מתאים לי

פרפרית2

New member
מתאים לי

שלום לכולם, אני חדשה כאן אבל, לא לעודה הרבה זמן.. כלומר לא אשאר כאן הרבה זמן, כי עברתי שוק קטן... יש לי אירוע חשוב בעוד בערך שלושה חודשים, ואני יודעת שיש לי בעיה אמיתית למצוא בגד נורמלי, אני גרה באיזור הצפון. בקיצור... החלטתי להכנס לחנות מתאים לי... נכנסתי בדקתי ואז חשכו עיני, עבור מכנס שיושב עלי יפה דרשו- 500 ש"ח בלי בושה... ועבור גופיה 200 ש"ח ועבור טוניקה עליונית עוד 720 ש"ח. החלטתי שבמחירים האלה אני לא קונה, אבל.... סוף סוף הבנתי, שהפתרון היחיד שבא בחשבון מבחינתי כדי לפתור אחת ולתמיד את סיוט הבגדים... זה הורדה משמעותית במשקל, (ומדובר במעל 40 ק"ג עודפים) אז זהו... אני כבר עכשיו שומרת משתדלת לא לגעת בעוגות מתוקים לחמים פיצוחים וכו´... ולאחר החגים מתחילה בדיאטה שמירה הרזיה אורח חיים אחר לגמרי,,, אז... ביי לאני הקודמת .. וברוכה הבאה אני החדשה.

DREAM111

New member
היי פרפרית וברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

נתחיל מכך שאאחל לך
. דבר שני את לא חייבת לעזוב עוד לפני שהגעת כיוון שאנחנו כאן בכדי לעודד לתמוך ולהמליץ. לגבי המחירים היקרים שבהם נתקלת ברשת מתאים לי עדיין לא אומרים שאת לא יכולה להרשות לעצמך בגדים במחירים סבירים ביותר ברשתות אחרות שהן רבות ומגוונות. יש לך שלושה חודשיים לעניין וזה המון זמן נתחיל בכך, בנוסף אם אכן בכוונתך לרזות כשם שאת שואפת לו ובטוחני כי עם התמדה את תשיגי את המטרה, אז אכן מומלץ להמתין בקניה עד שמשקלך יהיה יציב יותר. אשמח לעזור בנושא הבגדים גם באיזור הצפון. בכל מקרה שיהיה
לאירוע החגיגי.

אביטל666

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה

בקשר לבגדים - אכן בעייתי, במיוחד שמדובר בתחילת העונה והמחירים בשיאם אמרת שהאירוע הוא עוד שלושה חודשים את יכולה בשמחה לחכות עד 2-3 שבועות לפני האירוע ולקנות אז המחירים יירדו אם באפשרותך להגיע לאזור המרכז אז בהרצליה יש מקום שבו יש ריכוז חנויות עודפים. בין השאר גם של מתאים לי. בקשר לירידה במשקל - בתור אחת שהיא באמצע התהליך אני מציעה לך לא לנסות שום שיטות פלא מהירות. התוצאה הסופית תהיה רק העלאה במשקל ונזק לגוף וגם לנפש. אם את לא יודעת להתאים לעצמך תפריט בריא ומאוזן, תתחילי לקרוא ולהתייעץ מקצועית. כדאי מאוד גם להכניס פעילות גופנית לעניין. למשל, הליכה 3-4 פעמים בשבוע טובה מאוד.

DREAM111

New member
אביטל כל הכבוד ../images/Emo45.gif

חיזקי ואימצי והמשיכי כך ועדכני אותנו מה קורה ואיך הולך לך.

DREAM111

New member
אביטלוש אני לא חולמנית ../images/Emo10.gif

אני חולמת זה כן וחלומות טובים (חוץ ממתי שבאים הרעים הלא נחמדים אבל גם הם עוברים). אני חלומית.

אביטל666

New member
סליחה ../images/Emo10.gif

מצטערת, כתבתי את זה מהר והתפלקו לי אותיות לא בכוונה תסלחי לי, חולמת מתוקה ?

DREAM111

New member
איך לא../images/Emo35.gif אין סיכוי שלא. ../images/Emo8.gif

קבלי בתמורה זר של
ומהר מהר

למעלה