מתארגנת קבוצה לרכישת 6230

מתארגנת קבוצה לרכישת 6230

אז זהו יש לנו עקרונית מסלול עיסקי שתנאיו הם לכדהלהלן: 0.54 אגו' לכל היעדים 0.19 אגו' להודעת סמס -500 הודעות מתנה עקרונית לחודש הראשון. יעדים: לפחות 2 יעדים [כשכל יעד פירושו כל המכשירים על שם לקוח אחד שאתה בוחר] בתעריף מוזל של .10 אגו' לדקה כמובן שזה באורנג' או בזק. (יתכן שהמסלול יורב ל10 מכשירים בעלות של 0.05 אגורות לדקה בעלות של 19 ש"ח לחודש זה תלוי בכמות שנגייס). ההטבות כמו שהיו: שלוש שנים ביטוח חינם!(בשווי כ700 ש"ח) מספר כסף! (בשווי 200 ש"ח). אופציות: תעריף מוזל בלילה - בתשלום של 10 ש"ח לחודש 90% הנחה על שיחות באורנג' [שזה יוצא 5.4 אגורות לדקה בלילה!] ובתשלום של 5 ש"ח לחודש 50% הנחה על שיחות בלילה. אולם מכיוון שזה מסלול עיסקי [שברגיל לא ניתן בכלל לדון עליו למי שמדבר פחות מכמה מאות בחודש אבל אנחנו קבוצה גדולה!] אז יש להתחייב לדבר 77 דקות בחודש שזה אומר שמשלמים בכל מקרה כ-40 ש"ח בחודש גם אם לא מדברים! אולם כמובן שלכל מי שעובר את זה זה שווה. וכן עוד דבר שתלוי בכמות שנצליח לארגן זה המחיר של המכשיר (6230 אולי אפילו 6230I) כרגע זה עומד על 1000 ש"ח שחלק יצטרך להיות משולם מראש (כ-300) והשאר יכול בתשלומים ל36 חודשים כשלמען האמת אורנג' רוצים שזה יהיה בצורה של 28 ש"ח (בערך) לחודש והחזר של 20 למי שמדבר מעל מאה או משהו כזה ישנה אפשרות להוריד את המחיר ולהחליפו בהחזר גדול יותר אולם אם נארגן כמות מכשירים גדולה יותר נוכל להעמיד אותו על אלף בלי החזרים אלא רק תשלום על המכשיר! ההחזרים גורמים לעוד בעיה והיא שצריך כרטיס אשראי לשלם אותם אולם ניתן לפתור את זה באמצעות תשלום אחד של כל הסכום אולם הוא יצא יותר כי ההחזר ינתן במשך 36 חודשים כאמור אם נארגן קבוצה גדולה יותר לא נצטרך החזרים. מכיון שמדובר כבר בשלב רציני אני מבקש מכל מי שמעונין ברצינות לשלוח לי מסר במיוחד אם יש לו כרטיס אשראי ואני יתן לו את מספר הטלפון שלי (פשוט אין לי כח להטרדות סתם)

למעלה