משתתפים - יש כאן מישהו מנתניה?

• פותח הנושא odeia
  • פורסם בתאריך

odeia

New member
משתתפים - יש כאן מישהו מנתניה?

אם כן - איך אתם?

אנחנו בסדר. היינו בבית.

מישהו שמע משרה של הודיה או אשרת של יעלי? אוףףףףףףףףףףףף נשבר לי... ילדונת קטנה פצועה כתף יושבת באמבולנס, לא בוכה, כולה המומה...

רותי ע

New member
../images/Emo8.gif כל כך כואב, כל כך עצוב, כל כך

מפחיד... ואין לזה סוף באופק
מקווה שנשמע מהר מאשרת ושרה...

odeia

New member
אם יש כאן ירושלמים - השמיעו קול

דואגים לכם

../images/Emo46.gif כל מוצ"ש אותו סיפור ../images/Emo46.gif

די כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחכה לתגובה מהגיסות שלי (שלחתי להן הודעות לסלולרי כדי לא להעיר אותן אם הן ישנות, וכדי שיודיעו לי אם הן בסדר אם הן ירדו לעיר)

אני כאן. הפיצוץ היה ממש ליד הבית של

ההורים של בעלי. אנחנו כרגיל שומעים את האמבולנסים, וכבר למדנו לזהות, אם יש הרבה אמבולנסים, כנראה שלא מדובר ביולדת...
. והכל מתחת לאף של מליון שומרי בית ראש הממשלה...

אני במקור ירושלמית ובעלי במקור מנת

אוףףףף הפיגועים הללו...... חויתי אותם אישית כבר בעבר...... אני במקור מירושלים ובעלי במקור מנתניה...... עכשיו אנחנו גרים במרכז הארץ! הייתיאמורה היום לנסוע לירושלים ולשבת עם הח´ברה - זה מקום "איני"... אבל בעלי הגיע מוקדם מנתניה, אז נישארנו פה...... חמסה חמסה - איזה מזל! בנתניה אצל בעלי הכל בסדר לגבי ירושלים אז מהמישפחה ומיקצת החברים בסדר השאר לא עונים ........ איזה סיוט זה הופך להיות! בcnn מדווחים על הרוגים... בריאות שלום לכולם!

אנחנו בסדר תודה על הדאגה

אני נמצאת בשבועות הקרובים אצל הוריי בקריות כי בעלי במילואים. אוףףףף באמת נמאס כל המצב הזה

אביא

New member
היינו בבר מצוה בנתניה

במלון בצד השני של הככר. אפילו לא שמענו את היריות. עלינו לחדר וראינו בטלביזיה.

קצת באיחור, אבל - ../images/Emo7.gif

רק עכשיו קראתי את ההודעות האלה. אני גרה בנתניה ואני רוצה להגיד לכם שזה ממש מפחיד. ישבנו בסלון כשהראו את זה בטלויזיה והמקום קרוב לבית של הורי, נלחצתי מאוד ואז התחיל "מבול" של טלפונים מכל רחבי הארץ ומחו"ל לשאול לשלומינו. הגעתי למצב שאני לא יכולה ולא רוצה להסתובב באף מקום, לא לבית קפה, לא לקניון ואפילו לטייל עם מאיה נהיה מפחיד - לא מרגישים בטוחים באף מקום. בנוסף, בעלי עכשיו בחו"ל מטעם העבודה אז בכלל אני על סף היסטריה.

Penina

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo123.gif../images/Emo12.gif

anat30g

New member
הערכות שלנו

כל הזמן עושים הערכות - לפה מסוכן ללכת - לפה בטוח ללכת... לפה אפשר ללכת רק מבוגרים, לפה אפשר להביא לילדים, לפה אפשר ללכת רק לבד, שאם יקרה משהו הבעל ישאר לטפל בילדים... אשדוד היתה בהערכות הללו מקום בטוח... עד אתמול לא היה בה שום פיגוע... מעולם! עד אתמול... הערכות שלנו לא עובדות יותר - הערכות של הצבא ושל הממשלה לא עובדות... מייאש למדי.

אין כבר מקום בטוח ולא בטוח

מבחינתי הכל לא בטוח. אנחנו גרים במושב ליד טבעון ותמיד כל הפיגועים היו נורא רחוק מאיתנו. אחרי שבשבוע שעבר הייתה התראה על 2 מחבלים שמסתובבים באזור שלנו, היו המון מחסומים, כוחות משטרה, סגרו את החלדחם בגן ובבית הספר ואח"כ ליוו את ההסעה עם רכב משמר הגבול - אני יודעת שאין מקום בטוח. קניון אלונים נראה לנו המקום הבטוח ביותר באזור לעשות קניות. הוא הומה אנשים בכל שבת, כיוון שהוא בצומת מרכזית בדרך צפונה. אף אחד לא מבטיח לנו שהוא יהווה (חו"ח) מטרה. אז שנהיה כולנו בריאים ושלמים

למעלה