משתפת

משתפת

אז מצבי האישי השתנה וחיי התמלאו עוד, ואפילו יחסיי עם בעלי השתפרו, ביחסים הבין-אישיים בינינו, בחברות, וגם רגשית אפילו משהו חזר להיות בינינו עם תשוקה כלשהי (לפחות בהרגשה גם אם עוד לא במעשה).
ובכל זאת עדיין אני חושבת על נשים, קוראת לאחרונה ספרות לסבית ומתחברת עם זה מצויין, רואה סרטים גם, וגם חושבת עליה כמו תמיד. ונראה לי שלעולם זה לא יחלוף לי. תמיד אמשיך להסתכל, לרצות, לחשוק בנשים. לפנטז על קשר זוגי, לא רק סקס... גם סקס! גם הכל!

זה עניין של רווח והפסד... גם אותו אני אוהבת בדרכי... ויש לנו משפחה... והוא אוהב אותי גם ולמרות הרבה קשיים בקשר שלנו. והוא לא מוכן לחלוק בי, ואני נאלצת כעת לוותר, למרות שזה בוער בי... וגם כשנהייה איתו טוב, זה בוער בי.

חשבתי שאולי זו הבריחה שלי ממה שלא טוב איתו... (ובאמת היו דברים לא טובים ואנו עובדים עליהם...) חשבתי שאולי זו הבחירה הלא לגמרי מודעת בהתאהבות כביכול 'לגיטימית' יותר כי זה לא גבר אחר... זאת אישה... משהו אחר בכלל... זה כאילו אישהו מוצא... והייתה לי אולי הפנטזייה שהוא יאפשר זאת, או שהוא יוותר כי זה לא קשור אליו... זה משהו בי. כמו שאומרים 'זה לא אתה זו אני'...

אבל אולי בכלל טעיתי - אולי זה לא בריחה לכלום. זה פשוט מה שזה - תשוקה לקשר עם אשה, סערה והתרגשות שמתעוררת בי כשאני פוגשת מישהי שנכונה לי ומרגישה כלפי גם משהו כזה. וזהו.

וכעת אני מוותרת על כל זה.

לפני כמה ימים דיברתי עם מישהי שמכירה אותה ואותי טוב, סיפרתי לה במעט על מצבי והלב שלי התכווץ חזק מכאב על הוויתור שאני עושה. לרגע נתתי לעצמי להרגיש עד כמה כואב לי. אבל זה המצב כעת. ואני לא באמת יכולה כעת משהו אחר.

יש לי משפחה, וילדים אהובים מאוד שצריכים אותי ואותו מאוד וביחד עכשיו. והוא באמת אהוב. מאוד אהוב. בדרכו. גם אם אצלי נפתחו עוד דרכים שלא צעדתי בהן... כמו השיר שלמדתי בבי"ס יסודי - The road not taken

אני קצת במבוי סתום. זה ברור לי. אבל לדברים יש את הזמן שלהם ואנחנו בעצם לא ממש יודעים איך החיים יתפתחו... אנחנו רק באשלייה של שליטה על מה שקורה בהם... יש לנו השפעה מסויימת מאוד.
טוב, מספיק חפרתי להיום :) מקווה שדבריי מעניינים/תורמים למישהי... חוץ מלי... גם תמיד אני שמחה לשמוע אם למישהי יש משהו לכתוב... שיהייה שבוע טוב!

לזאת שחושבת

היי לך, קראתי את כל מה שרשמת,וזה ממש צבט בליבי ככה לוותר על האישה שאת חושקת בה כל כך, איך תמשיכי בחייך שאת יודעת מה הלב שלך רוצה חושק ומה עם אותה אישה שגם חושקת בך, לא חבל על כל זה, צריך הרבה כוח רצון. ושתראי אותה מרחוק איך תרגישי, לפי דעתי צריך ללכת לפי מה שהלב מרגיש ולא השכל. זה מורכב, קשה, החיים כל כך מסובכים מאחלת לך שתחזיקי מעמד וגם לאותה אישה. שהיה שבוע טוב

תודה על דברייך

זה יותר מורכב ממה שאכתוב פה. אבל בהחלט זה קשה לי, אני מרגישה החמצה גדולה. אבל גם אחריות גדולה יש עליי. אולי בעתיד משהו יקרה... אין לדעת. אני מאמינה שאם יש חיבור כזה משמעותי וחזק (וזה כך מבחינתי, ומצידה זה רק מרומז הכל ולא ממש ידוע לי) בהנחה שזה כך... אז גם אם יעבור זמן הרצון יישאר... ואולי מתישהו בחיים ניפגש שוב בזמן ומעמד מתאימים ומאפשרים יותר.

לזאתי שחושבת

היי לך, תודה שענית לי הרגשתי קצת שהגזמתי בתגובה שלי אליך קצת רגישה בימים האחרונים, אני מאמינה שמה שאמור לקרות יקרה עם נועדתם אחת לשניה הזמן יעשה את שלו לטובה. ואני מאוד אוהבת לקרוא אותך את אישה מאוד מרתקת עניינית רגישה מלאה באהבה. דברייך מלאים בחכמה. שהיה ערב טוב

למעלה