משתפת אתכם בחוויה מוזרה

קסנדרה*

New member
משתפת אתכם בחוויה מוזרה ../images/Emo12.gif

הגעתי הביתה בסביבות השעה 05.20 , נכנסתי לפורום החברתי כתבתי מסר תודה לקאיה, עשיתי טוש זריז במים חמים ולמיטה. הסתובבתי עד השעה 06.00 , אני יודעת כי שמעתי את החדשות ועוד קצת פרשנות ברדיו ואז נרדמתי. צלצול הטלפון מעיר אותי, אני מביטה בשעון השעה 07.15 אני מחליטה לא לענות, מתכרבלת בתוך השמיכה ומחכה שהצלצול ייפסק. הצלצול ממשך וממשיך, היות ואין לי מזכירה אלקטרונית ולא "תא קולי" הטלפון ממשיך וממשיך ומעצבן אותי ואני תוהה מי זה יכול להיות. ואז עולה בי מחשבה, אולי חלילה קרה משהו ואחרי 3 דקות תמימות אני שולפת את עצמי בעל כורחי מהמיטה ועונה לטלפון בקול של קרטון מעוך. ומהצד השני מתנגן לו שיר "You are so beautiful" אני שומעת שזה מתנגן וברקע כחכוח בגרון של מישהו ורעשים המעידים על קיומו של מישהו מעבר לקו, אני לוחשת לפומית, הלו ושוב הלו ןרק לחישה עונה לי "תמתיני" או משהו דומה, אני לא ממש בטוחה. אני ממתינה לסוף השיר, כמעט נרדמת אבל לא, הסקרנות מחזיקה אותי ערנית. השיר מסתיים, נתוק מהצד השני ואני נשארת תוהה. חזרתי לישון. כשהתעוררתי חשבתי שחלמתי, אבל העדות של הטלפון ששכב לצידי במיטה הזכיר לי שזה אכן קרה. אני לא מצליחה להבין את זה. קסנדרה

קס../images/Emo12.gif

אני מציעה אחת מן השתיים: 1. תכתבי על זה. 2. נכתוב על זה בסדנה הערב.. (תרגיל נפלא). בשעה הזו הייתי בחלום השני. העירו אותי 3 שעות אחרי כן.

קסנדרה*

New member
איש יקר, לו רק ידעתי מי זה......

הייתי שולחת לו בשעה 05.00 בבוקר את השיר "פנקס הקטן" כדי שישאר ער הרבה זמן

למעלה