משתתפת חדשה

אושרת ק

New member
משתתפת חדשה

הגעתי לכאן אחרי שהומלץ בחום על הפורום הזה באתר של הטרשת, אני אספר מעט על עצמי,אני עוד מעט בת 20 , מאובחנת מזה כ 5 שנים.למען האמת היתה קצת קשה ההחלטה אם להצטרף מכוון שאני לא חושבת שעד עכשיו יצא לי להפתח כך לגבי המחלה, אני מקווה שעשיתי את ההחלטה הנכונה ואודה אם תקבלו אותי אליכם

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אושרת! ../images/Emo24.gif

אין סיבה שלהיכנס לפורום תהיה החלטה לא נכונה. הכל פה ממש חופשי ואני מקווה שעד מהרה תרגישי פה כמו ב
אני לא רוצה "להסתער" עליך, אבל אני דיי מופתעת. לא מזמן הגיעה אלינו מישהי שאובחנה בערך בגיל שאת (את 15 והיא 16) ואני פשוט לא ידעתי שיש מקרים שאובחנו בגיל כל כך צעיר. ממש ילדות. אני אשמח אם בהזדמנות תספרי לי/לנו איך התמודדת עם האיבחון והכל. ואיך את מרגישה היום? את כמובן לא חייבת. כפי שאמרתי קודם, חופשי.... רק מה שתרצי לספר. למרות הקושי שבדבר, אני שמחה שהגעת אלינו. קשה לי להאמין שתצטערי על כך
לגבי "להיפתח לגבי המחלה". קחי את הזמן שלך, את לא חייבת לדבר/לספר על זה אם לא נוח לך... אושרת יקרה, שיהיה לך לילה נפלא ויום עוד יותר נפלא מחר שולחת לך
גדול רומי

bali

New member
מנהל
היי אושרת, ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

קודם כל, אני שמחה שהחלטת להצטרף. גם אני די חדשה פה ונעים פה מאד. אני מזדהה איתך במיוחד מכיוון שאני רק טיפה מבוגרת ממך, 22 וחצי, וגם אני אובחנתי כחולת טרשת בגיל צעיר, 16 וחצי. אמרו לי שאני מקרה די נדיר, ולקח שנה עד שהיו סגורים על האבחנה שלי. אז אנחנו כנראה "יחידות סגולה"
האם את מטופלת בטיפול מונע כלשהו? איפה את מטופלת? (כמובן שאת לא חייבת לענות אלא אם את מרגישה שאת רוצה) ברוכה הבאה- ענבל.

אושרת ק

New member
תודה ../images/Emo13.gif

היי אפשר להגיד שאת ואני די דומות, גם אצלי לקח זמן עד שעלו על המחלה, לפחות 4 התקפים ורק כאשר עשו MRI הבינו מה בכלל הולך איתי, הטיפול שאני מקבלת כרגע הוא אימונו´ (זה הדבר הנסבל היחיד שאני מסוגלת לקחת מבלי להתחמק מהטיפול),אני מניחה שאני די מסתדרת איתה (למרות שאלה שמכירים אותי ויודעים עלי טוענים שאני בכלל עוד לא עיכלתי), אני חושבת שהבעיה העיקרית היא התזמון של ההתקפים, הם תמיד מגיעים בזמנים ההכי לא מתאימים. אבל זה לא בדיוק משחק תפקיד, במילא לפעמים לוקח המון זמן עד שמבינים שמה שיש לך זה התקף ולא "תקופת שפל", אני רק מקווה שזה נורמאלי מה שאני חושבת ...

RomiVais

New member
היי שוב אושרת!! ../images/Emo39.gif

אני כל כך מבינה את העניין שההתקפים באים ברגעים הכי לא נוחים. והרי, הרגע הכי לא נוח הוא רגע לחוץ ועמוס ואז זה בדיוק המצב שיכול לגרום להתקף. זה מזכיר את עניין הביצה והתרנגולת. מה בא קודם??? מאחלת לך רק בריאות ויום משגע מחר רומי

bali

New member
מנהל
מה שאת חושבת נורמאלי לחלוטין!

מה זה טיפול האימונו´? אני לא שמעתי עליו. ברוכה הבאה שוב, ענבל.

RomiVais

New member
היי ענבלי ../images/Emo13.gif

למיטב ידיעתי, הטיפול באימונו´ הוא טיפול של פעם בכמה חודשים שבא לחזק את המערכת החיסונית. ניסיתי לחפש לך קצת מידע ברשת בעברית, אך לא כל כך מצאתי... אם אשיג משהו - אשלח לך. בכל מקרה, את מוזמנת לרשום כהודעה חדשה אם תרצי לקבל יותר מידע. אם זכור לי נכון יש פה 2-3 משתתפות שקיבלו את הטיפול הנ"ל. שיהיה לך ערב נפלא רומי

סיאמית

New member
הי אושרת ../images/Emo24.gif

כל כך צעירה... איזה מחלה חוצפנית שזו!!!! ניטפלת לילדים. מה זאת אומרת את תודי אם נקבל אותך אלינו???? אנחנו עומדים על כך שתצטרפי!!!! נכון אנשים??? אז את לא חייבת להיפתח מיד... אבל ספרי לנו עלייך קצת וזה אפילו לא חייב להיות על הטרפצת (ככה אנחנו קוראים לטרשת וזו אפילו המצאה שלי
). סתם, ספרי מה שבא לך.... יש לך כלב? חתול?

Dalia M

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה אושרת../images/Emo140.gif

היי אושרת, היי ברוכה לביתך החדש, בו תמצאי חום וידידות למכביר
אבל גם תשובות לשאלות
סיפורים מנסיונם של "דיירי" הפורום,
ספרי לנו קצת על עצמך עם או בלי הטרשת
כי פה אנחנו מקשקשים על ה-כ-ל!!!
ואפילו
דליה

אושרת ק

New member
שוב תודה

באמת שאין לי מה לספר על עצמי, אני כרגע בצבא
(מסיימת בעוד חצי שנה) כך שאין דברים מעניינים שיכולים לקרות. רק בדילמה קטנה
אם כדי מעכשיו לסדר את העיניינים של הביטוח לאומי או לאחר שאני אשתחרר

RomiVais

New member
היי אושרת ../images/Emo13.gif

מקווה שעובר עליך שירות כיפי ומעניין. לגבי הדילמה שלך, לדעתי אין לך מה להפסיד אם תתחילי להתעניין כבר עכשיו או לקראת השיחרור בענייני ביטוח לאומי. חבל להשאיר את הדברים לרגע האחרון, אם אפשר לברר לפני. אם יש משהו שאפשר לעזור לך - בהחלט נשמח. שיהיה לך ערב נפלא ושבוע מצויין רומי

רחלית

New member
היי אושרת

שמחה לעוד משתתפת בפורום אך עצובה לקרוא שאת מתמודדת על המחלה מגיל כל כך צעיר. אני בטוחה שלא תצטערי על ההצטרפות, מכיוון שאת שומרת על אנונימיות ומצד שני יש כאן אנשים נפלאים שקשובים ומכונים תמיד לתת תמיכה. מקווה שתהני מהפורום

למעלה