מש``קית חילוץ והצלה??????? :p

תול

New member
מש``קית חילוץ והצלה??????? :p

מה אומר התפקיד? כמה שיותר פרטים בבקשה... חוץ מזה, כשדירגתי את המנילה שלי ביקשתי במקום הראשון את אשכול הדרכת יחידות שדה ובמקום השני ביקשתי מקצועות לחימה התנדבותיים. לפני כמה ימים התקשרו אלי מהלשכה ואמרו לי שרוצים לזמן אותי למיונים של מקצועות לחימה. מדוע ולמה?!???!?!?!!?

אריק 17

New member
זה ניסוי של צה``ל

לשלב בנות בתותחנים במערך הנ``מ במשטרה צבאית מגב וחיל ההנדסה וכפי שקראתי באתר של צה``ל ניסוי זה יימשך כמה שנים

טל עדתו

New member
מיונים למקצועות לחימה התנדובתים

שלום! אז ככה : בימים רביעי וחמישי התקשרו מכל לשכות הגיוס בארץ לכל הבנות שדרגו במנילא במקום ראשון את האשכול של ``לחימה התנדבותית`` כדי שהבנות האלה ידרגו מה מבין התפקידים באשכול הזה הן רוצות ועדיפויות ( מז``י (מפקדת זרועות יבשה-מטהרת אבכ, קשרית חיל התותחנים, מפעילת משגר מנתץ. נ``מ. משקית חילוץ והצלה - המידע לתפקיד הזה נמצא בספר מידעון לקורסים ותפקידים לבנות אבל בעקרון זה תפקיד של לחלץ פצועים מרעידות אדמה וכאלה - הרבה נסיעות לחו``ל. ומג``ב.) אני לא יודעת למה התקשרו אליך אם את דרגת את האשכול הזה במקום השני , אולי זה בגלל שלא התקבלת להדרכת שדה? כבר קיבלת תשובה על הדרכת שדה? אל תשכחי שזה אשכול התנדבותי- הלחימה התנדבותית-ואם החלטת בסופו של דבר שאת לא מעונינת אז פשוט תתקשרי ללשכת גיוס ותגידי להם את זה. מקווה שעזרתי, טל.

תול

New member
לא קיבלתי זימונים להדרכת יח``ש

לעומת בנות אחרות שזומנו למבדקים של הדרכת יחידות שדה, נראה שעלי החליטו לוותר... יכול להיות שזה קשור למיונים למודיעין? (אמרתי להם שאני לא רוצה ללכת לתפקיד שהציעו לי) העניין הזה די מבאס כי הדרכת יח``ש נראה לי ממש אחלה.... 8-( הנתונים שלי גבוהים (פרופיל 97 וקב``א 54 לפחות) ואני לא מוצאת סיבות אחרות למה לא זומנתי. אני בסוף אקח את זה אישית...

למעלה