מתארגן גן הורים בק.מנחם בי-ם

noahr100

New member
מתארגן גן הורים בק.מנחם בי-ם

עידו הבן שלי בן 10 חודשים ואנחנו גרים בקרית מנחם בי-ם. חשבתי לנסות לארגן החל מספטמבר גן הורים של תינוקות בגיל חצי שנה עד שנתיים כשכל יום הורה נאחר נמצא עם התינוקות בבית שלו(3-5 משפחות). מי שמעונין לנסות לעזור לי לארגן נא להתקשר לנעה אמא של עידו ‏[email protected]

סטיוויה

New member
אם מותר לי להעיר לך

זה ממש לא פרקטי הרעיון הזה. את צריכה לצמצם את קבוצת הגיל. או מגיל הליכה,או עד אליו. להיות לבד עם תינוקות בני חצי שנה ופעוטות בני שנתיים זה קשה לאללה.

צימעס

New member
דווקא נראה לי מוצלח

עוד מעט הם יגדלו, ומערכות היחסים בין ילדים שיש ביניהם שנתיים-שלוש הפרש, ואפילו יותר, מדהימות! (כמו בתוך משפחה)

אם פי 3

New member
בעיני, נקודת התורפה היא אחרת

להיות כל יום במקום אחר, ועם מטפל אחר, זה נשמע לי מאד לא מוצלח לילדים. קשה ליצור קשר אישי-קרוב - הן להורה, שלא מכיר כל ילד עד הסוף, ויותר חשוב מכך - לילדים. לא סתם ממליצים, במיוחד בגילאים הצעירים, על מספר מצומצם של דמויות קבועות.

צימעס

New member
קראת את גן_הורים_בית_זית?

ממה שהם כותבים, הילדים שם מכירים היטב כל אחד מההורים. מה גם שנהיתה שם קהילה, כך שהם נפגשים לא רק בגן.

אם פי 3

New member
לא קראתי

אבל אני חושבת על עצמי (ואצל תינוק-פעוט זה יותר מועצם), וקשה מאד ליצור קשר איניטימי ממש (והקשר בין הילדים למטפלת בגיל הזה הוא הרבה יותר מסתם "להכיר" ו"להיות מסוגל לפנות") עם חמישה-שישה אנשים שונים, שאף אחד מהם לא נמצא באופן רציף.

סטיוויה

New member
ואני חושבת על עצמי

לבד עם הילדים שלי בהפרשים קטנים.בת חצי שנה עוד ישנה בבוקר.בן שנתיים כבר לא.מאד קשה לתמרן בין הצרכים השונים. לא מצליחה להבין איך "זר" יכול להסתדר...

צימעס

New member
ועם הילדים שלהם

זה לא זרים, אלה "ההורים של החברים". לוידעת למה זה מצליח (אולי רק כי במקרה התאספה שם חבורה של משפחות נחמדות או ילדים גמישים), אבל עובדה.

למעלה