מש"קית נפגעים+ כמה שאלות.

פאני48

New member
מש"קית נפגעים+ כמה שאלות.

היי חבר'ה. :)
קיבלתי את הצו הראשון, ומחר אני הולכת לרופאה למלא את השאלון. הזימון שלי הוא לעוד שמונה חודשים(3/2014). כמה זמן לפני אני צריכה לשלוח להם את השאלון? יש איזושהי מסגרת זמן שבתוכה אני אמורה לעשות את הבדיקות? כלומר, האם הבדיקות שאני אעשה מחר(גובה, משקל, ל"ד וכו') יהיו תקפות מבחינת הצבא בתאריך של הזימון?

ועוד שאלה:
נכון שיש לי זמן והכל, אבל אני דיי נעולה על מה שאני רוצה לעשות, וזה מש"קית נפגעים. קראתי את המאמר פה וקראתי באינטרנט, אבל מעניין אותי לשמוע עוד דברים מבנות בתפקיד או מכל מי שמבין באופן כללי. :) איך אני מבקשת אותו, פרטים על השירות, תנאים, חוויות, כל מיני... ואם יש מישהי שהיא קצינת נפגעים... זה גם מעניין אותי מאוד.
ועוד שאלה. נגיד ויעשו לי בעיות בגיס(מבחינה בריאותית), תהיה בעיה לבקש את התפקיד כשאתנדב? באופן כללי יש בעיה לבקש תפקידים מסוימים כשמתנדבים?

ושאלות כלליות:
צמחונות מצהירים כבר בצו ראשון?
אני יודעת שמשקל נמוך יכול להוות בעיה, אבל שמעתי שמורידים פרופיל גם על גובה (מגובה מסוים). זה נכון?

סליחה על החפירה.

תודה רבה.

Double Oxygen

New member
כמה תשובות

קודם כל,מזל טוב על קבלת הזימון לצו ראשון!

הבדיקות הכלליות (גובה,משקל וכו') תקפות עד לזימון לצו הראשון. בדיקת שתן תקפה לשלושה חודשים.
תוכלי למלא את השאלון ולפקסס אותו ותבדקי שהכל באמת מגיע. זה יחסוך לך כאב ראש בלשכת גיוס (לא תצטרכי לבצע בדיקת שתן).

מש"קית נפגעים הוא תפקיד שדורש מיון קדם צבאי. באופן עקרוני,אין דרישה לנתונים מפוצצים אז פשוט תהיי כמה שיותר טובה במבחנים הפסיכוטכניים וביום המא"ה ואין סיבה שלא יופיע לך בשאלון העדפות. מקסימום תוכלי לבקש זימון. (בדרך כלל התפקיד מופיע כשאלה של כן או לא).

אין סיבה להצהיר על צמחונות. פשוט ביום הגיוס עצמו את יכולה להגיד שאת צמחונית ותקבלי ארוחות צמחוניות.
משקל נמוך יכול להוריד פרופיל. לגבי גובה,תלוי מה הגובה...

פאני48

New member
תודה רבה! :)

גובה מתחת למטר וחצי, מורידים?
ושמעתי שצריך להביא מכתב מרופא ועו"ד ודיאטנית. זה נוגע רק לטבעונות?

שוב תודה! :)

Double Oxygen

New member
תגובה

רק טבעונים מצהירים דרך מכתב של עו"ד ודיאטנית.
מתחת למטר וחצי אמור לרדת פרופיל... אבל תלוי שוב בגורמים נוספים. תוכלי לדעת בוודאות רק בזימון.

פאני48

New member
תודה! :)

אני מניחה שתראו אותי עוד הרבה פה תוך כדי התהליך, כיף לדעת שיש מישהו שעוזר! :)

שרוכיתי

New member
משקית נפגעים

היי,
אני משקית נפגעים ואם תרצי אני אשמח לדבר איתך ולספר לך על התפקיד,
תפקיד מאוד מאוד מעניין ומספק אבל גם מעייף !
אז אם תרצי כל שאלה או דבר אני פה...

למעלה