מש אפ חדש חבר'ס

Nechi Nech

New member
מש אפ חדש חבר'ס

והפעם בייבי שאם ו-וייבז קארטל על ביט של ראפר מקומי מאוד מוכשר בשם סקטור. מקווה שתאהבו! ונ.ב זוסמאן יחבובצ'יק - אם אתה קורא את זה, מצטער אם חשבת שאני מתעלם או משהו פשוט אין לי מושג איך להסביר איך משתמשים ביו-סנד-איט, אני בעצמי מתקשה בדברים האלה.. תגובות! רביד AKA נצ'י נץ' AKA אליק בליק בום

אחלה, זה מתנגן בריפיט כזה עכשיו-

כי עדיין לא עשיתי רשימה חהחה.. אממ.. וואלה צלילי המוזיקה מצויינים!! כיף לפתוח ת'עיניים לצלילי סאטלה כאלה
*דרך אגב- מי זה הסקטור המקומי הזה?!?!?!!? שיהיה יום מעולה מלא
-כשף!

טובא

New member
../images/Emo46.gifמשחרר חומר סודי הממיקסטייפ של

ה007CREW???? מעולה!!! אחלה מאש-אפ!!! כבוד אחי!!!

בדיוק רציתי לבקש איזה ספיישל ../images/Emo9.gif

יאנו, אם לא אכפת לכם להעלות איזה ספיישל כזה שורף - שניטעם ממכם ונכין את עצמנו לקראת המיקסטייפ שלכם
אממ..ממ.. מה אתם אומרים??!?!!?! המשך יום מוצלח (= -כשף!

בקרוב אני מאמין

שנעלה כמה דברים לאינטרנט, יש ספיישלים מאוד מוצלחים, אבל אנחנו מחכים לאגור עוד קצת, ולסדר עוד כמה דברים כדי לשחרר את זה כמו שצריך - במחרוזות של דאבפלייטס על אותו רידים ממוקסס, ערוך ו good 2 go... ואגב כשף, בתור מי ששמעה כמה פעמים את הספיישלים, מה דעתך?

!!!!!!!!Mi Like

בשתי מילים!!! וואלה אחלה ספיישלים, תמשיכו ככה ותשאפו ליותר!!!!!! מקווה כבר בקרוב להצטייד באיזה מיקסטייפ ככה שלכם
שיהיה יום מעולה ומלא באנרגיות חיוביות!! -כשף!

Chenipeper

New member
ביג ריספאקטטטטטט חבר'ה!!

חזק לגמרי...הצלחתי לשלב של סיתר...אחלה של כלי...גם שבע משתמשים בו ...צליל קסום ומדהים !...

Nechi Nech

New member
האמת היא שהביט הוא לא שלנו

נידב לנו אותו הראפר החבובצ'יק סקטור, שגם הספקתי לעשות רמיקס לשיר המקורי ("אי וודאות") על הביט הזה בזמנו על ביט של קומון...

moshe alfasi

New member
גדול! ../images/Emo45.gif אהבתי לגמרי את הביט

עוד לפני המש-אפ, אבל גם זה מעולה! סחטיין על הרביד!

למעלה