מתאהבים מחדש בתפוז
אנשים

מתאהבים מחדש בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

פורום ארבעים פלוס וקולנוע
לב מזמינים אתכם להתאהב מחדש. היכנסו לפורום, ספרו לנו על מקרה משפחתי מרגש ואולי תזכו בכרטיס זוגי לסרט אהוב אותי" מתנת רשת בתי הקולנוע
לב. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=102&MessageId=124441511
מבצע אחים בדם-למען שלמה שלמה לבית זיו, חלה בלוקמיה חריפה לפני כ–11 שנים. חייו ניצלו אז בזכות תרומת מח עצם מאחותו ענת. המחלה חזרה פעם נוספת ושלמה מחפש תורם מוח עצם באופן נואש. הדרישות: גיל 18–50, עדיפות ליוצאי מרוקו וצאצאיהם (לפחות צד אחד ממוצא מרוקאי),ללא מחלות כרוניות ושאינם נוטלים כדורים באופן קבוע. בשל בהילות עמותת "עזר מציון" ארגנה יום התרמה, אשר יערך היום ב"גרנד קניון" בחיפה משעה 11:00 עד 20:00 בקומה הראשונה, ליד טרקלין חשמל. פרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/please/shlomo.doc

דיינהDana

New member
../images/Emo207.gif מישי יכולה להעלות לי שיר?? ../images/Emo9.gif

Single Ladies - Beyonce
תודה :]

Driven By You

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo207.gifעזרה דחופה../images/Emo70.gif

מישהי יודעת אם אפשר לעשות בארץ מנוי ל-Top Of The Pops ? כי נראה לי ששמעתי שלכמה בנות יש אבל אני לא סגורה על זה.. קיצר,אם מישהי יודעת מספר טלפון שדרכו אני יכולה לעשות מנוי וכמה זה עולה אני ממש ממש ממש ממששששש אודה לה
תודה

אממ כן ..

יש חנות בתל אביב בדיסינגוף סנטר ושם אפשר לעשות מנוי.. יש לי מספר של חנות אחרת שלהם אם בא לך 097480774

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifואני יכולה לעשות מנוי דרך הטלפון?

כאילו,להתקשר למספר שנתת לי ודרכו לעשות את המנוי או שאני חייבת ללכת לחנות בסנטר? ותודה

hadar369

New member
יש לי מנוי ל-TOTP

אבל אני לא יודעת כלום לגבי הטלפון.. רק לגבי המיקום .... ואמ....אני אתן לך פרטים זה פעם בחודש וכל עיתון עולה 40 שקל... והשאר תתקשרי ותבררי.. XD סורי אני יודעת שאני לא עוזרת

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifאממ..

אז יש מצב את שואלת את ההורים שלך או משהו מה המספר טלפון אם הם יודעים?
פליז פליז פליז זה ממש חשוב לי
דרך איפה את עשית מנוי? ותודה

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאת עושה אותו בטלפון.

את מתקשרת -או הורים שלך, יותר נכון- למספר של 'עולם הירחונים' שעדי נתנה לך פה למעלה [ואני מופתעת שדניאל לא מחקה את ההודעה כי אסור לפרסם מספרים בפורום
], אומרים להם לאיזה עיתון את רוצה מנוי, כרטיס אשראי, כתובת.... כרגיל. את לא צריכה ללכת לשםXD הם גם שולחים לך אותו בדואר. העיתון מגיע פעם בחודש ובהתאם לזה גם משלמים 40 שקל בחודש. בדיוק כמו כל מנוי רגיל רק שפה אינלך שום התחייבות, אפשר לבטל את המנוי מתי שאת רוצה. אני נשמעת כמו איזה סוכנת שלהם
האמת שאני מנויה כבר לא מעט זמן ובחודשים האחרונים כמעט ואין את מקפליי מטוטפ, רק HSM בכמויות מטורפות, האנה מונטנה וג'ונאס. מקווה שעזרתי

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif אבל תהיה כתבה עליהם!

בטח בעיתון הבא או משו... ונראלי שמספרים כאלה מותר לפרסם, לא?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifכה ומתי היתה הפעם האחרונה שהיתה כתבה?

כשהGH יצא?!
זונות
נממנמנמנמ..... ניראלך שסרוקים אסור להעלות אבל מספרי טלפון כן?XDD בכל מקרה, אני זוכרת שאסור לפרסם מספרי טלפון וכתובות וכאלה..

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifוואו תודה רבה../images/Emo70.gif

כבר מחר אני אתקשר
את יודעת במקרה מתי העיתון הבא אמור להגיע? ודווקא כשהייתי באנגליה לפני איזה 3 שבועות בהופעה של מקפליי(
), קניתי TOTP והיו שם איזה 3 ידיעות עליהם+ידיעה על פרנקי שמאשרת שהיא יוצאת עם דאגי(
)+פוסטר מושלםםםםם שלהם מהסט האחרון שתלוי על הדלת שלי בגאווה DD: תודה ענקיייית,עזרת מאוד

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifאין לזה תאריכים קבועים..

כשהעיתון מגיע אליהם הם ישר שולחים לך..

michalie XD

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo121.gif כל מי שרוקדת שתיכנס לפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מישהי נוסעת לצפון בחנוכה? פשוט אני נוסעת ורציתי לדעת אם גם חלק ממכן יהיו שם

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif כנס כזה...

כנס Movement בינלאומי כנס מחול כזה... יש שם מסיבות,סרטים, סדנאות ריקוד, זה יערך באזור הכינרת... מביאים לשם כיראוגרפים מחו"ל וזה... ניראה לי שהולך להיות כיף D:

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifאני

לא נוסעת
אבל את יודעת את זה כבר D: תהני יפה שלי, ואני מקווה שלא תקבלי הרעלת קיבה

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif אוףף

טוב לא נורא.. D: ואל תדאגי.. יש לי קיבה מאוד קשוחה! אף אחד לא יכול להרעיל אותה! [פפפפ'' בטח] ולא נורא אני ארזה קצת אם זה יקרה.. אבל אל תשכחי שפעם שעברה זה היה באילת... וטנקס

למעלה