מתאים לכם?

gils33

New member
מתאים לכם?

כשביקשו ממני לנהל את הפורום, חשבתי על זה והסכמתי לאחר כמה ימים ולאחר שהסתכלתי בפורומים אחרים והייתי שותף פעיל כאן למי שזוכר. חשבתי זה שטויות,מה? הודעה אחת ביום ונגמר אך לפורום צריך השקעה של זמן ואהבה ולאט לאט למדתי והצלחתי בעזרתכם ככה להרים אותו לאט לאט. הפורום דורש רענון כל פעם מחדש. אני יודע שהחופש הגדול קצת הסיט אותנו מכאן אבל הנה חזרנו ובכוחות מחודשים. אני רוצה לנסות להרים שוב את הפורום חזרה בעזרתכם. אז תנסו לקרוא גם לחברים,התחלתי לפרסם אותו גם בפייסבוק. בואו נרים אותו ביחד. תודה לכם מראש

אבל למה להעיר אותנו באמתע הלילה?../images/Emo199.gif

שמעתי את קריאתך ובאתי, לא יכולה לצערי להבטיח להיות פה באופן קבוע . . . . . . . .

gils33

New member
עורו אנשים - הגיע זמן סליחות../images/Emo6.gif

אחרת איך תבואי

schlomitsmile

Member
מנהל
מתאים וחצי ../images/Emo13.gif אם אתה רוצה, אתה מוזמן לפורום אוטיזם, לספר על הפורום הזה ולהזמין את האבות הנפלאים מפורום אוטיזם להשתתף גם כאן ../images/Emo140.gif

gils33

New member
אני אבוא

לקרוא להם לכאן לשתות איזה בירה ביחד

אני כאן ומוכן לעזור במה שאפשר

האם יש לנו קבוצה בפייסבוק ? אני אשמח לעשות LIKE ולשתף בין החברים :) לצערי, לאחרונה אני לא גולש הרבה (אילוצי החיים... בית, עבודה וכו'), אבל בזמן שמתאפשר אני כאן.

gils33

New member
רעיון פצצה ../images/Emo59.gif

את האמת לא חשבתי ע"כ -אפתח קבוצה ואעדכן אתכם

AlonPe

New member
../images/Emo45.gif

אז זהו - לאט, לאט מתארגנים ב-
החדש!!!
סוף החופשהגדול היה בסימן של המעבר - ועכשיו מתחילים להכנס לשיגרה ולהתאקלם. סופסוף יש חשמל (שלנו ולא דרך השכנים) ויש חיבור לאינטרטט וכבלים טוב, אמנם התחברנו כבר לפני איזה שבועיים, אבל לא הייתי ממש פנוי, אפילו להציץ - אז עכשיו עושה השלמות.

למעלה