משתתפים יקרים - עזרה בבקשה בנושא תנור...

מלכה3456

New member
משתתפים יקרים - עזרה בבקשה בנושא תנור...

אני רוצה לקנות תנור חדש.
אני אופה המון - עוגות עוגיות ומאפים.
כל רשת חשמל הציעה לי תנור אחר והכפישה את התנורים האחרים.
זה ממש ביעס אותי כי אני מבינה שכל רשת חשמל עובדת עם חברה מסוימת ומקבלת עמלות גבוהות על המכירות ולכן הם לא אמינים!!

רציתי לשאול כאן - איזה תנור כדאי לקנות?
תקציב- עד 3000 שקל.
בינתים הכיוון הוא elektrolux 5440 - המפרט נראה לי טוב - גם המון תכניות, גם טורבו גדול, נפח גדול ונקיו מאוד נוח.

אשמח לעצתכם - על מה כדאי להסתכל??

תודה רבה!
 

bali

New member
מנהל
החברות הגרמניות טובות

אלקטרלוקס, AEG, סימנס...

חשוב לקרוא חוות דעת של משתמשים באתרים כמו זאפ. לפעמים יש דברים שאי אפשר לדעת אלא מנסיון של אחרים.

אני קניתי עכשיו תנור בילט אין של BELLERS ואני מאד מרוצה ממנו. הוא עלה חצי מהתקציב שלך, אבל ראיתי גם תנורים של המותגים שציינתי למעלה.
 

מלכה3456

New member
לא שמעתי על החברה הזו...

וגם לא הציעו לי אותה.
ממה את מרוצה? כלומר מה הקריטריונים שעושים אותך מרוצה?
 

bali

New member
מנהל
השאלה היא אם את צריכה אותו בילט אין או לא

מבחינתי מה שטוב בעיניי -

נפח פנימי גדול יחסית לתנור בילט אין סטנדרטי.
דלת זכוכית דו שכבתית כשהשכבה הפנימית נשלפת בקלות (אחרי שמשחררים בורג) לצורך ניקוי אם צריך.
מתחמם יחסית מהר.
אופה אחיד.
יש תכנית לניקוי של התנור (שעדיין לא ניסיתי) שבה שמים בשלב הכי עליון של התנור בתנית עם מים חמים והתכנית מאדה את המים ובכך מקלה על הניקוי של פנים התנור.
בא עם שתי תבניות, אחת שטוחה לעוגיות ואחת עמוקה יותר לעוגות ותבשילים.
יש אחריות של חמש שנים.

וכל זה ב 1500 ש"ח.

לא כולל כיריים.
 

revavonet

New member
לי יש אלקטרולוקס חדש

לא זוכרת דגם, ועובד בינתיים בלי הפסקה.
יש לו בעית תבניות- מתעוותות בחום למרות שהחליפו לי אותן.
ויחליפו שוב השבוע.
חוץ מזה סוס עבודה
 

DanaR22

New member
לי יש תנור פשוט

לי יש תנור פשוט של נורמנדי, עם טורבו
תנור זול ופשוט , יש לי אותו כבר 6 שנים ולא עשה שום בעיות עד כה
עושה עבודה מעולה
 

חנהפ

Active member
ממליצה על אלקטרולוקס בחום

בלרס לא נחשבים במיוחד...

בסופו של עניין לא משתמשים בכל כך הרבה תוכניות, אבל חשוב חום עליון ותחתון, טורבו (אני אופה כמעט הכל בטורבו) הפשרה לא מזיק אבל אפשר להפשיר גם במיקרו

אם מכינים חמין אז אופציית פלטה שבת כדאית ואם בתקציב שלך אז אופציית פירוליזה -התנור מתחמם ל500 מעלות וכל הליכלוך יורד בניגוב
 
למעלה