משתפת אותכם בשימחתי!

• פותח הנושא tofy
  • פורסם בתאריך

tofy

New member
משתפת אותכם בשימחתי!

היה לי היום סתם יום טוב.... מבחן בכימיה 3 שעות חופשיות...(ב2 מהן הלכתי הביתה כי זה היה סוף היום) ראיתי את יותם אחרי שבועיים! שלא נפגשנו שעה של בלוי עם מוטה שיחה קצרה עם לאוניד (חחחח...המורה הכי כלי בבי"ס) ועוד שבוע יהיה לי פסנתר בבית! (הוא של אחותי אבל מה ההבדל) ספרו גם אתם על מה שעשה לכם את היום...

Glass Prison

New member
יווווווווווווווו

את הולכת לקבל פסנתר????? איזה שווה!!!!:)))) יש לך מושג איזה פסנתר?

‡NoK

New member
שעה של בילוי עם מוטה?

מה איתי?
לא הייתי צ'ם?

tofy

New member
את היית בהתחלה

אבל רוב הזמן זה היה בתחנת אוטובוס ובנסיעה גם יעלי הייתה!! וויקי!! ועוד הרבה היו היום

ליאור מוכנה להכניס פסנתר הבייתה?!?!

נראה לי שחיזרים חטפו אותה והשתלטו על המוח שלה.. נו מילא.. אני אבוא הרבה.. אם הוא יהיה שווה משהו.. בינתיים יש לי את הכוסון שלי בסלון, נראה מה תביאי

tofy

New member
אני עדיין לא יודעת איזה חברה והכל

אבל אני יודעת שהוא שחור וכן היא מכניסה אותו הביתה! והיא עוד לא החליטה איפה הוא יהיה אבל תביני את הקטע שהיא גם מוכנה לשלם עליו...אם היא תשים עליו איזה משהו (על הלמעלה) היא תקבל מכות! כלכך מתאים לה לעשות דברים כאלה

tofy

New member
ממ...לצערי לא....

למורה של אחותי יש ( אושרי אתה מכיר אותו)

tofy

New member
ייפ!!!!

וואי כמה זמן לא הייתי אצלו.... כל פעם שאני שומעת קווין אני נזכרת באושרי..
( למדתי אצלו עד לפני חודשיים שלושה) אהה...והפסנתר שקנו לאחותי הוא של "קוואי" או משהו יפני כזה

פחחח...אם זה היה כנף הוא היה אצלה

בבית ליום אחד ומשם הוא היה עושה את דרכו אליי...חח..(היי, אחרי 11 שנים של נגינה, לא לגיטימי?!..
)

כן כן..זה מה שהיא אומרת....

חח..נו מילא... מתעשרים ההורים, אה? קודם דוד עכשיו פסנתר?..

king kazabubu

New member
מתוקה תהני מהיום הזה!!

לי אין כאלה. האמת היום היו לי 4 שעות חופשיות אז אולי יש לי דברים דומים. ועוד כמה ימים אנ מקבל את המחשב החדש שלי ואני אחזור לפורומים סוף סוף (המחשב שלי לא יכול להחליף שם משתמש בגלל זה נעלמתי אגב אני כותב עכשיו ממחשב אצל חבר שלי)

למעלה