משתפת ב

משתפת ב ../images/Emo202.gif

http://www.youtube.com/watch?v=rKKxVFX0mqs קוראים לה אדווה להמן והעבודה נעשתה במסגרת בגרות באמנות (י"ב) לפני שבוע. אני עזרתי בבימוי הקטע ובהנחיות להפעלת הבובה. הקונספט: התמודדות עם טראומה בין דורות. יש לציין שאדווה הכינה את הבובות, הלבוש והמסכה בעצמה. היה לי העונג לעבוד איתך
תהנו

פ י ו ל ה

New member
איזה מגניב

מגמת אמנות? כאילו ממש אמנות פלסטית או שזה מגמת תאטרון?

מגמת אומנות פלסטית

והיא החליטה לעשות את העבודה שלה כפרפורמנס שמשלב גם תיאטרון.

פ י ו ל ה

New member
זה ממש מגניב

אני הייתי בבי"ס לאמנויות אז אני יכולה לדמיין לעצמי איך זה נראה שיש מיצב כזה במקום עבודה, זה מאוד ייחודי. מעניין מה השופטים אמרו לה. שווה פעם לעשות תרגיל כזה בתאטרון של לצד השני, של להפוך למיצג אמנות תאטרלי. נייח אבל נושם.

אדוה92

New member
.

הייתה ביקורת ממש טובה ולעניין:), היו לא מעט אנשים שפנו אלי אחרי המיצג ואמרו לי שהם בכו... אם את מעוניינת לדעת עוד יש לי סיכום של עיקרי הדברים שנאמרו ביום הביקורות, אני יכולה לשלוח לך אותו במייל.

אדוה92

New member
באמת מגניב :)

זו אכן ממש אמנות פלסטית - ציור, פיסול, צילום ווידאו-ארט. אני התמקדתי בשניים הראשונים...

גליתוי

New member
מקסים!

יופי של מיצג! ההפעלה של הבובה היתה מצוינת. אהבתי את כל הקונספט. היה משהו מאוד חזק בבובה הגדולה ההבעה והתנועה. כל הכבוד! גם אני בעברי יצרתי עבודות בשילוב בובות בעיקר בצילום.

וואו, מאוד מרשים.

לקח לי כמה זמן להבין אם יש או אין מסיכה. מאוד יפה קצר ולעניין וכמובן קולע למטרה. אהבתי

למעלה