מתאהבים מחדש בתפוז
אנשים

מתאהבים מחדש בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

בין השעות 16:30-17:30 היום, ח"כ מיכאל איתן יתארח בפורום שלו, וישיב על שאלות הגולשים לקראת הפריימריז הקרבים בליכוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2055&MessageId=124386458
ליאורה כסיף-ויסברג, עובדת סוציאלית קלינית, מטפלת ותומכת בנשים ובאימהות ללא אימהות, עם התמקדות בתהליכים הקשורים לאימהות ולאובדן. תתארח החל משעה 20.00 הערב בפורום בנות ללא אם ותשיב לשאלות בנושא אמהות ללא אם. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=983&MessageId=124382681
פורום שיחת נשים יארח הערב בין 21:00-23:00 את מירי קובלסקי, מטפלת זוגית ומשפחתית שתשיב לשאלות בנושאים זוגיות, זמן איכות עם בני הזוג, מריבות ומחלוקות בין בני זוג. אתם עוד פה? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=823&MessageId=124424414
פורום ארבעים פלוס ורשת בתי הקולנוע
לב
מזמינים אתכם להתאהב. היכנסו לפורום, כיתבו על סיפור משפחתי מרגש ואולי תזכו בכרטיס זוגי לסרט "אהוב אותי" מתנת קולנוע לב. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=102&MessageId=124441511
ביום ה', בשעה 16:00, תתארח בפורום מפלגת הליכוד דוברת צה"ל לשעבר תא"ל (במיל') מירי רגב. הגולשים מוזמנים לשאול אותה שאלות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=291&MessageId=124435411

למה?../images/Emo12.gif דווקא אם הוא לא על שקט

אני לא שומעת אותו,והרטט מזיז את איפה שהוא נמצא אז אני יודעת איפה הוא!

adii1201

New member
שכחתי לכתוב שלא לשים אותו על שקט

כשאני ישנה זה לא חכם
והצלצולים של האריקסון האלה
זו אמנם ליאן וזה אמנם שיר שאני ממש אוהבת אבל להתעורר מהטלפון הזה זה פשוט נורא

darklighter

New member
הפלאפון שלי על שקט קבוע../images/Emo69.gif../images/Emo122.gif

למרות שהוא מוגדר על פרופיל רגיל
אה והמקש של ה5 לא עובד גם|קיר| אבל לא יעזור בית דין אני לא משדרגת

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם רק יכולתי לשדרג החיים היו קלים יותר >< אה, ואני ראיתי את ההודעה הזאת ופתאום הכינוי שלך נראה לי חיוור כזה. ישבתי, חשבתי (כ-5 שניות XD) והגעתי למסקנה שאין שטן

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני הייתי בהופעה. היה.. מדהים כ"כ../images/Emo99.gif

אז אני וחברה שלי הברזנו משביעית-שמינית והלכנו לבית שלי לאכול ואז יצאנו למסע אוטובוסים מפרך והגענו לסבא וסבתא של חברה שלי ברעננה קצת אחרי 5. כשהגענו התקשרתי לחברה אחרת שלי ושאלתי אותה איפה היא, היא אמרה שהיא כבר בהאנגר ושאני צריכה לבוא
אז לקחנו מונית לשמה וכעבור 10 דקות של חיפושים בין ההאנגרים.. עדיין לא מצאנו איפה זה
בסוף אני חברה שלי יצאנו והתחלנו לחפש ברגל ומצאנוD: שמה פגשנו את החברה השנייה, דרור (זה היה בסביבות 6) ואז היא הכירה לנו כמה אנשים נחמדים שהיא פגשה שם-שיר שירן ושירלי
אז שירלי הזאת! היא שכנעה את דרור לתת לה סיכה מהתיק ואז כשבאתי היא שכנעה גם אותי (טוב נו.. לקחה בכוח XD) בטענה שבאילת לא מוכרים סיכות כאלה, שהיא נסעה 5 שעות כדי להיות פה ושבאילת היא סלב, אבל מה? בסוף היא נעלמה לנו ואין דרך ליצור איתה קשר
אנחנו נכנסנו פנימה רק באיזה 7 כי חיכינו שאיזה כונפה מהאינטרנט תביא לשיר את הכרטיס שלה (היא באמת כונפה
ראינו אותה באה עם החברות הפרחות שלה
) ורק אז סופסוף נכנסנו! אז כעבור מלא זמן, נסיונות להידחף כדי להגיע ליער הנמוכים שמקדימה (שהיו מוקפים בחומת גבוהים), היינו לא כ"כ רחוקות מהבמה אבל גם לא קרובות. ואז עלתה להקת חימום, לא רעה דווקא אבל הם חפרו במוח, מה הם לא הבינו כשהקהל צעק "סימפל פלאן! סימפל פלאן!"
**המשך החפירה שהיא רק על ההופעה, בהודעה הבאה**

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifD:

ושוב, כעבור מלא זמן והרבה צרחות שווא, הם עלו!@%$# הם התחילו עם ג'נריישן, שיר מקפיץ כזה שאני נורא אוהבת וגם יודעת את המיליםD: אז צרחתי וקפצתי והיה מגניב. ואז הם ניגנו עוד כמה מהאלבום השלישי שזה טוב וגם! הם ניגנו שיר שדי חדש לי אבל אני מאוהבת בו
וקלטתי בתחילת ההופעה שג'ף (הגיטריסט הקירח) מנגב את הקרחת ונקרעתי XD אה ודייויד לא היה
משהו עם אחותו
אבל פייר כל הזמן דיבר על זה שישראל מדהימה ושים המלח מגניב (ושהנשים הישראליות יפות וסקסיות
) ובסוף ההופעה הוא הבטיח שהם יחזרו!@#$%^&&^%$#@$% ובכלל פייר היה ממש מצחיק ושר שיר על ישראל ובשיר שקוראים לו "אייד דו אנית'ינג", הוא שר כזה אייד דו אנית'ינג פור איזראלD: והוא גם דיבר הרבה עברית ואמר כמה כיף פה, בנות יפות, למד להגיד ישראל ו.. משהו כמו "איזה הופעה בת זונה"
לקראת הסוף היה כזה חושך ופייר התגנב לו אחורה ואני ואלה שהייתי איתם החלטנו ללכת דווקא אחורה ולהיות קרובות לג'ף, צ'אק וסאבD: הצלחתי לצלם כמה תמונות, בעיקר של ג'ף כי הוא היה הכי קרוב ובסוף הם זרקו בקבוקי מים, מקלות תופים ומפרטים ולא תפסתי כלום
הייתי קרובה למגבת של ג'ף אבל לצערנו, ג'ף זורק כמו ילדה
בסוף ההופעה אני וחברה שלי (אחרי שישבנו עם כולם בניסיון להחזיר לעצמנו את הקול, האנרגיה, הגב והרגליים) הלכנו לחפש את המונית, ראינו מלא אנשים ליד היציאה האחורית כי היו שמועות שהם יצאו משם, אבל לא היה לנו זמן לחכות שעתיים לראות אם זה נכון
התחלנו ללכת אבל הרגשתי שאני מפסידה משהו אז שכנעתי אותה לחזור והלכנו לכניסה שליד איפה שכולם עמדו וראינו כל מיני אנשים שעובדים שמה, אז הלכתי לשניים שלא נראו שיכורים וביקשתי מאחד מהם אם הוא יכול להביא לי את התג שלו והוא נתן לי!@#$^%$# ואז השני נתן לחברה שלי ויש לי מזכרת מאגניבה מההופעה
אז בקיצור.. אני חושבת שבאופן מפתיע אני לא צרודה, הייתה הופעה מדהימה ועדיין לא נקלט שהם היו כ"כ קרובים אלי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיש את האנשים הטכניים מאחורי הקלעים

הם מקבלים תגים כאלה כדי שייתנו להם להיכנס, אז חלק מהאנשים האלה נורא נחמדים ונותנים לאנשים את התגים
זה כזה אישור למאחורי הקלעים עם תמונה של סימפל, בסוף ההופעה זה לא שווה כלום בעיקרון אבל זאת מזכרתD:

adii1201

New member
יאאאא איזה כיף../images/Emo99.gif

איך בא לי גם להיות בהופעה של סלב מחו"ל כזה ולהשיג שטויות מדליקות כאלה
הכי קרוב שהגעתי היה חיבוק מעברי לידר ותמונה|גבות| ובע"ה זה ייקרה שוב
שמחה שנתנו לך ללכת בסוף ושנהנית

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאואו שמחה שנהנת!

אבל למה לא נכנסת אם היה לך את התג הזה?!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני מניחה שלא היו נותנים לי../images/Emo12.gif

כי נראלי שהעובדים שמה לא היו נותנים את זה למי שרוצה אם עוד היה אפשר להשתמש בזה
ותודה

למעלה