משתתף חדש ב forum

  • פותח הנושא barba
  • פורסם בתאריך

barba

New member
משתתף חדש ב forum

שמי יוסי , אני סטודנט לתואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה ואני גאה להשתתף בפורום שלכם. אני מגמגם מגיל ארבע וחבר באמב"י . נולדתי בבריה"מ ועליתי לארץ בגיל שש. כתובת ה email שלי היא [email protected] .
 

barba

New member
ערב טוב

שלום לכולם שמי חיים קראתי כמה פעמים את מה שאתם כותבים בפורום אני עצמי מגמגם לא כותב בפורם כיוון שאין לי מחשב אבל אתחיל מדי פעם לכתוב ולהביע את דעתי אצל חברי אריק שמעתי שאתם רוצים להיפגש ואני אשמח מאוד להגיע ולהישתתף יש לי הרבה מה לומר בהקשר לגימגום וגם בנושאים אחרים כמובן ואשמח להיות בחברתכם ולנסות לתרום את חלקי למיפגש אז כול הכבוד למי שיזם את המפגש בואו בהמונכם כי חייב להיות מעניין
 

b e ll

New member
היי חיים, שמחה מאוד "לראות" אותך

כאן. מקווה שתמצא דרך להיות שותף איתנו כאן.
 

mfi123

New member
גם אני לומד

לתואר ראשון מדעי המחשב באו"פ. איזה קורס אתה לוקח כרגע? או בסימסטר הקודם? כרגע אני לוקח רק אינפי1 וסימסטר קודם לינארית1 ומבני נתונים
 

stkachov

New member
זה לא פורום סטודנטים

אם כל הכבוד(ויש כבוד
), כאן זה לא פורום סטודנטים. גם אני סטודנט(טכניון), אך לא מן הראוי לשאול כאן שאלות אקדמאיות, בשביל זה יש הרבה מאות אתרים ומקומות אחרים. חוץ מזה יוסי השאיר את האי מייל שלו אז אתה יכול לפנות אליו באופן אישי. ויוסי, ברוך הבא לפורום. אני גם הצטרפתי לא מזמן ואני יכול להעיד שזה אחד הפורומים היותר איכותיים שנתקלתי בהם אי פעם.
 

shoshyyy

New member
למה אתה חש צורך להגביל אנשים פה ?

כל אחד כותב מה שהוא רוצה .... למה הכול צריך להיות קשור לגמגם ישירות ... תבין פורום הזה לא מוגבל לאף אחד. לא לסטודנטים ולא לקלינאי תקשורת , ולא ללא מגמגמים ולא לאף אחד . לפעמים נמאס כבר מהרכושנות של אנשים פה. זה לא הפורום של אבא שלך .
 

shuky63

New member
יוסי וחיים ברוכים הבאים.תשתדלו רק

להרשם כמשתמשים בתפוז עם כנוי משלכם ככה שלא תצתרכו להכנס עם הכנוי של אריק וכולם ידעו שזה אתם.לפני שאתם רוצים לשלוח הודעה מהמחשב של אריק למשל תלחצו על החלף משתמש למעלה ותכנסו עם השם והסיסמא שבה נרשמתם.
 
למעלה