משתתף באבלה של חרסה במות בעלה

אירילה

New member
משתתף באבלה של חרסה במות בעלה../images/Emo16.gif

בשם משתתפי קבוצת התמיכה בראשל"צ ,ברצוני להביע את תנחומינו במות בעלה של חרסה חרפ, עוזרת מנחת הקבוצה בראשל"צ. ואשר בעלה היה חולה במחלת האלצהיימר. חרסה יושבת שבעה בקיבוץ גבעת חיים מאוחד (בשרון) אצל משפחת יעל שמואלי. חרסה היקרה ,ליבנו עימך ,כואבים את כאבך ומשמים תנוחמי. גרשון/מנהל הפורום ובשם קבוצת התמיכה ראשון-לציון.

אסתרס

New member
חרסה"לה המתוקה והטובה../images/Emo201.gif

שנים של סבל עברו על בעלך ועליך יקירתי, ולמרות זאת כשזה קורה זה כואב כואב נורא.טוב שהלכת לשבת שבעה בחיק משפחתך, כל כך הרבה זמן היית לבד. מחר בבקר אבוא לשבעה, מחבקת אותך ומנשקת אותך חרסה"לה שלנו המתוקה .שלך אסתר.

ענתי44

New member
שלא תדעי יותר צער../images/Emo16.gif

לא הכרתי אותך, אך יודעת גם יודעת מה עבר ועובר עליך מעומק ליבי שולחת לך חיבוק ותנחומים

zs1957

New member
שולחת לך תנחומים חרסה במות בעלך

לא הכרתי אותך חרסה . שולחת לך ניחומים על אבלך במות בעלך . הכאב הוא גדול ואיש לא יבינו מלבדך. שלא תדעי צער. זהבה שחם

נילי41

New member
תנחומי לחרסה../images/Emo16.gif

גם אני לא הכרתי אותך חרסה יקרה, אך אני יכולה להבין מה עבר עליך ולהרגיש אותך. אנא קבלי את תנחומי הכנים והלוואי ולא תדעי עוד צער לעולם.

שריוש2

New member
משתתפת בצערך../images/Emo201.gif

לא הכרתי אותך, אך יכולה להבין מה עובר עלייך.. תנחומי

שלא תדעו צער

חרסה יקרה וכל המשפחה , גם אני שלא מכירה אותך, שולחת לך ולכל המשפחה תנחומים על מות הבעל היקר. מי יתן ולא תדעו עוד צער וכל חברייך בקבוצת התמיכה בראשל"צ יעמדו לצידך בזמנים קשים אלה , טובה

vella

New member
מצטרפת למנחמים את חרסה

בעלי ואני היינו בקבוצה הראשונה אותה הנחתה חרסה יחד עם עופרה.זכור לי היטב שהיא שיתפה אותנו בסוגיה של הנהיגה .משתתפת בצערך.ולה

למעלה