מתאהבים מחדש בתפוז
אנשים

מתאהבים מחדש בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

פורום ארבעים פלוס וקולנוע
לב מזמינים אתכם להתאהב מחדש. היכנסו לפורום, ספרו לנו על מקרה משפחתי מרגש ואולי תזכו בכרטיס זוגי לסרט אהוב אותי" מתנת רשת בתי הקולנוע
לב. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=102&MessageId=124441511
מבצע אחים בדם-למען שלמה שלמה לבית זיו, חלה בלוקמיה חריפה לפני כ–11 שנים. חייו ניצלו אז בזכות תרומת מח עצם מאחותו ענת. המחלה חזרה פעם נוספת ושלמה מחפש תורם מוח עצם באופן נואש. הדרישות: גיל 18–50, עדיפות ליוצאי מרוקו וצאצאיהם (לפחות צד אחד ממוצא מרוקאי),ללא מחלות כרוניות ושאינם נוטלים כדורים באופן קבוע. בשל בהילות עמותת "עזר מציון" ארגנה יום התרמה, אשר יערך היום ב"גרנד קניון" בחיפה משעה 11:00 עד 20:00 בקומה הראשונה, ליד טרקלין חשמל. פרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/please/shlomo.doc

רעוּת

New member
חיי נהרסו היום ../images/Emo16.gif.

אמרתי לחברה שלי מהאונ' שהייתי בהופעה של רונה ושאלתי אם היא יודעת מי זאת אז היא אמרה שכן ושהיא הופיעה שנה שעברה באונ' עם גידי גוב. אני עדיין מנסה לעכל את זה שפספסתי הופעה של רונה בחינם בדשא. אז מה אם זה היה עם גידי גוב ולא רק היא. ואז מה אם זה היה לפני איזה שנה. אז מה, הזמן לא מרפא
חיי לעולם לא יהיו אותו דבר
מעכשיו אני עוברת לגור באונ' ולחכות לרונה שתבוא
. ובנימה אופטימית זו אלך לשיעור
אתם מוזמנים להשתתף בצערי/ לגחגך עלי

רעוּת

New member
אחרי המזרחית שהביאו לשם פעם קודמת ../images/Emo5.gif

אני לא רוצה להישמע גזענית, אבל, איכס.

bזוהר

New member
הזמן לא מרפא כלום...

יש לי שיר בשבילך!:) הזמן לא מרפא כלום ואין סיבה לחכות השתיקות יפות ועזובות, לא מתאימות לאתמול יש לי עין אחת אדומה ועין אחת צהובה אחת מאלכוהול, אחת מחוסר שינה מחוסר אהבה יש לי תיבת נגינה ושיר אהבה כל העולם כולו הוא גשר צר מאוד, ואי אפשר שלא ליפול, לקרוס אל תוך תהום ולאבד הכל תראה, שעות הלילה נגמרות, שעות הבוקר מתחילות והשמש מתחילה לשרוף לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט ויש המשך :)

רעוּת

New member
השאירו דם על הים ../images/Emo16.gif.

אמג, אלג'יר אובדניים מדי אפילו בשבילי, אבל היו זמנים
ולא הכרתי את ה-2 שורות הראשונות, חשבתי שזה מתחיל ב-"יש לי עין אחת אדומה..." וכו'. ועכשיו אלך להחליף את המנעולים בדירה, כדי שהשותפה שלי לא תוכל להיכנס, כי ראיתי תמונות שלה באתר בהופעה של רונה וגידי. וה%^#%^$% לא אמרה לי כלום על זה. עכשיו שתלך למצוא לה מקום אחר לגור בו או משו כזה

misheani

New member
הייתי בטוחה שאת המצאת

את השיר, בתור בדיחה... (סורי, אלג'יר אף פעם לא הצליחו לעשות לי את זה)

bזוהר

New member
המילים הטהורות והמדממות האלה נשמעות לך

בדיחה?? אלג'יר זה סגנון שלא כולם אוהבים... אבל זו להקה גאונית.

misheani

New member
אני מאמינה לך...

פשוט אותי הם לא הצליחו לסחוף. תראי, כשמגיעים לשורה האחרונה קולטים שזה יותר שיר דיכאון וזעם מאשר בדיחה... דווקא את הסולו של בלחסן שמעתי קצת, והוא עשה לי את זה הרבה יותר

misheani

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo182.gif

כולנו עברנו כאלה גילויים |זיכרון|
אל דאגה, כולי הבטחה שמתישו כבר תוותרי מרצון על הופעות חינם קרוב לבית אפילו אם הן בלי גידי אמן

הופעה שלא פורסמה: זמרות שרות נערות

פירסמתי גם למטה, אבל זה בפתיל ישן יחסית... מפרסמת שוב, שלא יתפספס כי זה באמת לא פורסם: בשכונת קריית שלום בדרום תל אביב מפעילה עמותת 'הפרדס' (עמותה של צעירים לפיתוח קהילתי בשכונות הדרום) מועדון לנערות , בשיתוף עם מחלקת קידום נוער בעריית תל-אביב ('אכפת') זהו מקום מפגש והעצמה לנערות מהשכונה, המפעיל קבוצות העצמה נשית, מקיים סדנאות, הרצאות, חונכות אישית ופעילויות רבות ומגוונות. המועדון נותן מענה ייחודי מסוגו לנערות, המגיעות מבתים קשים וחוות קשיים רגשיים, חברתיים ולימודיים. העמותה נסמכת על מספר קרנות שמממנות אותה, אולם באחרונה חלק מרכזי מהמימון הופסק, והמועדון נקלע לקשיים כלכליים, המעמידים אותו בפני סכנת סגירה. ב- 20.12, יום שבת, בשעה 1700, נקיים ארוע התרמה, שיערך ב "סלונה" (תרצה 17, יפו), בתקווה שההכנסות מהארוע יסירו את איום הסגירה ויעזרו להמשיך להפעיל את המועדון ולהמשיך ולתת מענה לנערות בשכונת קרית שלום. ערב זה שיקרא 'זמרות שרות נערות' יוקדש כולו למען נערות ונשים באשר הן, יופיעו בו מספר זמרות ,ותתקיים מכירה מוזלת של בגדי מעצבות. כל ההכנסות, כאמור, יוקדשו לפעילות המועדון. בארוע יופיעו: אביגייל רוז איה כורם אפרת גוש "בוסה"- (פרוייקט הבוסה נובה של יעל קראוס, נועה גולנדסקי ומיכאל פרוסט) הדר שכטר ורונית אפל יעל דקלבאום עינב ג'קסון כהן רונה קינן רונית שחר מחיר כרטיס ראשוני: 70 ש"ח (אפשר גם יותר :) ) מוזמנים להפיץ לחבריכם. לפרטים נוספים: "סלונה"- 03-5181719 נעה: 050-8361907 הדר: 052-8789292

למעלה