"מתאים לי" שוב מעצבנים...

הילולה

New member
"מתאים לי" שוב מעצבנים...

לא יודעת אם מישהו צפה היום בגיא פינס, אבל היתה שם כתבה שהרגיזה אותי. הם סיקרו את החיפוש של מתאים לי עבור דוגמנית למידות גדולות לגיל הצעיר (נוער). הגיעו לא מעט בנות. חלקן יפות מאוד, חלקן פחות, אבל מה שחשוב שלכולן היה את האומץ להחשף, ושהן הרגישו נוח עם המראה של עצמן (דבר שקשה מאוד לנערה מתבגרת, לדעתי. בעצם גם ללא מתבגרת
). בקיצור, הכל היה טוב, עד לסוף הכתבה בה הראו במי מתאים לי בחרו. הנערה (ליהי שמה), אכן בחורה יפה, אך לדעתי לא יותר ממידה 40. ממש ממש בחורה רזה!!! זו ההגדרה שלהם לדוגמנית למידות גדולות??? ובכלל, זה מה שהם רוצים לשדר לחברה, שמידה 40 זה שמן??? אוף, נמאס לי מהם.

אביטל666

New member
אני כבר החלטתי

שאני לא קונה יותר ברשת הזאת אפילו לא נכנסת לחנויות שלהם את הכסף שלי הם לא יקבלו

only 1

New member
מתאים לי כבר לא כ"כ מתאים

גם אני כבר לא כונה שם כלום הבגדים שלהם יחסית לעונות נשחקים מהר .. והעיצוב מבוגר יותר הדוגמניות שלהם באמת קטנות מאוד .. וגם אני לא קונה שם כלום !

DREAM111

New member
לצערי לא ראיתי את הכתבה

אכן מצער שזה מה שמתאים לי משדרת לנערות.

באמת הגזימו

מידה 38-40 זה מידה לאישה ממוצעת אפילו חטובה למדי. אי אפשר לקטלג את מידה 40 במידות גדולות...ידעתם שמרילין מונרו לבשה מידה 42?

סלינוש

New member
אני....

מסכימה ופניתי אליהם לא פעם בקשר לעניין... לדעתי זו חוצפה וזלזול מוחלט בלקוחות שלהם... תפנו אליהם גם, אולי זה ישפיע אם הרבה אנשים יתלוננו....

יונית38

New member
תשמעי/עו משהו

אין ספק שמראה רזה מוריד לנו את הגיל בכמה שנים. גם אם הבחורה הרזה לא ממש יפה, היא תמיד תראה כאילו וואוו נראית צעירה לגילה. אבל מצד שני יש הרבה שמנות שנראות חתיכות, אבל לא יעזור, הן תראנה מבוגרות לגילן. מה אני רוצה להגיד בזה - קודם כל צריך אדם לאהוב עצמו כמו שהוא, אני לא מושלמת למרות הגוף שלי שהוא יפה בהתחשב במיוחד לגיל שלי. לראשונה אני מתמודדת עם עודף משקל אבל לא שלי אלא של הבן שלי, בגיל 10 והוא שוקל קצת יותר או קצת הרבה למשקלו. זה מבאס, זה קשה, ולראשונה אני מתמודדת עם דיאטניות, ארוחות ספורט והכל רק כדי לעזור לילד לרדת ממשקלו ואני לראשונה מבינה כמה זה קשה . מאחלת לכל המלאות להרגיש טוב ולכל מי שמנסה לרדת במשקל בבקשה, עד כמה שאפשר אל תתבאסו, קבלו עצה אותה אני מיישמת על הבן שלי וזה עובד. הליכה, הרבה הליכה, ארוחת בוקר וערב קלה אין מה לעשות, ארוחת צהריים יכולה להיות מלאה. בלי נישנושים בבקשה:). זה חייב לעבוד, ייקח זמן אבל יעבוד.

הילולה

New member
אני כל כך אוהבת שנותנים לנו טיפים

כיצד לרזות..... באמת, אין לנו מושג איך...

כחלחל

New member
גם לא להריון

זוגתי ביקרה בחנות מתאים לי בקניון בת ים ובקשה לרכוש מכנסיים להריון. נאמר לה ע"י מנהלת החנות (!) שהמידה הגדולה ביותר של קו בגדי ההריון היא 46 (רושם שנית 46 למי שחושב שזו טעות) ואין להם מה להציע לה לא יודעת אם להתפוצץ מכעס או מצחוק התגלגלה זוגתי לחנות עונות מרחק מטרים ספורים באותו קניון ותוך דקות ספורות יצאה עם 3 זוגות מכנסיים יפים, זולים, ומתאימים להריון של אישה מלאה וסקסית. כבר לא מתאים לי

avitalst

New member
דווקא מתאים לי

משתפרים בעיני מעונה לעונה (וגם החליפו את הזוועה הזו שהיתה כתובה להם בתאי המדידה)- אבל אני חושבת שהמחירים שלהם שערורייתים ולא הוגנים.

may24

New member
ממש ככה!!

ואת יודעת מה ענו לי בחנות ששאלתי לדעתם שקודם כל היא לא פחות ממידה 42 כאילו וואו 42 זה גדול??? דבר שני שאין מה לעשות זה עולם הפרסום ולא יעזור כלום אז רמזתי לה למוכרת כאילו שאף אחת לא תרצה לקנות ברשת הזו יותר, אז היא אמרה "אז איפה תקנו" אין לכם הרבה ברירות לא? יש בזה משהו, למרות שאנחנו מוצאות אלטרנטיבות אחרות אבל יש בסך הכל 4 חנויות כולל מתאים לי שאני מכירה למידות גדולות,באזור המרכז כל השאר נרצה או לא נרצה לא במידות שלנו לא שלי לפחות ואני מידה 46 מה דעתכן? מאי

DREAM111

New member
ברוכים הבאים לכל המצטרפים

שמחה לראות המון פרצופים חדשים.

אני איתך

אני גם לא אוהבת את הדברים שלהם הם מנסים להרשים וזה מזה לא מצליח להם. שלך קרין

למעלה