משתפת במשהו

משתפת במשהו

לי יש שאלה...אפשר?ו 1איתן ולהב שלנו ו 16:28 | 16/03/04 שלום ד"ר תדמור, בשני ההריונות שלי סבלתי מצירים מוקדמים,ההריון הראשון,טיפול ע"י מגנזיום בלבד-לידה בשבוע 28. ההריון השני,שוב צירים מוקדמים,שמירה מלאה,מגוון של טיפולים (לא כולל מגנזיום דווקא) לידה בשבוע 34. מה הם בערך סיכויי "לחזור על התרגיל" (ללדת שוב פג,לאור ההיסטוריה המיילדותית שלי) + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • תשובהו 1דר תדמור < ההודעה הנוכחית ו 19:26 | 16/03/04 תודה על השאלה. לצערי הגדול ללא אבחנה אי אפשר לתת תשובה. צריך וחובה לברר מה הסיבה לצירים המוקדמים. רק לאחר בירור הסיבה או שלילת כל הסיבות האפשריות לציריים מוקדמים אפשר לנסות להבין מה יהיה בעתיד. כדאי לך מאוד לבצע בירור מקיף כגון : צילום רחם, תרביות, היסטרוסקופייה ........ בברכה עפר + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • תודה,עשיתי את כל הבדיקותו 1איתן ולהב שלנו ו 19:49 | 16/03/04 אחרי ההריון הראשון,(היסטרו',תרבית וכו') הכל לצערי שלילי. עכשיו אפשר לעזור יותר? + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • תשובה מאוחרתו 1דר תדמור ו 21:54 | 16/03/04 אם והדגש על אם בוצעו כל הבדיקות ??? הרחם מתרחב ?? מיתרגל לקבל נפח וההריון הבא ימשך יותר ?? זאת בהנחה ואין בעייה לצוואר הרחם. בברכה עפר מה אתן אומרות?

ילדונט

New member
הבנתי נכון?

הוא אומר שהרחם שלך מתרגל יותר מהריון להריון? אם כך - ההריון הבא יהיה יותר ארוך?

אני הייתי שמה דגש על המשפט האחרון

"זאת בהנחה שאין בעיה בצוואר הרחם"... הסיפור שלי מעט דומה (אם כי תוצאות קצת שונות). הריון ראשון של ילדה אחת, לא היו בעיות בהריון אבל המעקב היה קצת חובבני בדיעבד, וילדתי בהפתעה בשבוע 35 עם ירידת מים. הכל היה בסדר, ילדה בריאה יחסית גדולה, ללא פגיה. הריון שני נקלטתי עם תאומים. הייתי בהיסטריה, אם לא הצלחתי להחזיק הריון של ילדה אחת, איך אחזיק תאומים? הפעם רופא יותר מקצועי, מעקבים יותר קפדניים, בשבוע 22 היתה התקצרות של צוואר הרחם ומאז שמירה מלאה. משבוע 28 אישפוז עם צירים ופתיחה 3 ועם כל הטיפולים שאת בוודאי כבר מכירה. הצלחתי להחזיק עד שבוע 32 וילדתי שני תינוקות יחסית גדולים (מעל 2 ק"ג) ובריאים אך כמובן נזקקו לפגיה, אמנם היו שם רק שבועיים. בירורים לא עשיתי אבל לפני ההריונות עשיתי סדרה של בדיקות כי נכנסתי להריון עם הפריית מבחנה. היסטרוסקופיה היתה שם, והכל היה תקין. אני חושבת שאצלי היתה בעיה בצוואר הרחם. אצל שתינו ההריון השני החזיק יותר מהמצופה בגלל השמירה הקפדנית. אני חושבת ככה: אם את רוצה עוד ילד, הרי הפחד הזה זה לא מה שישנה את רצונך נכון? אז מכיוון שלמדנו והחכמנו מהנסיון בעבר, גם הפעם תהי בשמירה, ותחזיקי כמה שיותר, בתקווה שהפעם זה יחזיק אפילו מעבר לשבוע 34. אני מבינה את הפחד שלך. בהחלט מהריונות כאלה נשארת טראומה לא קטנה במיוחד כשיש כבר ילדים קטנים בבית והשמירה הופכת למשימה כמעט בלתי אפשרית. אני מאחלת לך שהכל יסתדר וחוויה מתקנת של לדעת מה זה תשיעי. רחל

תודה

אין לי בעיה בצוואר הרחם-לשמחתי הגדולה,ולמזלי הטוב,כי גם בסוף ההריון,שכבר היו לי צירים מאוד חזקים,הוא עדיין החזיק מעמד! אבל בפתיחה של 2 פתאום ירדו לי המים,ותוך 40 ד' להב היה בחוץ....

משוש30

New member
הבנתי רק אחרי שקראתי את מה

שילדונט כתבה...
צ'מעי...נשמע טוב עוד בהרין הבא תתלונני שת כבר בשבוע ה-40 והמתנחלת לא רוצה לצאת (הפעם בת נכון? בשביל האיזון...)

yaelia

New member
נשמע אופטימי, יחסית

נראה לי שב
כבר החלטת בדיוק מה את רוצה. אז קדימה לעבודה. עם שמירה קפדנית, ועם ידע שהולך ורב מפעם לפעם, יש סיכוי לא רע שתגיעי לשבוע 36

תודה ליעל ולמאשה../images/Emo13.gif

אני עוד לא בדרך,בעלי עדיין בטראומה רצינית,הבטחתי לו שאני לא מנדנדת עד שלהב יהיה בן ארבע
מה שכן,הנושא מעסיק אותי לא מעט....

../images/Emo13.gif נשמע טוב...

אני
, לא קראתי עד הסוף ולא הבנתי על מה מדובר
רק בקריאה האחרונה קלטתי...

למעלה