מתארגנת קבוצה לנפגעי מוטורהום

e m z

New member
גם בנדנה כל כך גרועים?

אני רוצה כבר להזמין ומאז שהתחלתי להתעניין יותר כבר יש לי פחד מכל החברות..

חברים שלי נסעו כמה פעמים איתו והם בסדר בנדנה

לא צריך לחשוש בנדנה בסדר ולדעתי גם ראלי אני מכירה הרבה שנסעו איתם ולא שמעתי על בעיות לעומת זאת פגשתי הרבה שלא מרוצים ממוטורהום ויש לנו לצערי אכזבות רבות גם לנו אין ספק שזה קורה אבל לא צריך להיות בתדירות כזו ובודאי שיש חובה מהחברה לפתור את הבעיה ואם צריך גם לפצות ולא להתנער , הם לא מוכנים לפצות בעבור הנזק הישיר שנגרם כתוצאה מפשלה שלהם ולא מדובר בסכום כסף גדול דוגמא 400 יורו הוצאות או למשל נסיעה של משפחה שבכלל לא יכלו לטייל כתוצאה מבעיה רצינית נסעו ונתקעו שם ועוד ועוד

אל לך לחשוש תמיד לבדוק טיול כזה חוויה

אני מציעה שתתאם עם אבי מבנדנה תדבר תתרשם חברים שלי לא פגשו אותו הכול בטלפון מספר פעמים והיו מרוצים אנחנו חושבים שטיול כזה זו חוויה לא כדאי לפחד אך בהחלט לבדוק לשאול את כל השאלות אין לי שום בעיה לעזור להציע יש לי ניסיון בטיולים מהסוג הזה פשוט יש סוכנים בארץ שאחרי שקיבלו את התשלום מתעלמים כמעט כי אם הכול עובר טוב בפוקס תחזור הבעיה מתחילה כשיש בעיה ומוטורהום איכזבו קשות גם אותנו וגם מספר אנשים שסיפרו שגם הם נתקעו כהוגן

הודעות בהמשך השרשור נמחקו

לצערנו נאלצנו למחוק את ההודעות בהמשך השרשור (ראו ההודעה מטה). איננו רוצים שהפורום יהפוך לזירת התגוששות. כל הודעה נוספת בנושא זה תימחק מיד. תודה על הבנתכם.

wildcat6

New member
כשחזרתי לספר לסוכנת נסיעות על הטיול שלי

שמעתי שלקוחה אחרת שלה גם ניפגעה ממטורהום הצעתי לה להצטרף לקבוצה שלך והיא אמרה שתשאל אותם אנחנו יצאנו בסדר אבל מסתבר שיש דברים במה שאת אומרת

למעלה