..משתפת(?)|ג'ירפה|

..משתפת(?)|ג'ירפה|

סתם כי כשעשיתי את זה חשבתי עליכם..כע כע..עליכם:) ביומרביעי היה את הים האחרון של חדוש אירגון..ונשארים כל הלילה ועשים דברים אחרונים..למרות שבדר"כ אל עושים בו כלום..רק ת'קיר של חבריא ב'..שזה מט' ומעלה..והשנה עזרנו להם..בגלל שאנחנו די אתם בחבר'ה והכל.. וסתם..צבענו את הקיר בצבעים של דגל ג'מייקה..או אתיופיה..וכתבנו כזה.. "סניף קט"ן אבל תמיד בפנאן!"[היה לנו ויכוח איך כצתובים פנאן..פאנן או פנאן..חיחי בסוף רשמנו פאנאן..:)] ומהקט"ן הוצאנו חצים ל-ק. טבעון.. וציירנו כזה אתיופי חמוד עם ראסטות יפותת מעשן ג'וינט..חח..היה כה חמוד:)ות'שמות של כולם.. אעע וגם בשבת..אז השליח מהמחוז..רצה ללמד אותנו איזה שיר במנגינה של "ידיעה"..ולפני זה סתם דיברתי עם מדריך שלי כזה..ואז הוא בא ושאל אותנו מי מכיר פה את השוטים..אז המדריך שלי אמר לו שאני..ואז הוא והמדריך שלי התחילו פתאום לדבר על קול גלגל..וזהו..אז גמפה חשבתי עליכם:)חחט וב חלאס לשתףףף שיהיה לכם המשך יום כזה קסום..ושבוע מצוין
אני אוהבת את כ ו ל כ ם

יאאאאאאאאאאא

איזה יופי!! תלמדי אותי את המנגינה!!! אה..וברור לכ ששנההבאה גנבנו לכמ תרעיונ כנ???

חחחח פאנאן

טוב מאודדד!
גם אצלנו בשבט משומה את הדילמה הזאת כל פעם.... וואי זה ממש מוזר! אני כותבת פנאן... אבל פעם הסתכלתי ובדיסק הראשון הם כותבים פאנן... ומי אני שאתווכח עם זה?! אבל התרגלתי, אז זובי
שבוע מצויין גם לך חמודה:) ומה הראשי תיבות של קט"ן?

בדיוק..:)|ג'ירפה|

יש לי חיבוקקקקקקקקק ולכםםם לאאאאאאאאאא האהאהאהאאאא חיחי אתמול שהיה לי קר בלילה..אז ידיד שלי חיבק אותי כזה..ואני כולי.."לי יש חיבוק ולךךך לאאאאאאאאאא נהנהנהנהההההההההנה":)

יו את מקריית טבעון??!?!?

את יודעת שסבא שלי כשהוא עלה מאוסטרליה הוא עלה לקריית טבעון ויענו אבא שלי גדל שם, יענו וזה מקום ממש חמוד!! ויש שם איזה מטע בננות נטוש- אז אל תגעי! כי זה היה של סבא שלי!! noo טאצ'ינג דה בננות!!
חחח סבא שלי חמוד אבל הוא מת אין דבר

למעלה