מתאמנות ומתחטבות ב-
|תפוז|

מתאמנות ומתחטבות ב-
|תפוז|

|פרח|
המשקל לא משתף פעולה עם האימונים
|?|
|חבול|
מקפידה על ספורט ועל תזונה נכונה, אבל המשקל נשאר כשהיה ואין צמצום ניכר בהיקפים
|?|
יעל דרור, דיאטנית קלינית וחברה בנבחרת ישראל באתלטיקה בעבר, תגיע לייעץ לך
|!|
בואי לשאול את כל השאלות בנושא שריפת שומנים, חיטוב והורדת אחוזי שומן ולקבל טיפים שקל ליישם
|חיבוק|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2139&messageid=160529332
|מוצץ|
הקטנצ'יק סובל מכאבי בטן
|?|
היום ב-21:00 נקיים אירוח מעניין בנושא בעיות עיכול אצל ילדים - ד"ר איילה ירון, מומחית בגסטרו ילדים, תגיע לפורום הורים לתינוקות ותענה על שאלותיכם בנושאים - כאבי בטן, מחלות שונות או תסמונות, עצירויות, שלשולים או כל בעיה אחרת במערכת העיכול של ילדכם אשר מדאיגה אתכם. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=747&messageid=160530171

mkarin

New member
לעבור מהבית של ההורים

בנות, אני ממש מתלבטת.
אני בת 21.5, גרה בר"ג (דירה של ההורים, ממש מרכזית, ממש קרובה לכניסה לת"א). אני עובדת בשתי עבודות, אחת בדרום ת"א, השנייה בצפון ת"א. אני לומדת שני ערבים בשבוע בנמל ת"א. נרשמתי באוקטובר לאוני' ת"א.
אני מרוויחה משהו כמו 4,500 בחודש.
יש לי אוטו (שלא אני קניתי ולא אני משלמת עליו).
ו... דירה מהממת בבעלי מלאכה מחפשת שותפה. 2,500 בחודש, לא כולל חשבונות. אין חנייה.
ואני ממש מתלבטת. מצד אחד, אני מתה לעבור דירה. אני לא מסתדרת מי יודע מה עם אמא שלי, ומאוד מתחשק לי החופש הזה. אני לא מממנת את עצמי לחלוטין, אלא מסתמכת בהרבה על ההורים. אף פעם לא חייתי לבד ו... כמו שכבר אמרתי, אני ממש מתלבטת.
מה אתן אומרות?

The Blue Fairy

New member
תראי, אני עזבתי את הבית בגילך

(רק חייבת לציין שהמחירים בחיפה הרבה יותר זולים)
קחי בחשבון שהמחירים לא נגמרים בשכ"ד, יש גם חשמל+ארנונה+מים, קניות ואם תתחילי לשלם גם על דלק אז גם דלק.

עכשיו,
כרגע עם משכורת של 4500 לא חושבת שתהיה לך שום בעיה
באוק' לעומת זאת...תהיה לך בעיה רצינית כי לא תוכלי לעבוד כמו שאת עובדת עכשיו ולכן לא תכניסי כמו שאת מכניסה עכשיו, אם תקבלי תמיכה מההורים אז מעולה, אבל אם לא אז הייתי מוותרת לעת עתה על לעבור כי זה באמת באמת כאב ראש רציני לנסות לשלם חשבונות תוך כדי לימודים (אני אישית עובדת כרגע ב3 מיני משרות וזה לא נחמד בכלל, הייתי מעדיפה להתמקד בלימודים במקום לקרוע את התחת)

N o o s h y

New member
אז ככה,

גם אני עזבתי את הבית בגיל הזה. והיום אמא שלי ואני החברות הכי טובות.
בעלי מלאכה אמנם מיקום מדהים, אבל לא עבור מי שלומד באוניברסיטה- הנסיעות יתישו אותך. צריך לשקול את זה ברצינות.
לפי מה שכתבת, הדירה לא קרובה לעבודה שלך או ללימודים. יכול להיות שהתניידות בתוך העיר תהיה לך יותר קשה מאשר על קו רמת גן- תל אביב.
2,500 שכר דירה זה המוווווווון, במיוחד אם את גרה עם שותפים. לדעתי את יכולה למצוא משהו הרבה יותר זול- שכר דירה סביב ה2,000 שקל בכיף.
מוציאים לשינקין עכשיו את הקרביים בשיפוצים וכל האזור מלא רעש ואבק, לא בטוחה שהייתי רוצה לגור שם עכשיו.

coolit

New member
לא הייתי עוברת..

אני בעניין של לחסוך כל שקל - וכשזה אלפי שקלים, על אחת כמה וכמה...

The Blue Fairy

New member
בריתיייי

מה נשמע? איך החיים ממרומי חודש 9? (איזה שבוע את כבר? עצוב שאני מדברת בשבועות ולא בחודשים :p )

coolit

New member
למה, כשהייתי במיון בבילינסון לפני כמה שבועות

זה היה ב33+6 והרופא אמר לי שעוד יומיים הם לא ינסו לעצור את הלידה ושאין צורך לנוח או משהו כזה, להמשיך כרגיל ואם הצירים יתגברו לחזור... וזה דווקא מצא חן בעיניי הרעיון הזה,
אבל הצירים לא התגברו

The Blue Fairy

New member
כן, בשבוע כזה לא עוצרים :)

אבל גם אומרים שעדיף כמה שיותר בבטן ובלה בלה בלה, תכלס - אם את יולדת היום הבייבי עדיין יחשב לפג! אם תלדי עוד יומיים אז כבר לא :p

coolit

New member
אממממממ.... ההערכת משקל מהיום היא 2.900 אז לא

נראה לי שהוא ייחשב פג...

The Blue Fairy

New member
וואו!! בהחלט לא

יאללה, הלוואי ובקרוב תהיי עם ידיים מלאות

(עדיין מוזר לי שתהיי אמא:) )

josie1986

New member
פג זה עניין של גיל הריון

לא של משקל...

לפני שבוע 37 זה נחשב פג, גם אם משקל כמו שלו.

שיהיה במזל!

The Blue Fairy

New member
ההבדל הוא רק מבחינת הפגיה

אם הכל בסדר (
) במשקל כזה הוא לא יצטרך ״לבלות״ בפגיה

מבינה אותך..

אני במצבך (בערך), ועד עכשיו נשארתי בבית ההורים מטעמי נוחות (למדתי, ועדיין עובדת ליד הבית).
אני עתידה בעוד חודש בערך להתחיל עבודה חדשה-ואין לי ספק שאעזוב את הבית. מה שהכי קשה זה עניין ההסתדרות הכלכלית, במיוחד בכל נושא השכר דירה...וזה הפחד הכי גדול שלי כרגע, ומצד שני אני כבר ח-י-י-ב-ת לעזוב את הבית (לא כי רע לי, אני פשוט מרגישה שמיציתי ורוצה לעבור). אני בדיוק כמוך, מממנת את עצמי לחלוטין-אבל עדיין, שכר דירה זה מחיר מטורף... קיצור-אני איתך באותה הדילמה-אבל מצד שני יודעת שאני בקיץ אעזוב...כך שאין בריר אלא להתרגל לרעיון
יאללה בואי נגור ביחד
(אגב-2500 לא כולל חשבונות/חניה זה הרבה..)

למעלה