משתפת אתכן (חדשה כאן)

משתפת אתכן (חדשה כאן)

אני לא ממש מתאימה להגדרה הרזיה לאחר לידה משום שעברו כבר שנה ושבעה חודשיים מאז ילדתי. אחרי הלידה החלטתי לעשות דיאטה (אחרי חודש), ירדתי ונשברתי ומאז אני בעליות ומורדות, עד שנהייתי אדישה לכל מה שקורה לי עם הגוף שלי, התחלתי לאכול מכל הבא ליד: פיצות (מה שבחיים לא הייתי מעיזה לאכול), עוגות, גלידות, ממתקים, ועוד ועוד הגעתי למשקל של 113 קילו, והחלטתי לגשת לדיאטנית מאד מוכרת (מופיעה בתוכנית בוקר), היום הייתי אצלה והחלטתי לפתוח בתהליך רציני מבחינתי ולהוריד במשקל, אני יודעת שמצפה לי תהליך ארוך ולא קל בכלל, אבל מה שמפריע לי זו הסביבה והאנשים שמרשים לעצמם לייעץ לי בלי שאני מבקשת מהם אתמול קיבלתי הרצאה מדודה של בעלי, היום קיבלתי הרצאה מאבא של בעלי, זה לא שפונים אלי באופן ישיר אלא דואגים לספר לי על כדור חדש שיצא, וכמה כדאי לי ללכת ברגל, אני גם ככה מרגישה נורא ואיום ואני לא יודעת איך להתמודד אם הפה הפתוח של אנשים שמבחינתי אין להם רגש כלל. אשמח לעדכן אתכם על הירידה, ומקוה לקבל עידוד ועזרה אני עדיין יכולה להישאר למרות שאני לא אחרי לידה?? תודה

lulyK

New member
ברוכה הבאה.

אני שנה ו-10 אחרי, כך שלך "מגיע" להיות פה יותר ממני
. אפשר לשאול כמה שקלת לפני ההריון?

לפני ההריון

אז ככה כל חיי נלחמתי בשמון עם דיאטות, המשקל שלי נע בין 75 לשמונים קילו לפני ההריון. עצוב מאד מה שקרה לי אבל אני לא אתן לרחמים עצמיים להרוס לי את ההחלטה לשנות את אורח חיי, כי הלא דיאטה זה לא לפרק זמן אלא לכל החיים.

lulyK

New member
את נשמעת כמו מישהי שיש לה כח

לשנות את אורח החיים שלה. כל הכבוד לך ובהצלחה

micpri

New member
ברוכה הבאה!

הסיפור שלך מאוד מזכיר לי אותי - אני הגעתי אחרי ההריון למשקל 110 ק"ג (גם לפניו לא הייתי דקיקה). אנשים הציקו לי כל הזמן בנושא הדיאטה ועניתי חד משמעית שכשארגיש מוכנה אעשה דיאטה - ועד אז אין מה להציק לי. הרי אני לא חיה בבועה והרי שמתי לב לכך שהשמנתי - אז מה תורמות ההערות של טובי הלב השונים? בכל מקרה כשבתי היתה בת שנה ושלושה חודשים סופסוף מצאתי כוחות להתחיל דיאטה ומאז אני שומרת עליה במשך שנה וחודש. אז: א. לא להתבייש להגיד לאנשים שלא עוזרות לך ההערות הללו. ב. שיהיה המון בהצלחה

1אורניתה

New member
מחבקת../images/Emo24.gifומזדהה

אלף חיבוקים ועידוד כי הרוח היא זאת שתנצח. הרבה אהבה עצמית וסבלנות יביאו אותך ליעד הנכסף

מעדכנת אתכן

היום היה היום השני, מה אתן אומרות על מה שאכלתי: בוקר 2 לחם קל עם כף גבינה חצי אחוז מעדן דיאט אפס אחוז שומן צהריים סלט עשיר (בלי שום רוטב( 2 לחם קל ביצה קשה גבינה חמישה אחוז ביניים מעדן דיאט אפס אחוז שומן ערב ירק מבושל 2 טבעול לייט ביניים 2 לחם קל עם טיפה גבינה חמש אחוז ומעדן אפס אחוז שומן יצא לי 850 קלוריות (הוספתי ליתר ביטחון עוד 55 קלוריות)

קלריסה

New member
אין דבר העומד בפני הרזון

נשמע לי שאת הולכת יפה מאוד, היום הראשון לדעתי הוא הכי קשה בעולם. הכי הכי קשה, והנה עברת אותו. הבנות כאן אומרות בדרך כלל שאם מגזימים בהמעטת הקלוריות אז קשה להתמיד. אני חושבת שהן צודקות. עובדה, אני לא מצליחה להתמיד. אז קחי לך מדי פעם צ'ופר כל הכבוד לך בקרוב תשני את שמך למיסיס פיט, הא?

בהצלחה רבה

גם אני שנה ושבעה חודשיים אחרי... בהצלחה. כמה שזה נשמע קלישאי- בדיאטה העיקר זו ההחלטה.

חן123

New member
מתוקה, את בהחלט אחרי לידה

אחרי לידה אל חייב להיות חודש וחצי אחרי. את יותר ממוזמנת אנשים! איך אני שונאת את התובנות שלהם. כשדוד של בעלי פעם התחיל להרצות לי "את לא צריכה לאכול בצק תאכלי בלי פחממות וכו'" אמרתי לו בארסיות "לא זכור לי שביקשתי ממך עצות" לא יכולה להגיד לך שזו עצה טובה (למרות שלו היה עור של פיל וזה בכלל הצחיק אותו) אבל מותר לענות לאנשים קצת יותר בנימוס ממני... אני חסידה גדולה של דיאטנית ודיאטה מסודרת וגם הורדתי ככה לא מעט (למעלה מ 20 ק"ג) הדרך ארוכה ודווקא לכן חשוב להתחיל אותה מצוידים בכל העזרה המקצועית שאפשר שיהיה לך המון בהצלחה חן

מעדכנת אתכן

היום היה היום השני, מה אתן אומרות על מה שאכלתי: בוקר 2 לחם קל עם כף גבינה חצי אחוז מעדן דיאט אפס אחוז שומן צהריים סלט עשיר (בלי שום רוטב( 2 לחם קל ביצה קשה גבינה חמישה אחוז ביניים מעדן דיאט אפס אחוז שומן ערב ירק מבושל 2 טבעול לייט ביניים 2 לחם קל עם טיפה גבינה חמש אחוז ומעדן אפס אחוז שומן יצא לי 850 קלוריות (הוספתי ליתר ביטחון עוד 55 קלוריות)

lulyK

New member
זה לא קצת מעט מדי קלוריות?

מהמעט שאני זוכרת מכל המירי בלקין/שומרי משקל, תמיד ממליצים שם להקפדי לא לאכול מעט מדי כדי שהגוף לא יתבלבל ויחשוב שהגיעה שנת בצורת ויתחיל לאגור שומנים.

טיפוטף

New member
כל הכבוד על המוטיבציה, אבל...

את רק מזיקה לעצמך עם הכנסת הגוף למצב של סטרס. דווקא את שיש לך הרבה לרדת, תורידי קילוגרמים רבים תוך זמן קצר, גם אם תשמרי "רק" על הדיאטות הבריאות של שומרי משקל קופות החולים וכו'. עד כמה שידוע לי - גוף למוד דיאטות יגיב רע מאוד לדיאטה שכזו ותיעצרי תוך זמן קצר. חוץ מזה. אני אישית ממש לא תופסת מהטבעול לייט האלה, ואם את צמחונית אז עדיפים תמיד דברים יותר בריאים (קטניות, אגוזים מיניהם, חומוס ביתי). גם שומן הוא דבר חשוב לגוף וחוץ מהשומנים (הלא בריאים!) בטבעול את לא אוכלת כאלה, חשוב דווקא כן להוסיף לסלט רוטב - משמן זית או אפילו טחינה וגם לצרוך שומן במזונות אחרים. בהצלחה בכל מקרה

חן123

New member
זה בהחלט פחות מידיי

זה רע לגוף וגם רע לדיאטה לטטוח ארוך. זה מה שהמליצה לך הדיאטנית
לדעתי אסור לך לרדת מ 1200 קלוריות ליום אם את לא מניקה, אם את כן אז יותר

קלריסה

New member
שתדעי לך

טוב, כבר מיליון פעם הזכרתי את זה שכולנו אחרי לידה. אני למשל כבר שנה ותשעה חודשים אחרי לידת האוצר
מחזקת את ידייך, שיהיה לך בהצלחה. לך - ולכולנו. איך התמיכה מכיוון החתיך שלך?

איזה כיף שאתן מגיבות...

האמת היא שאני מרגישה שאני אוכלת ממש יפה, אפילו יותר מדי ביום שישי יש לי שקילה ואני יעדכן אתכן.

למעלה