משתפת בבעיה

משתפת בבעיה

אני רואה עצמי בין היתר כזמרת של אוכלוסיות נישה.
כותבת שירים על א-מיניות, אלהורות, OCD ובכללי על נושאים שלא מקבלים חשיפה ראויה בתקשורת, ושחשוב שיקבלו כי אלה החיים שאנו מתמודדים עמם.
הבעיה שבכל הכתבות שראיינו אותי כזמרת עד עכשיו, כולל זו ב-YNET שאני חושבת שעשתה לנו רק טוב ותודה למנהל הפורום שגם התראיין אליה, הייתה לי שליטה מסוימת.
בעוד כחודש בערך יתחיל ''הכוכב הבא'', שם אלך לאודישן, וכבר ראיינו אותי שם. לצערי בריאליטי אין לי דרך לשלוט כיצד יציגו אותי ואת האמירה שלי. סיפרתי על עצמי בדרך מכובדת, אך כשזו טלוויזיה, ויש שיקולי רייטינג ועריכה שמעבר לי, אני פוחדת שלא אוצג כמו שקיוויתי. יכול להיות שכן, אך אין לדעת, אני באפילה. זו תוכנית מוכרת, שממנפת זמרים ועוזרת. אך שוב, לא יודעת איך אוצג שם.
מכם אבקש שתבינו שאם הפעם הנושא שלנו יוצג פחות טוב משאני רוצה, כוונותיי הן טובות. באמת.

p019

New member
יהיה בסדר

כבר עברנו כתבות גרועות ואנחנו מקירים את המדיום.
מחזיקים לך אצבעות, דבר ראשון שתצליחי ודבר שני שתוצגי בכבוד.

hatzilonit

Member
מנהל
נכון
וזה "דר' ג'ינג'ית" בשבילך

hatzilonit

Member
מנהל
המון בהצלחה! (תעדכני אותנו מתי ישדרו אותך)

בגללך אני עוד עלולה לראות את התוכנית ולהצביע (אם זה מסוג התוכניות שהצופים יכולים להצביע)

מקסימה, תודה רבה.

נראה לי שאפשר להצביע בשלבים המאוחרים.
האודישן שלי בעוד שבועיים, כך שזו רק תחילת הדרך,
ואם השופטים לא יעבירו אותי, אז לא אגיע לשלבים שמצביעים.
אבל בטוח האודישן ישודר בטלויזיה בעוד כחודש בערך, אעדכן.
תודה רבה חצילונית. לו זה היה מספיק חשוב לי,
הייתי מבקשת ממך להיפגש ולעזור לי לתכנן תפריט,
הרי אני שמנה והטלויזיה משמינה.
אבל הדברים האלה לא באמת משנים לי. ;)

hatzilonit

Member
מנהל
זאת הגישה!

זה ממש לא הזמן לעשות דיאטה לירידה במשקל, גם אם היית רוצה...

3 עצות (אפילו שלא ביקשת):
  1. תאכלי כמה שאת צריכה ורגילה כדי שתהיה לך מספיק אנרגיה להתמודד עם כל הלחץ שמסביב. למעשה, תקפידי לא לדלג על ארוחות גם אם את נורא עסוקה ועוד רגע יתחילו לצלם או משו. שיהיה לך חטיף\סנדביץ'\תפוח בתיק ובקבוק מים. ואל תחשבי שזה פאדיחה. אם את רוצה שהגוף והקול שלך יעבדו הכי טוב בשבילך - צריך להשקיע.
  2. תשני מספיק. בימים עמוסי לחץ, אפילו יותר מהרגיל. אולי אפילו שנ"צ.
  3. תשתי הרבה. מיעוט מים תורם לעייפות (ועוד כל מיני רעות).

למעלה