משתפת- לפעמים יש להם חום

קובולט

New member
משתפת- לפעמים יש להם חום../images/Emo35.gif

לאחר 3 ימים ללא שינה בלילה בהם ישמתי את מה שלמדתי שילדתי שבר נרדם מייד בלי כביסה בלי כלים בלי כלום פשוט הלכתי אתיו לישון- עם אף מנוזל דלקת בעיניים אדום באוזנים והרבה קיטורים, נראה שאתמול בערב המצב יותר טוב- הקטנצ'יק חזר לעצמו צחק חייך. אבא שלו היה מאושר ואני עוד יותר. אמרנו לילה טוב וכמובן שחילקתי עוד עשרות הוראות של דברים שצריך לעשות מחר ולא לשכוח. ואז מהצד השני של המיטה אני שומעת "אבל יש לי משהו להגיד": (או קי חשבתי לעצמי עוד פעם נשמע כמה קשה לו עכשיו בעבודה ומה סדר היום המטרוף שלו ועוד כמה פנינים של משחקי כדורסל וכדורגל שיש השבוע לראות). פתאום הוא אומר "את יודעת כמה אני אוהב אותך", "אני חושב שהסבלנות שלך מדהימה את אמא נהדרת".וזהו אני מחכה לתלונות של אבל, וזה לא בא... הייתי בטוחה שיש אבל כי זה נשמע בהתחלה כאילו יש לו משהו להעיר אוקי חיכיתי 2 דקות. קמתי מהמיטה הלכתי להביא מדחום. צחקנו 5 דקות והוא טען שאני לא יודעת לקבל מחמאות- הסברתי לו שאני יודעת אבל לא שהם נשמעות כמו תלונות באמצע סדר יום למחר, מצחיקון. בקיצור הוספתי לעצמי לסדר היום שאני אמא נהדרת ושיש לי הרבה סבלנות- כמה אני צריכה את לדעת את זה שבר מקטר ואין דרך לעזור לו חוץ מלחבק חזק. אה ושאי שם בעיר הזו יש גבר מקסים שהתחתנתי איתו שאוהב אותי למרות שלפעמים בגלל עודף סבלנות לבר חוסר הסבלנות יוצא עליו!!!

הגרי3

New member
איזה כיף להרגיש מוערכת

אני עדיין מחכה למשפט הזה שממאן להגיע (ושמגיע לי מאוד מאוד, לדעתי)
.

בלושית

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo99.gif../images/Emo69.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

בתור מישהי שחיה עם מישהו שלא מכביר במילים בכלל ומילות אהבה בפרט אני מבינה איזה כיף זה לשמוע דבר כזה וגם אני פעם מדדתי לו חום אחרי שהוא אמר את זה, ככה סתם פץאום, בלי הכנה מוקדמת......
לברברון

cookie1

New member
שווה הכל ../images/Emo99.gif

וכלכבוד לו שהוא יודע גם לפרגן

27חומד

New member
איזה כיף!

כיף לקבל פתאום מחמאות ולראות שהם יודעים כמה קשה זה כל האימהות הזו. והמשפט האחרון הוא כ"כ נכון וכ"כ הייתי צריכה שמישהו יגיד לי אותו כדי שאני אשים לב כמה שזה נכון - כמה סבלנות אני משקיעה באלמה ואיך כל השאר מקבלים הרבה פעמים חוסר סבלנות בגלל זה. תודה על ההערה וההארה הזו.

מילים מרגשות...

למרות שבעלי מרבה במחמאות (הוא נולד למשפחה שהתחביב שלהם הוא להחמיא ולתת מתנות - בחיי!!), מילים כאלו ממיסות אותי כל פעם מחדש...

למעלה