משתפת אתכן בנחת פרי עבודתה של בתי בת ה-11 (בלי לערב הורים...אני נשבעת! הגעתי הביתה עכשיו)
K ksnir New member 16/2/06 #1 משתפת אתכן בנחת../images/Emo140.gif פרי עבודתה של בתי בת ה-11 (בלי לערב הורים...אני נשבעת! הגעתי הביתה עכשיו)
משתפת אתכן בנחת../images/Emo140.gif פרי עבודתה של בתי בת ה-11 (בלי לערב הורים...אני נשבעת! הגעתי הביתה עכשיו)
ג גרשקה New member 17/2/06 #23 הרגעת אותי...../images/Emo8.gifהילדודס שלי מתמרמרי ם שרק אמא משחקת בפימו...
N nulichi New member 16/2/06 #3 ואו. לא להאמין... אכן נחת אני ממש בשוק, עבודה ברמה כזו מבת 11? יש לך שם כישרון חבוי (או בעצם גלוי) אמיתי. מדהים.
ואו. לא להאמין... אכן נחת אני ממש בשוק, עבודה ברמה כזו מבת 11? יש לך שם כישרון חבוי (או בעצם גלוי) אמיתי. מדהים.
S s i t a r New member 16/2/06 #4 כזה כשרון - עכשיו צריך לבנות לה אתר ולהכתיר את המלכה החדשה של הפימו
H hoch New member 16/2/06 #5 ../images/Emo140.gifואיזה נחת. בבת מצווה היא עוקפת אותך בסיבוב. עבודה יפהפיה ואפשר להגיד ממש "בוגרת". כל הכבוד
../images/Emo140.gifואיזה נחת. בבת מצווה היא עוקפת אותך בסיבוב. עבודה יפהפיה ואפשר להגיד ממש "בוגרת". כל הכבוד
א איריס משלי New member 16/2/06 #6 דור ההמשך!!! יש עתיד! ../images/Emo8.gif תמסרי לה שהיא עובדת מקסים!
E Ella Bella New member 16/2/06 #7 לא להאמין!!../images/Emo2.gif אולי היא רוצה ללמד אותי שיעורים פרטיים?