משתתפי הפורום אודה על דעתכם על שירימ

עופריגל

New member
משתתפי הפורום אודה על דעתכם על שירימ

מחליטה להכנס למערה למצוא בה את מה שאבד את מה שניתן לחקירה במקום זכרון שחרד בפנים טחוב וקר כמו שצריך במערה ובכל זאת המקום מוכר ובתוכי דולקת מנורה המנורה הזאת מכוונת אותי בין הכוכים בעזרתה אני מתכווננת בין חרכים ופתחים זרמים של אויר מתייבש צלילים של טיפות מים ריחות אבנים ואש מרעידים שבעתיים רוצה להגיע ללב למצוא את אותו מבוע של חיים ושמחה וכאב ושל מה שעוד לא ידוע וככל שאני מתקרבת אני הופכת קטנה וצרה ילדותית מתערבבת עם קרינת המנורה וכל-כולי מתמזגת עם משיכה חובקת כולם ומכאן אין לסגת לעולם אני שם

מנו

New member
מערת הנטיפים של הבטן...לילית

גל יקרה השיר שלך נפלא!!! קראתי אותו מספר פעמים ובכל פעם נגלה לעיני עוד פרט.השיר שלך דיבר אלי מאוד, ואף הזכיר נשכחות...אני שמחה בשימחתך שמצאת את התום. אם חשבתי על הערה, אז היא לשים יותר דגש על הניגון... זה לא נשמע כל-כך חשוב, אבל זה עוזר לקורא להיכנס יותר עמוק לשיר, (לראות אותו). נהנתי מאוד, תודה לך לילית

מנו

New member
מערת הנטיפים של הבטן...לילית

גל יקרה השיר שלך נפלא!!! קראתי אותו מספר פעמים ובכל פעם נגלה לעיני עוד פרט.השיר שלך דיבר אלי מאוד, ואף הזכיר נשכחות...אני שמחה בשימחתך שמצאת את התום. אם חשבתי על הערה, אז היא לשים יותר דגש על הניגון... זה לא נשמע כל-כך חשוב, אבל זה עוזר לקורא להיכנס יותר עמוק לשיר, (לראות אותו). נהנתי מאוד, תודה לך לילית

נפלא !

ברוכה הבאה לפורום ! אהבתי את הסגנון שלך היתה זרימה מעניינת בשיר וברעיון וכמו שאחרים כתבו יש עומק בשירך אני מודה לך ששיתפת אותנו ובחרת לפרסם כאן בפורום כולי תקווה כי נראה עוד מכתביך ענבל

למעלה