משתתפת חדשה בפורום - אבא חולה דמנציה :(

קרן להב

New member
משתתפת חדשה בפורום - אבא חולה דמנציה :(

שלום לכולם, אבי בן ה- 63 במצב של דמנציה מתקדם. וזה אומר אי שקט, אגרסיביות, הזיות- זוועה פשוט זוועה. צלם אנוש לא משאירה המחלה הארורה. לצערי, המצב מתדרדר כל יום! הייתה לנו עובדת זרה במהלך החצי שנה האחרונה, אך בלילה שבין ראשון לשני, היא ברחה! פשוט הזוי. רוב הנטל הינו על אימי, אנחנו 3 אחיות ששתיים מאיתנו לא גרות בקירבת מקום ועושות משמרות, היום כשאין מטפלת ומחפשים מחליפה/מחליף באופן בהול, החלטנו לשקול אומנם בלב כבד אבל ללא כל ברירה כי אולי הגיע המצב להכניסו לבית חולים לתשושי נפש. אשמח לקבל המלצות על מקומות טובים, הפחד שלנו מהמקומות הנ"ל שהם קושקים את החולים והמחשבה הזו מציקה. אשמח לתגובות והמלצות. בתודה מראש

raanansh

New member
פנו לתאגיד שתיווך את העו"ז ודרשו החלפה.

תאגיד מתווך עו"ז מחוייב לסזפק אחריות לשנה עליה.

קרן יקרה, ליבי איתכם

אני יכולה רק לספר מהנסיון האישי שלי. בעלי היה קצת צעיר מאבא שלך והחלו אותן תופעות בבית. למזלנו היתה לו עובדת שכל כך אהבה אותו ואותנו שהמעיטה בהתייחסות לבעיות שעלו , עד שהרגשתי שאי אפשר יותר. ילדיי תמיד אמרו לי "אמא, לא בכל מחיר" הם ראו מה קורה ולאן זה הולך האפשרויות הן טיפול תרופתי שיגרום לאביך להיות קצת "זומבי" ז"א שקט ואפאטי בבית. החיסרון בכך שקשה לתת טיפול תרופתי כזה בלי רופא צמוד והשגחה איך זה משפיע. הוא צעיר, יש לו כח ולא יהיה קל לטפל בו פיזית. אנחנו הכנסנו את בעלי למוסד קרוב מאד אלינו, מרחק הליכה ברגל בשבת, חצי שעה. מוסד שמתמחה בחולי דמנציה והוא טייל כל היום עם המטפלת שלו ובערב היא שבה לביתנו. זה היה קשה מאד ועד עכשו קשה לי לחשוב על כך. אך האלטרנטיבה של טיפול בבית, עוד יותר קשה, אם צריך להעזר בילדים, חיתולים ורחצה והלבשה. תעשו התייעצות משפחתית ותחליטו מה הכי טוב במצב הזה. לאבא שלך בכל מקרה לא טוב, כי צריך לטפל בו והוא אומלל. ראיתי מקרים שם שמצבם השתפר בכניסה למוסד, גם מבחינת היותם רגועים יותר. בהצלחה בכל דרך שתבחרי אם תרצי לדבר אתי, כתבי ושלח לך במסר את הטלפון שלי כל טוב, טובה

קרן להב

New member
תודה!!!

מוזר לשתף ועוד יותר מוזר להבין שישנם עוד אנשים שעוברים את הזוועה הזו. אנחנו כרגע בחיפושים אינטנסיביים אחר עובד חדש ובמקביל מבררים לגבי מוסד. אשמח לשמוע ממך, רישמי לי את הטלפון. המון תודה!!!!

למעלה