משתפת אתכם ב"תגלית" האחרונה שלי
אני חייבת לתאר לכם את ההרגשה וההנאה הנגרמות מאכילת ירקות ופירות אורגניים.
לאחרונה אני רוכשת רק אותם, ואם חסר משהו שחשוב לתפריט שלי- מסתפקת בירקות רגילים. והתגלית? הטעם והריח של האורגניים הרבה יותר מרוכזים. היום למשל, אכלתי דלורית מאודה במעט מים וטעמה היה ממש נפלא!!! עד כדי כך, שאוהבת מלח מושבעת שכמותי - יכולה לוותר בקלות על ההמלחה. כאשר חותכים כרובית כזו- הניחוח שלה מרוכז הרבה יותר מ"הרגילה" . טוב- יש שיתווכחו על הגדרת "ניחוח" לכרובית..
נכון שמגלים בדרך זו כי המוצרים השונים קטנים יותר... אך- זה בדיוק מה שעושה הרגשה טובה! יודעים ש"נחסכו" מהפרי שלנו ההורמונים הנפלאים המעבים את כיסם של המגדלים..... ואכן- שינוי זה (ועוד אחרים) גזרתי על עצמי בעקבות הדיווחים של מי שהתנסו בשיטות אכילה מבריאות. אני בטוחה שנדרש זמן כדי להשיג תוצאות! אישית, אני מתקשה להיכנס בבת-אחת לדיאטה חמורה, לכן נטלתי ממה ששמעתי וקראתי את המוקדים החשובים לי. למרות שכבר רזיתי מתחילת המחלה, המעבר לזלילה מרובה של ירקות ופירות השיל ממני עוד מעט... (כבר אין, בעצם, עודפים) בקיצור- ממליצה בחום על קבלת הגזירה הנעימה: אכילת פירות וירקות!!!! רצוי להכניס לתפריט היומי 60-70 אחוזים מהנ"ל. או- לאכול רק פרי/ירק לפי שיטתו של בועז. ולכל מי שביקר אצל אלטרנטיבאים למיניהם ומאמין בגישות אלה: הקיץ הוא עונה מתאימה במיוחד להרגלת הגוף לתזונה כזו. שכן, מע' העיכול מסתגלת לכך היטב בתנאי חום. מומלץ בחום!
שרי
אני חייבת לתאר לכם את ההרגשה וההנאה הנגרמות מאכילת ירקות ופירות אורגניים.