מתאם רשת חשמל

איהלון

New member
מתאם רשת חשמל

מכיוון שאין לי בבית רשת חשמל לא מצליחה להתקין VOD. ראיתי בKSP מתאם רשת חשמל שנקרא TP LINK AV1200 GIGABIT 1200MBPS TL PA8010 KIT שתי יחידות.
בחנות המוכר אמר לי שזה לא יעזור לי עם הממיר של יס ואני לא יקלוט זה מתאים רק למחשב. אני כבר לא יודעת מה לחשוב אני לא רוצה חוטים חיצוניים בבית ואם יש אפשרות אחרת. כי חשבתי שזה הפתרון והמוכר אמר לי שזה לא מתאים לממיר של יס.
יש עוד התקן אחר שנקרא מגדיל טווח: של EDIMAX EW7438RPn N300 802 11n300mbps
בטלפון הנציג של אדימקס אמר לי שזה מגיע רק התקן אחד ואני שמה אותו בחשמל באמצע בין הממיר של המחשב לבין הטלויזה. שוב השאלה האם זה מגדיל רק את WIFI או שכן אני יקלוט VOD
ביום חמישי צריך להגיע טכנאי של יס ועד עכשיו הם לא הצליחו כלום וזו הפעם השנייה. האם עלי לרכוש אחד מהמוצרים כי ביס אמרו שאין להם מגדילי טווח או מתאמי חשמל. תודה

sweetums

New member
אם יש ליד המודם\ראוטר נקודה של יס , תדרשי מהם מתאם
HPNA או מוקה, יש להם. לא מבין למה את מסתבכת ומחפשת איזה ציוד מיותר לקנות.

איהלון

New member
מתאם רשת

ליד הראוטר שנמצא ליד המחשב אין לי נקודת יס. יש נקודת יס בסלון עם הממיר של יסבערך 10 מטר מהחדר שנמצא המחשב. כבר דברתי איתם וגם אמרו לי שאין להם מתאמים אך תמיד הטכנאי מגיע ומנסה לשים חוטים שאני מתנגדת לכך והם אומרים שאין קליטה והולכים. לא מבינה אותם

sweetums

New member
המגדיל טווח לא רלוונטי
ואי אפשר להבטיח את הביצועים של המתאם ה1, זה משתנה ממקום למקום. לא תוכלי להחזיר אותו אחרי השימוש. לדעתי, 500 ש"ח רק שביל VOD זה מוגזם לחלוטין.
&nbsp
ליד הנקודה של יס אמור להיות קו טלפון, אפשר להזיז את הראוטר לשם. האופציה השנייה היא הוט.

איהלון

New member
מתאם רשת חשמל

בוקר טוב. אחרי שבררתי ובדקתי ואתם עניתם לי וכתבתם לי שאני לא יקלוט VOD. הייתי גם בחנות של KSP ושם גם אמרו לי שזה לא יקלוט וטוב שלא קניתי. בקיצור שבררתי בחברת יס אמרו לי שאין להם נתבים. אתמול הגיע טכנאי של יס שוב והוא שאל איפה הקופסה של רשת חשמל ואמרתי לו שאין לי זה מה שיש. הוא ירד לרכב הביא נתבים חיבר אחד במודם ליד המחשב והשני חיבר לטלויזיות בקיצור יש VOD. שאלתי אותו למה ביס אומרים שאין נתבים אלא מחברים VOD רק עם חוטים בקירות . הוא אמר לי : אני רואה ששיפצת את הבית וחבל להעביר חוטים אנו עושים זאת בבתים ישנים או דירות שכורות ולכן הבאתי את הנתבים. אז ליס כן יש נתבים והטכנאי לפני שבועיים אפילו לא טרח אמר שאין קופסת תקשורת אלא התקנה רק עם חוטים וסרבתי ולכן לא התקנתי. הפעם הגיע טכנאי עם סבלנות והסביר והתקין וחבל שכך. לא משנה שטוב שההתקנה בחינם אבל זה לא שווה ומזל שלא קניתי נתבים וקבלתי בחינם מיס. זהו חג שמח

rafid1

Active member
מנהל
תוכלי לציין מה הדגם המדוייק של ה"נתבים" שקיבלת?

איהלון

New member
נתב רשת חשמל

זה הנתב שקבלתי מיס.

למעלה