"מתאים לי", עד מתי????

עופר 123

New member
"מתאים לי", עד מתי????

תעיפו מבט על משהו קטן בעניין "מתאים לי".
עופר

DREAM111

New member
עופר חמוד ../images/Emo24.gif

גם אני הצצתי עכשיו על המודעה. הרבה בנות אני יודעת שכן מחרימות את מתאים לי בגלל המחירים והיחס שלהם. נסיתי כבר מספר פעמים להגיע לאבי מלכה שהוא מנכ"ל חברת מתאים לי אבל הדלתות כל הזמן נסגרות בתרוצים נלוזים. הבעיה איתם שהם לא יודעים שאני עקשנית ואמשיך להדפק על טלפונם מידי כמה זמן ולחפשו עד שיהיה מוכן לשוחח עימי וכמו כן להגיע לפורום לשמוע את טענות הלקוחות. כן עצוב שככה מעמידים את פני הדברים כבר מגיל צעיר (נוער) נותנים לבנות להבין שככל שאת גדולה את פחות "יפה" וכל היוצא בנושא.

עופר 123

New member
ומה לגבי מאבק מאורגן???

לא סתם שרים בחנוכה "כל אחד הוא אור קטן, וכולנו אור איתן !". הכוח הוא בקבוצה, היכולת לנצח את "מתאים לי" נמצאת בשיתוף הפעולה. היש לנו את הכוח לעשות זאת?

DREAM111

New member
זו המטרה עופר

להביא אותו לכאן שישמע את הצעקה של כולנו. תראה לא ילך אני אמרתי כבר אני עקשנית טלפון ועוד טלפון נתחיל עם מכתבים ונחתים אנשים ונראה לאן נגיע. הזמן יעשה את שלו כנראה. תראה היום את האמת הוא מפסיד מזה כיוון שיש לו חברות מתחרות וקמות חברות מתחרות שעולות עליו. אולי אנחנו פשוט צריכים באמת רק להחרים אותו ואז שהוא יראה שנתח השוק הזה נפרד ממנו ללא התראה הוא יתעורר ויבין מה הוא עשה. הנה עכשיו גילינו עוד חברה בשם קומו שנשמע שהם מציעים דברים מאוד אטרקטיבים במחירים נפלאים אז יאללה עוברים לקנות אצלם. אף אחד לא נתן לנו טאבו על מתאים לי.

may24

New member
אני אגדי לכם מה הקטע!

אבי מלכה הוא לא פרייאר בכלל הוא עשה עסק טוב תחשבו על זה הקים רשת למידות גדולות מה משתמע מכך מחירים גדולים לא כך??? אבל מה פתאום שהוא יתפשר על דוגמניות גדולות הוא רוצה כמו כולם דוגמניות קטנות לכן לפי דעתי הוא אפס אחד גדול, שלא מזדהה בכלל עם קהל לקוחותיו ואני שוקלת ברצינות יתרה לא לקנות שם ותאמינו לי שאני קניינת לא קטנה...

DREAM111

New member
היי מאיוש

אז אני בשתי עונות האחרונות אם לא יותר מזה שלא שוקלת אני פשוט מדירה את רגלי משם. אני לא חושבת ששווה לי להוציא את מיטב כספי במקום שבו אני לא מרגישה רצויה, שבו אני לא לקוחה שווה מספיק. אני עברתי לחברות אחרות. ותאמיני לי אני מאלה שגידלו את אבי מלכה אני עוד הייתי נוסעת לתחנה המרכזית בת"א לקנות את הבגדים כי לא היו סניפים כמו שיש היום כמו פטריות בכל פינה.

גם אני לא קונה יותר ב"מתאים לי"

ולא כ"כ בגלל הדוגמנית שלהם כמו בגלל הבגדים שלא שווים את המחירים. אכלתי אותה המון פעמים עם בגדים באיכות ירודה שעלו המון והחלטתי שזה לא שווה לי יותר.

למעלה