מתאמצת לחזור לשגרת ספורט

קלריסה

New member
מתאמצת לחזור לשגרת ספורט

בעצם מאז הקיץ הקודם לא הצלחתי להחזיר את עצמי לשגרת ספורט. ביום חמישי החלטתי שזהו, אני חייבת, אז לקחתי לי יום חופש והלכתי בבוקר לפילאטיס (בערבים אני גמורה, אז לפחות בשביל תחילת השוונג חשבתי ללכת בבוקר) וגם אתמול בבוקר. מה אומר לכן, בנות? --- בערב נפלתי שדודה למיטה וקמתי עם התכווצות שרירים שחבל על הרגל מקווה שאצליח להתמיד. עם האוכל לא מי יודע מה הצלחתי (ממש לא) אבל גם זו התחלה, נכון? וכל דרך הכי ארוכה בעולם מתחילה בצעד קטן, ואם אפשר אז גם להחזיק את השרירים של הבטן באותה הזדמנות. בוקר נפלא לכולנו, ושבוע טוב יש חיוך?

חן123

New member
../images/Emo13.gif

לא שהשבוע שלי כזה טוב... כן, גם זה משהוא, ואני מקווה שאחרי הפהם הבאה תהיי פחות מכווצת..

גם אני מהלידה השניה לא מצליחה לחזור

לשיגרת ספורט, לצערי הרב. עם האוכל אני שומרת ומקפידה (בדר"כ...), אבל ההתעמלות שתורמת לתחושה טובה, שמחטבת, שעושה את ההבדל בין סתם רזה למוצק ויפה חסרה לי מאוד. לא רואה מתי אני מחזירה את זה, עם הסדר יום המטורף... אולי כשאצא לפנסיה?

אתי אתי

New member
יש לי בשורה...../images/Emo8.gif

בסוף הם גדלים...ואז פתאום כל אחד אצל חבר אחר, ולנו יש זמן... אבל אז אנחנו מביאות עוד ילד...

אתי אתי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

נהדר!!! כל הכבוד לך!!! לי גם מתאים יותר לעשות פעילות גופנית בבוקר. להתחיל זה הכי קשה. עכשיו מה שנשאר זה להמשיך...

למעלה