מש"קית נפגעים

פראני1

New member
מש"קית נפגעים

טוב, אז קיבלתי את הנתונים שלי ואני דיי מאוכזבת (קבא 51 דפר 50), אבל הם מתאימים לתפקיד שרציתי - מש"קית נפגעים.
אמרו לי שכדי להשיג תפקיד שאני רוצה צריך ממש לנדנד לצבא. איך עושים את זה? למי פונים? מה לשלוח ולאן?
אני ממש מפחדת שישימו אותי בתפקיד פקידותי ומשעמם שלא יספק אותי בגלל הנתונים הנמוכים... לכן אני ממש רוצה להתעקש על התפקיד הזה... אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל

bluegreyeyes

New member
פה בשבילך

דבר ראשון שאת צריכה לעשות זה לברר אם התפקיד דורש מיון או לא.

במקרה והתפקיד אינו דורש מיון, את תצטרכי לתת את המקסימום שלך ביום המא"ה, ואז לסמן את התפקיד במקום הראשון בשאלון ההעדפות שלך במקום בו יופיעו תפקידי המא"ה שלך. קרוב יותר למועד הגיוס תוכלי לשלוח בקשה למיטב בפקס בבקשה להשתבץ (או לשנות שיבוץ) לתפקיד שרצית.

במקרה והתפקיד דורש מיון, יש לחכות להגעת המנילה שלך, ולסמן באשכולות שדורשים מיון את האשכול שבו נמצא התפקיד שלך (נדמה לי הוא באשכול ניהול ואבחון כוח אדם או טיפול באדם) ולסמן אותו במקום הראשון. מומלץ לשלוח גם פקס למיטב בבקשה להתמין לתפקיד.

בפקס שתכתבי, לא משנה לאיזו מטרה, את צריכנ לרשום שם ושם משפחה, מספר תעודת זהות ומספר טלפון כדי שיהיה ניתן להשיג אותך. מומלץ לשרום את מטרת הפנייה (בקשה למיון מש"קית נפגעים/בקשה לשיבוץ בתפקיד מש"קית נפגעים) ואת הנמען (מדור קד"צ/מיטב)

בגוף הפקס את מסבירה את הבקשה שלך (מעוניינת להתמיין לתפקיד/להשתבץ בתפקיד) ומסבירה את הסיבות ללמה צריך לתת לך להתמיין/את התפקיד (החלום שלי היה להיות מש"קית נפגעים, אני מאוד טובה עם אנשים וכו).

מומלץ להשקיע קצת בתוכן הפקס כדי שאולי תצליחי לשכנע את האנשים שם שבודקים אותם לשלוח/לשבץ אותך בתפקיד, והמלצות ממורים תמיד מוסיפות לערך שלך ומומלץ לשלוח אותן בנוסף כדי להגדיל סיכויים.

המון בהצלחה בנסיון שלך להשיג את התפקיד שרצית! ואל תדאגי, הצבא הוא רק שנתיים מחייך שלא חייבות לקבוע את המשך החיים שלך, ורוב האנשים שעוברים את הצבא לרוב עוברים אותו בתפקידים שלא ציפו לעשות, והרבה פעמים גם לא תורמים להם אישית, אבל עדיין מצליחים בחיים לא פחות מאחרים :)

שרוכיתי

New member
תפקיד מדהים!!!

שיהיה לך המון בהצלחה,

אל תתייאשי ותשלחי הרבה מכתבים למיטב!!!שווה את זה

למעלה