משתפת ברגשותיי

משתפת ברגשותיי

קראתי את מה שאינט רשמה ומאוד הבנתי אותה . ישבתי עם עצמי וחשבתי שאני ממש רוצה זוגיות ,רוצה אהבה ,רוצה לדאוג ולהיות חברה טובה לאדם אחר,אני כן רוצה אינטימיות אך רגשית ופיזית שתסתכם בחיבוק מהלב ,ושמתי לב שלפעמים אני יכולה להיתפס קרה כי אני פוחדת שאם אפגין קצת חום אז אדם אחר יכול לרצות יותר ולשבור את הפתיחות וזה יגרום לי שוב להסגר. גם לא פשוט עם החברה והמשפחה שלא יודעים על מה שאני מרגישה כי הם שונים בקטע הזה ויש לי תחושה שהם לא יבינו אותי ..ולכן טוב שיש אותכם..סתם רציתי לשתף ברגשותי

k500

Active member
מנהל

ובהמשך למה שכתבת, התפישות והמושגים שהחברה הרגילה אותנו בהם כמו "קרה" / "חמה" וכו', אלה מושגים שנועדו לקטלג בצורה של שחור-לבן, בייחוד כשלא מכירים דברים נוספים כמו הספקטרום הא-מיני.
את נתפשת "קרה" רק בעיניי אלה שמשווים אותך לעצמם אולי, אבל את לא קרה, את מה שאת וזאת ההעדפה המינית שלך ביחסים עם אחרים וזה בסדר גמור. עכשיו לכי תסבירי את זה לאחרים. לא תמיד הם מבינים או רוצים להבין ולקבל את מה שאנחנו וזו אכן בעיה, אבל לא הכל שחור, חלילה, יש גם התקדמות בנושא הא-מיני כך שאפשר להיות אופטימיים בעניין.
רובנו כאן מחפשים אהבה וזוגיות כמו שתיארת וכן, טוב שיש את המקום הזה שמאפשר לנו מפגש מסוים בלי שיפוט או תפישות מוטעות.
תודה על השיתוף

למעלה