מתאמנת ולא יורדת במשקל

blondi rebelde

New member
מתאמנת ולא יורדת במשקל

היי, אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע: שעה קיקבוקס+שעה עיצוב. שעה זומבה+ שעה עיצוב. 20 דק ריצה+40 דק הליכה שעה אימון מכשירים ומשקולות בחדר כושר. אני מתאמנת כבר 3 חודשים ברציפות ואין כמעט תוצאות במשקל. אני 1.60 ושוקלת 57 והבטן לא מתחטבת ואני גם לא יורדת במשקל. מבחינת תזונה אני מנסה להקפיד עזרה?על מאזן סביר ועדיין אין ירידה במשקל.

תדברי עם מאמן בחדר כושר שלך

היי,

קודם כל חשוב שתדעי שאני לא מאמנת.
דעתי היא שזאת לא שאלה לאינטרנט או לטלפון או לשיחת מסדרון, גם אם זה עם מאמן. דעתי היא שאת צריכה לתפוס שעה של ייעוץ ואימון עם מאמן טוב ולשאול אותו את השאלה הזאת. מישהו שרואה מה בדיוק את עושה כשאת עושה "אימון בחדר כושר", מה רמת הקושי של האימון שלך, הרי לא כל אימון הוא שווה. את יכולה לעשות אימון משקולות או 20 דקות ריצה ובקושי להתאמץ, ואת יכולה לעשות אימון משקולות או 20 דקות ריצה ולקרוע את עצמך, וגם כל מה שבאמצע. את רושמת שאת אוכלת מאוזן אבל מה זה אומר? זה כמות קלוריוות? זה כמות חלבון-פחמימות-שומנים? התרגילים שאת עושה בחדר כושר את יודעת שאת עושה אותם בצורה יעילה ואפקטיבית ו, הכי חשוב, בטוחה?

ההמלצה שלי היא שתתפסי מאמן רציני לשעה, שיראה מה בדיוק את עושה, איך בדיוק את עושה אותו, ישמע מה בדיוק אורח החיים שלך וישמע מה בדיוק התזונה שלך, והוא בטוח יוכל לכוון אותך יותר טוב משאפשר באינטרנט.

בהצלחה!

kosher4 life

New member
אימון אפקטיבי

מסכים כל הכבוד על האמירה הנכונה, לפנות לאיש מקצוע, פני אל איש שמבין או אשה שמבינה באימון ותזונה וקבלי הדרכה נכונה שתהיה באמת אפקטיבית. בהצלחה .

למעלה