחובקים בנינו,וכל המחיצות נפלו,נסיון חיים ותפיסת עולם. הימים ממשיכים ברצף שבלולי,רגישה להפליא,צלולה ומודעת זו "אהבה וירטואלית" אהבה לא לי......אהבה אסורה גחרוי וירטואלי ==================================== מצליחה להימלט לתוך הדף כמו שדה פתוח. שם בין הכתיבה והקריאה הכל משתנה, עפה כמו פרפר בין השורות. קלחת של תנועות מטריפות מלאות חדווה, עוד מבט עוד נגיעה ונעצרת הנשימה רק הרוח מכה בקיפולי המחשבה. חולמת משתוקקת לעוד מילה לעוד נגיעה. לעוד טעם של עוד...לעוד ועוד.. אוהבת לעוף איתך למרחקים נישנוש ממתק.. פטפוט נוצץ =================== זרות והמרחק אל חדר אחד ידידות צוותה לנגן יחד הוא כיבד אותי בחיוך ואני חייכתי והשבתי אהבה התעטפנו בפיטפוט נוצץ לפעמים לחשנו בין הכוכבים אמרנו רמזים מילים מילים העיניים כצל אפוף ושקט שם מעבר לקיר מרוחק לא חזית את פני מעולם רק נקודות אדומות ושחורות והגעת אל ליבי בקצות האצבעות הפשטת את הנפש שבתוכי נכנסת אל המערת שגעונותי הצצת לי והדלקת שם נר ואני ראיתי פריחה בניחוח הדר חלומות ומתוקים עטופים בפנינים..

ב ני

New member
../images/Emo18.gif וירטואליות

הוירטואליות יפה אבל גם מסוכנת. ופנטזיות זה יפה אבל גם יכול לפרק משפחות , ודוגמאות לא חסרות. ולכן כאדם
ומחושב ששוקל לא מעט , ומחשב כל צעד, ובמיוחד כשהאשה שאיתי מציצה מבעד לכתפי
.... לא התפתיתי לקשר וירטוארלי , ובטוח גם שלא אתפתה...

למעלה