משתפת אתכם בחווית קנית סטק אנטריקוט

יוליקה

Member
מנהל
משתפת אתכם בחווית קנית סטק אנטריקוט

האם סטק אנטירקוט טרי מגיע רק לעשירון העליון?? כניראה שכן. החלטתי לפנק את בתי בסטק אנטריקוט עשוי היטב...בחמאה
לצורך כך ניגשתי לקצביה במגה שם ניתן לקבל מוצרים של "אדום אדום" (האם ידעתם ש"אדום אדום" זה תנובה?) רכשתי 4 פרוסות יפות שמשקלן היה פחות מק"ג ומחירם היה 157 ש"ח. האמת, לא ידעתי שכאלה מחירים יש בכלל. הטעות שלי היתה שלא שאלתי לפני הרכישה בכמה עולה הק"ג.... קניתי...וזהו. לא התעצלתי, וישבתי וכתבתי מייל לאדום אדום בו קבלתי על המחיר המוגזם לדעתי, מה גם שגיליתי בפייסבוק שהמחיר ששלמתי באמת מופרז. התחלתי התכתבות עם שרות לקוחות של תנובה שהסבירו לי "כמו תשדיר שירות" למה הבשרים שלהם יקרים כל כך, אבל בשורה תחתונה הם הסבירו שהם אינם קובעים את המחירים ואין להם אפילו מחיר מומלץ לצרכן - כיון שמחירי בשר איכות אינם נמצאים בפקוח!! הם מוכרים את הבשר לקצביות כמו למרכולים והמחיר הקמעונאי נקבע בהתאם לכמות שמזמינים ולזה מוסיף הקמעונאי את המחיר כפי שחפץ ליבו!!! אבל השורה התחתונה שהצלחתי לחלץ מהם היא ש"אדום אדום" יקר יותר מוצרים דומים ממשווקים אחרים!! אז להבא...אהיה יותר חכמה!! אהה עיקר שכחתי...הסטק יצא מעולה, רך ונימוח בפה עם ארומה משובחת!!
 

BiggPoppa

New member
סטייק קונים אצל קצב

נקודה. גם אני רואה את האנשים בסופר קונים את הבשר לא אדום אדום ממש ביוקר. הבשר הכי זול שלהם לטחינה עולה 80 שקל לקילו במגה בול. סתם חבל. ממליץ לך למצוא קצב טוב במקום מגורייך. אם תרצי יוכלו לעזור בזה כאן. העיקר שיצא טעים.
 

babiji

New member
מנצל"ש

מחפש המלצה על קצב טוב אזור דרום תל אביב (שוק הכרמל, פלורנטין וכו'...) אפשר גם בפרטי, תודה מראש!
 
אדום אדום

המוצרים של אדום אדום הם מוצרים איכותיים ויש להם מגבלות קשות של כשרות שמיקרות את הבשר ועל זה את עלות של הסופרים שידועים בתאבון מופרז זה יוצא יקר אבל זה איכותי
 

avi5199

New member
הכשרות זה לא הסיבה למחיר

הסיבה היא שמאד קשה לשווק בשר טרי מיושן בלי כימיקלים, ובלי הקפאה... לבשר כזה יש אורך חיי מדף קצרים והפחת גבוה.. זה המחיר שיש לשלם עבור בשר טרי מיושן ללא כימיקלים. הישראלי הממוצע שרגיל שמרמים אותו עם בשר מעובד (בשר קפוא שמוסיפים לו כימיקלים בהזרקה בדרך כלל: מים עם ג'לטין וצבע מאכל ומרכך בשר וחומר משמר...) או הבשר הקפוא שמופשר על המדפים בסופר ונמכר כבשר מיושן... ולא מבין את ההבדל, לא קונה בשר איכותי במחירים כאלה ... למרות המחירים מרקיעי השחקים, חברת אדוםאדום נמצאת בקשיים כלכליים והפסדים גדולים כבר זמן רב וכלכלנים חוזים שלא נשאר להם זמן רב לחיות... מה שקורה במצב כזה בדרך כלל זה או שסוגרים את החברה, או שמתחילים להוסיף כימיקלים ... אני מציע לקרא על כל אריזה את האותיות הקטנות, ברגע שתראו שינוי כלשהו בניסוח, (למשל אם הם יפסיקו לכתוב שהבשר לא עבר מעולם הקפאה..) תבינו שזה כבר לא מה שהיה פעם...
 
היי, הם מציעים מחיר... אם יש מי שיקנה

אין להם על מה להתנצל. זה לא מוצר הכרחי או משהו. אני מסכימה איתך שזה מחיר מופרז לחלוטין ולכן לא הייתי קונה באופן אישי, אבל לא הסתכלת על המחיר... אי אפשר לבוא אליהם בטענות
 
על בשר איכותי משלמים ואך אכלתי אותה

לפחות נהנתם מסטייק טוב ..להבא מצאי לך אטליז אמין. לפני כחודשיים בתי הזמינה צלעות כבש?(יום שישי בצהרים)היתי בירכא אצל טקטוק (שם אני קונה עופות) ובקשתי המלצה לאטליז המוכר צלעות כבש נשלחתי לאבו בשר...הורד נתח של כבש הראו לי את האזור הנבחר והפנו לי גב והכינו את הצלעות ...שלמתי מחיר סביר של 75 שח לקג רכשתי כ2 קג ...הגעתי הביתה פתחתי את השקית וחשכו עיניי ...היו כשתי צלעות וכל היתר רצועות של שומן ...מאוכזבת נסעתי לאטליז הקבוע שלי בעיר (אחים דאבח,נהריה) קנתי קג אחד של צלעות ( זה מה שהיה ) ועוד קג ששליק כבש ושלמתי עבור 65 שח לקג ,ועוד קבלתי המלצה לבוא בתחילת השבוע לקנות צואר והם יתחנו לי יחד עם הבשר שנקנה אצל אבו בשר יהפכו זאת לקבב איכותי .ואכן נהננו מקבב איכותי.
 

esterika007

New member
אני קונה בקביעות "אדום אדום" במגה

יש לי 15% הנחה (בעלת כרטיס YOU) וזה לא יוצא יקר יותר מהאיטליז הקרוב אל ביתי. הבשר משובח, איכותי, טרי ושווה את מחירו. אם אצטרך לנסוע בשביל למצוא קצב טוב יותר, עלות הנסיעה והזמן שאשקיע תייקר לי את הקניה בלאו הכי.
 

יוליקה

Member
מנהל
תודה לכם על התגובות

לא ביקשתי התנצלות - ביקשתי לקבל הסבר לפער בין המחיר שלהם למחירים אחרים ששמעתי שיש. גם אני קיבלתי הנחה של 15% בגלל YOU. נכון, אולי אם הייתי שואלת לא הייתי קונה. נכון, זה מוצר איכות שלא קונים כל יום - וזה יצא מעולה. אני לא נמצאת בליגה של מוצרים כאלה...ולהבא אהיה חכמה יותר. שוב, תודה לכל המגיבים.
 

GJKF

New member
לגבי הפרש המחיר

גם אני נתקלתי בעבר במחיר התמוה אבל החשבון הוא פשוט. הם מגלמים פנימה את ההנחה לחברי YOU ואת ההנחה למי שמשלם בנוסף בתלושים (כ- 13% עד 18%). אם ניקח את מקסימום ההנחה, הרי שהמחיר ה"אמיתי" הוא 115שח שאאל"ט זה פחות או יותר מחיר השוק לבשר כשר באיכות טובה.
 

יוליקה

Member
מנהל
איפה זה בלאדי?

אני גרה בעמק יזרעאל. אני מצרפת פה את המכתבים שקיבלתי מאדום אדום: שלום אביבה, אנו מודים לך על גלישתך לאתרנו. נציגינו ניסו ליצור עימך קשר טלפוני, מספר רב של פעמים, אך ללא כל הצלחה. באשר לפנייתך ולמחירי הבשר. המוצרים כולם מתחלקים לשני סוגים. אלה שמחירם הוא בפיקוח ממשלתי ואלה שמחירם אינו בפיקוח. אלו שאינם בפיקוח, כל חנות רשאית לגבות עבורם את המחיר המועדף עליה, והדבר הוא לגיטימי וחוקי. במסגרת זו, יש מוצרים דומים, שניתן למצוא במחירים שונים, בחנויות שונות. אלו שבפיקוח, אסור לגבות עליהם יותר מהמחיר שהממשלה קבעה. אם חנות כלשהי גובה יותר עבור המוצרים שמחירם הוא בפיקוח, ניתן להתלונן עליה במשרד המסחר והתעשייה/ המועצה לצרכנות. מוצרי "אדום אדום" אינם נמצאים תחת פיקוח מחירים. כך או כך, תנובה אינה רשאית ואינה יכולה להתערב בנושא המחירים, בין אם הם בפיקוח ובין אם אינם בפיקוח. מעבר לכך, חשוב לנו רק לציין, כי לא ניתן להשוות את בשר "אדום אדום" לסוגי בשר אחרים. מדובר בבשר טרי, איכותי וייחודי, שהוא ואופן ייצורו מהווים פריצת דרך בתחום הבשר בישראל. הבשר הטרי מיוצר מהחלקים המובחרים ביותר של הבקר, אין בו כל תוספות , והוא מיוצר ונארז, ללא מגע יד אדם ובטכנולוגיות המתקדמות ביותר בעולם, במפעל הממוקם בבית שאן ונחשב לאחד המפעלים והמתקדמים ביותר, אשר בנמצא. נציגינו ישמחו לענות על כל שאלה נוספת והם זמינים לאורך כל ימות השבוע בחיוג חינם למספר 1800200771 . בברכה אתי מוקד שירות צרכנים וזהו המכתב השני שלום אביבה, אשתדל להסביר שוב ולהתייחס לכל הנקודות שהעלית, בשתי פניותיך. "אדום אדום" שייכת לתנובה ולכן הינך מקבלת תשובה ממוקד שירות הצרכנים של תנובה. זה לא החברה שנמצאת בפיקוח מחירים, אלא זה המוצרים שנמצאים בפיקוח מחירים. יש מוצרים מסוימים, שנמצאים תחת צו פיקוח מחירים. יש חברות שיש להם מוצרים כאלה ויש חברות שאין להם מוצרים כאלה. ולכן, לא תנובה נמצאת בפיקוח מחירים ולא "אדום אדום" נמצאת בפיקוח מחירים וגם לא כל חברה אחרת מחוץ לתנובה. יש מוצרים מסוימים שבדרך כלל הם נחשבים למוצרי יסוד, שהממשלה החליטה כי מחירם יהיה קבוע וכי לאף חנות אסור להעלות את מחירם מעל המחיר שהממשלה החליטה. אלה הם המוצרים שנמצאים בפיקוח. פעם היו הרבה מוצרים כאלה והיום הממשלה הולכת ומפחיתה את מספרם כיוון שמדיניות המחירים של המדינה מתנהלת בהתאם למדיניות של כלכלה חופשית, בה כוחות השוק, הם אלו שקובעים את המחיר, והממשלה לא מתערבת בכך ואף אוסרת על החברות המייצרות להתערב בכך. ל"אדום אדום" אין בכלל מוצרים שמחירם הוא בפיקוח ואילו לתנובה, יש מעט מאד מוצרים שמחירם הוא בפיקוח. מי שמחליט מהם המוצרים שמחירם בפיקוח, זה לא תנובה ולא אף חברה אחרת. רק הממשלה מחליטה על כך, ומפרסמת אותם בצו פיקוח המחירים לצרכן. אין כל קשר בין מחיר המוצר לבין היכן הוא נמכר. אם המוצר נמצא ברשימת המוצרים שמחירם נקבע על ידי הממשלה (מפוקח ע"י הממשלה), אז זה לא משנה אם הוא נמכר במכולת, במינימרקט, במגה, בשופרסל וכד'. לאף אחת מהחנויות אסור לגבות עבור מוצר כזה, מחיר יותר גבוה ממה שהממשלה קבעה. אם המוצר לא נמצא ברשימת המוצרים שמחירם הוא בפיקוח של הממשלה, אז כל חנות יכולה למכור אותו בכל מחיר שהיא רוצה ומחליטה. המשפט שכתבת "רשת מגה המוכרת את אדום אדום באמצעות תנובה", אינו נכון. תנובה מוכרת את המוצרים שלה למגה ומגה מוכרת את המוצרים לצרכנים. בדיוק כמו שאוסם או עלית, או כל חברה אחרת, מוכרת את המוצרים שלה לחנויות השונות. בכל מקרה, תנובה אינה מתערבת ואינה רשאית להתערב בקביעת המחיר, בין אם המוצר בפיקוח ובין אם אינו בפיקוח. כאמור, אם תתקשרי אלינו או תתני לנו טלפון זמין שלך, אולי בשיחה יהיה אפשר להסביר את הדברים יותר טוב. בברכה אתי מוקד שירות צרכנים
 

smadidi

New member
זה האתר שלהם

http://www.baladi.co.il/?CategoryID=177 תראי אם אין לך בעיות כשרות אני בטוחה שתוכלי למצוא בשר במחיר זול יותר אני הייתי קונה אצל גיתי זמיר משק זמיר בשר איכותי וטוב אבל זה הייה בעיה עם המשפחה שלי ששומרת כשרות אז אני קונה בבלדי הבשר אכותי וטוב וכשר
 

יוליקה

Member
מנהל
תודה לך על הקישור

לא, אין לי בעיות כשרות... האם בבלדי זה יותר זול מאדום אדום?
 

bigjack

New member
גם בחצי חינם הקצביה נהדרת

ויש שם בשרים נהדרים במחירים יותר משפויים. ועל הדרך גם עושים קניות הביתה וגם את הירקות וכבר חסכנו על הדלק של כל הטיולים
ובלאדי חנות המפעל נמצאת באיזור התעשיה של בת ים ואם אני לא טועה יש להם חנות מפוארת גם באזור התעשיה של רעננה ברחוב הצדדי מול הקניון.
 
יישון בשר

לאחרונה נפטר אחד הקצבים האחרונים מהדור הישן שידע ליישן בשר. אעלה כאן את שמו דוד נחום.בימי זוהרו הוא מכר טונה(1000 ק"ג) בשר טרי כל יום בחנותו היו ארבעה מקררים.הבשר הטרי שנכנס לחנות הוכנס למקרר .קר.נקי .וריק. בשר ליישון הוכנס למקרר כשהוא טרי.המקרר לא נפתח שבועים בשום אופן לאחר שבועים הבשר נראה כאילו נשחט אתמול... היה קצב נוסף בתל-אביב שהיה לו מקרר קטן מאחורי המקרר הגדול הכניסה למקרר הקטן היתה דרך המקרר הגדול .כך שאם נכנסתה למקרר הגדול סגרתה אחריך את הדלת ופתחתה את המקרר הקטן.כך נשמר הקרור. חלקי פנים אסור שיהיו במקרר של הבשר ולא של העופות(סלמונלה יש בעופות). בשר טרי אין להכניסו למקרר שיש בו בשר קודם וכו וכו את מי זה מעניין היום. האם יש היום איש מקצוע שיודע כיצד יש לתלות בשר כלומר היכן לנעוץ את האונקל כך שהבשר גם ישמור על צורה וגם יתקרר כיאות....... האם יש היום קצב שיודע באיזה מחלקי המקרר רצוי לתלות איזה נתח... מספיק בלבלתי לעכשיו צ'י
 

gils33

New member
גם אני עברתי לבלאדי

אולי גיתי יחליט למכור גם כשר?????
 

צח משה

New member
מנצל"ש

(עד עכשיו קורא סמוי...) אפשר המלצה לקצב טוב באיזור מרכז ת"א (דיזינגוף סנטר) ?
 
זלמן מעולה - אך בין היקרים בארץ ../images/Emo93.gif

איטליז ש-לי היו רק הצלחות עימו הינו - "בשר נטו" שברח' יהודה מכבי. מזל שלפעמים אני מקבל הנחה...! אז המחיר יוצא עוד איכשהו שפוי. זלמן יקר משמעותית מ"בשר נטו". לשניהם בשרים מעולים. חייב לציין כי למדתי כי בתחום הבשר פשוט אין חוכמות! מה שיקר - טוב יותר (במקומות המוכרים והמנוסים). מה שזול - פשוט פחות טוב (בכל המקומות).
 
למעלה