משתפת...

משתפת...

לא שזה צריך לעניין מישו... אבל סתם כי משעמם לי, ואני מסטולע כרגע אז.. הכלבה
שלי עשתה לי "פופי" (במילים עדינות) היום בחדר...וזה היה לא נעים (היה גם לא נעים לנקות את זה, אחרי שאני לקחתי על עצמי את המשימה האמיצה) מממממ מיותר לציין שיש לי שטיח בחדר
ו....מחר אני הולכת לסבתא שלי אחרי מלאאאא מלאאאא זמן שלא ראיתי אותה....
ו....(*מחפשת דברים חכמים להגיד לשם שינוי*) האם ידעתם שבדיאט קולה לימון יש 0.7 קלוריות ל-100 מ"ל, לעומת 0.3 קלוריות ל-100 מ"ל בדיאט קולה רגילה???? (*מודה שלא מצאתי*) טוב, התחרפנתי, פרשתי לגימלאות, לטובת המיטה (עם מצעי הסטן
- שאגב לא ממש מומלץ) לילה טוףףףףףף נ.ב אני רוצה חוויות מבראשית, בזמן שאני אכל את ה-
שלי ואהיה בבית (או בסיורון בת"א, אבל עדיין אי אפשר להשוות
) נ.ב.ב פיס אנד לוב נ.ב.ב.ב מבטיחה שממחר אני חוזרת למוטב.... נא לקבל את החירפון בהבנה.....

../images/Emo121.gifאם את רוצה עזרה

עם הכלב תשלחי לי במסר או שתכנסי לפורום 626, מקווה שזה יעזור...

|אני מתכוון איך ללמד אותה לא לעשות

בבית בכלל, כל פעם שהיא מתחילה, את תופשת אותה ומוציאה החוצה, לא בכעס ואז כשהיא מסיימת בחוץ את נותנת לה צ'ובר ומלטפת אותה עם מילה טובה, זה הכל, קצת סבלנות והתמדה ויש לך כלבה למופת..

../images/Emo121.gifלא מאמין, שכחתי את ה-../images/Emo121.gif

אני כניראה בדיכאון או משהו...

אההה היא מחונכת...שתיהן../images/Emo3.gif

פשוט אמממ כנראה היא לא הרגישה טוב מהעוף של אתמול...
יאקקק

חחח נזכרתי עכשיו שבבצפר

מישו הקיא בדיוק במקום שלי ושל עדי...וזה המקום הכי טוב בכיתה..=\ ויש שטיח בכיתה שלו וזה מסריחחח ובעע..מי מקיא בכיתה עם שטיח?!?!?

הכיתה שלנו היתה פעם חדר מחשבים..

אז השאירו תשטיח... זה היה די נחמד עד שהקיאו שם=\

dor307

New member
היי... גם לך נקרע גיד?

איזה יופי! ואני רעב...אין כלום בבית טוב מילא אני ילך לשכנים

../images/Emo110.gifחחחח

גם אני בדיוק חשבתי על זה!!! אבל מסכן, הוא בא לפתוח תחלון כדי לנשום אויר ואז לא ידע שהוא הולך להקיא ופלט הכל:p

איכססס../images/Emo5.gifמי זה הקיא בכלל?!

חוץ מזה שאם כבר הראש היה מחוץ לחלון שיקיא בחוץ!! ויש גם שרותים מאוד קרוב לכיתה...הוא יכל לרוץ ולהקיא שם..או לפחות במזדרון...במקום שאין עליו שטיח ואפשר לנקות אח"כ!!!

למעלה