מתאמנת בשאלות

מתאמנת בשאלות

ערב טוב, זה עתה סיימתי סדנא לפריצת דרך באחד המכונים האופנתיים. במהלך הסדנא "הצביעו" עלי המנחים כמי שעשוייה להתאים להיות מאמנת בסדנאות. רציתי לברר, במידה ואלמד במכון הספציפי הזה אימון- האם אוכל להעסיק עצמי גם מחוץ לסדנאות המכון, או שקואוצ'ינג הוא קואוצ'ינג- ובכלל לא משנה היכן למדתי? ובכלל, כמה עולה הכשרה למאמן? כמה זמן בד"כ נמשך קורס כזה? כמה כסף נוהגים מאמנים לגבות מהמאומנים? האם את שיחות האימון נעשות רק בטלפון או שיש גם מאמנים "פנים אל פנים"? את השאלות הללו אני שואלת כיוון שעדיין אין לי נתונים וזאת בגלל שהמכון רק עכשיו החליט להכשיר מאמנים ועדיין לא העביר מידע בנושא. תודה והמשך ערב נפלא

tlingit

New member
הי אמנזיה ../images/Emo13.gif

לתחושתי, לנוכח שאלתך כולנו מרגישים את הפער בין התפיסה שלנו את האימון האישי (קואוצ'ינג) לבין חסרונם של סטנדרטים ברורים שמגדירים את המתודולוגיה ואת המינימום שמציין אימון אישי משאר דרכי הפיתוח האישי הקיימות. אני חושבת שאוכל לומר באופן כללי שאנחנו מתייחסים לפריצת הדרך כאל חלק, חשוב ומהותי אך בכל זאת רק חלק, מכלל תהליך האימון שנועד ליצור שינוי מתמשך ובעל ערך לטווח ארוך עבור המתאמן. וכמובן אין אימון בסדנא תואם לחלוטין אימון אישי אחד על אחד. לשאר שאלותייך: זמן ההכשרה הוא חודשים, בסביבות שנה לפחות (תלוי במידה ההעמקה, כי ללמידה אין בעצם סוף ויש שממשיכים ללמוד מתודולוגיות נוספות). העלות משתנה בין מקום לימוד אחד לאחר וכדאי לברר זאת ישירות מולם (העזרי במדור הקישורים שלנו, יש בו קישורים לרוב בתי הספר לאימון אישי). את שיחות האימון יש הנוהגים לבצע רק פנים אל פנים ולהעזר בטלפון רק למעקב או בירורים בין פגישות, יש המשלבים בין פגישות פנים אל פנים לבין פגישות טלפוניות ויש המקיימים אימון אך ורק בטלפון. מאד ממליצה לך לערוך תהליך בירור מקיף בנושא הלימודים לאימון אישי, ולגשת לערבי היכרות שמקיימים בתי הספר לאימון אישי כדי לשמוע קצת יותר על המתודולוגיה שהם מציעים. את יכולה גם להיעזר בשאלות המנחות לעניין זה מתוך המאמרים אצלנו
ונשמח לשמוע על תהליך הבירור שלך

../images/Emo51.gif עזרת מאוד!

ואני אמשיך לשהות כאן ולקרוא את הודעותיכם המקסימות, להעמיק את ההיכרות דרך עיניהם של העוסקים במלאכה להקשיב ולהתבונן וללמוד... כחלק מהמסע האינסופי המדהים הזה הקרוי חיים! תודה ענקית אמנזיה

למעלה